View Full Version : Недоверие или какво му има?
Проблемът ми е такъв...
Срещнах едно момче по интернет, говориме си вече 2 месеца все неможем да се срещнем ....не сме от един град.Аз съм на 25 , а той е на 26г.Сега ще кажете,че това всичкото е банално и глупаво,но може би не сте прави...Мн се превързахме един към друг,няма дет в който да не си пишем/говорим по скайп или по телефона...
Но от как му споделих,че съм спала преди година с най-добрия си приятел се промени.А тази година щях да ходя на гости при този приятел, но се отказах заради това момче!
И пишем си нещо и в един момент тва момче ми задава въпрос : все пак отказа ли се да ходиш при приятеля си?кажи ми да или не?!- и аз ъъъъъъъ какво... толкова често ме пита това, че когато му казах да спре и че ме наранява наистина с това негово недоверие при това и не ходим.... и той се изплъзва от разговора и казва, че няна смисъл да продължава този монолог....
Най-лошото е че се влюбвам по-малко и много пъти съм мислила ей така да го блокирам в скайп и да му изтрия телефона,само че...най-много да нараня повече себе си...
Какво мислите за тази ситуация, струва ли си при условие че е толкова труден характер (всеки път по 2 пъти мисля какво да му кажа за да не си направи съвсем различни изводи за мен) да продължа този ..фарс или реални взаимоотношения?!
ivcheto0o
01-17-2010, 11:43
на 25 осъзнаи се - стига с тоя скаип тои само вреди и разваля хубави моменти които бихте могли да имате......Тои ревнува,нз дори защо си му казала такова нещо :? Наи-добре се откажи от този фарс както ти го наре4е и намери нещо истинско и РЕАЛНО :)
bonbogoko
01-17-2010, 11:53
на 25 осъзнаи се - стига с тоя скаип тои само вреди и разваля хубави моменти които бихте могли да имате......Тои ревнува,нз дори защо си му казала такова нещо :? Наи-добре се откажи от този фарс както ти го наре4е и намери нещо истинско и РЕАЛНО :)
Че какво му е лошото на скайпа. Поговорите си и ако не сте един за друг се разделяте. 8) По - добре ли е да са двамата и след това да осъзнае че не са един за друг, че е много ревнив, недоверчив. Той като я ревнува да не мислиш че скайпа е виновен. Скайпът е направен за комуникация, не си търсете оправдания. Човекът е ревнив, държи се свойственически. 8) Една истинска връзка се гради на доверие и затова е споделила, ама не е преценила как ще реагира 8)
Чувствам се зрял в сравнение с тези хора.
ох щом все още не сте заедно и той е започнал с ревността трудно ще да е да му угодиш при евентуална връзка с него .. помисли си сама какво искаш .. :-o Ако искаш това момче се бори за него .. ако не виждаш смисъл го остави! :-o
MaLkaTa_LaDy
01-17-2010, 12:12
Вече сте достатъчно големи, че разстоянието помежду ви, да не пречи толкова. Просто се вижте. Това, че е труден характер, не е нещо лошо. Напротив, победата след борбата ще е по-сладка. А относно ревността, ще трябва да го научиш, че ти си човек, който отстоява собствената си свобода.
ivcheto0o
01-17-2010, 12:26
Че какво му е лошото на скайпа. - Много хора живеят в него и пропускат моментите на живо.Къде останаха трепетите от истинското реалното общуване ?Поговорите си и ако не сте един за друг се разделяте. 8) По - добре ли е да са двамата и след това да осъзнае че не са един за друг, че е много ревнив, недоверчив. Той като я ревнува да не мислиш че скайпа е виновен.-Не съм казала 4е скаип е виновен за това
Скайпът е направен за комуникация, не си търсете оправдания. Човекът е ревнив, държи се свойственически. 8) Една истинска връзка се гради на доверие и затова е споделила, ама не е преценила как ще реагира 8)
izlishna
01-17-2010, 13:19
Защо "стига с този скайп" ? Може би в нейния град не е намерила подходящ човек за нея с общи интересии други черти! Скайп от една страна е много добър вариант да срещнеш много нови и различни по характер и като цяло хора :) Нали като се видят пак ще е реалност.. За какво и е мъж до нея от нейния град на който ще му е през х**?
П.П. По темата: Изяснете си чувствата.. :) Нормално е да ревнува ако изпитва нещо към теб..
sladur4etyYy
01-17-2010, 13:48
защо ти е било да му обясняваш с кого си спала, след като го харесваш?
така, по скайпа, най- много да се изпокарате, точно заради тези недоразумения. аи не разбирам как 25-26- годишни хора се задоволяват само с общуване по интернет. вижте се , не бързай да прекратяваш контактите с него, преди да видиш как се чувстваш с него на живо. може пък да си допаднете. но няма да разбереш, докато не се срещнете.
И двамата вече сте големи, не сте някои лапенца на 15-16г за да ви пречи това разстояние. Какво ви пречи да се видите някой път, да поговорите... Така в скайп е много сложно. Знае ли се, на живо може да не е същия човек ;)
soul1199
01-17-2010, 17:08
И двамата вече сте големи, не сте някои лапенца на 15-16г за да ви пречи това разстояние. Какво ви пречи да се видите някой път, да поговорите... Така в скайп е много сложно. Знае ли се, на живо може да не е същия човек ;)
sh3_1s_7h3_0n3
01-17-2010, 17:17
Ти си на 25, имаш проблем по детински обяснен и наричаш този 26-годишен Мъж - момче?
Яяяясно колко сте 'големи'.
scanadal
01-17-2010, 17:58
На 25 си,осъзнай се за Бога!
На тези години хората създават семейства,деца и съумяват да носят отговорност за живота си.Какъв е този скайп,каква е тази "връзка" от разстояние.Погледни реално и си помисли струва ли си да си губиш времето за подобни взаимоотношения с мъж,когото не си срещала.Не знам кой от двама ви е по-зле :?
Не вярвам около теб да няма мъже,които да не са поне малко интересни,че да им обърнеш внимание :o
valdesbg
01-17-2010, 18:07
Ми лично за мен изобщо не си струва тоя фарс. Не знам какс и се навила да го започнеш, при положение че ти коства толкова усилия да провеждате разговори. А какво остава за друго. Смятай че ще бъдеш засипвана с въпроси, и ще ти се иска отчет за всичко, ако евентуално ходите. Не питай откъде знам.
Чудя се щом си видяла че не вървят нещата - що се занимаваш с дивотии?
А и това за приятеля ти... какъв е той че да знае къде и с кого спиш?
Абе лично за мен - детски проблеми с лесно разрешение. Не си струва.
Дъртите и те почнаха по Скайп :? :?
Magic_Girl
01-18-2010, 13:17
Това се нарича ревност. Иди му на гости да се успокой малко. :P