View Full Version : За вас и вашите родители..
Sisito941
01-17-2010, 14:57
Споделяте ли с някой от родителите си?
Аз не..Майка веднъж вика:Научи се да споделяш вкъщи.
Аз:Абе аз на тебе ако ти кажа нещо,каквото и да било то,ти или ми викаш,или го раздухваш навсякъде..
Е как да споделя на такъв човек..Те приятелките ми са по-добър слушател от майка ми... :-x
gLoRiToO
01-17-2010, 15:02
Споделям си с майка ми,разбира се имам си и малки тайни,които са си само за мен,но за повечето неща си споделям с нея.
danibebi
01-17-2010, 15:35
Споделям понякога,но има и неща които крия и не бих ги споделила.. 8-)
DevilWish
01-17-2010, 15:37
Майка ми знае ВСИЧКО за мен.Наистина всичко и казвам.Просто не мога да ви обесня за каква връзка става въпрос между нас.
Просто знае от добрите до лошите неща.Като започнем от пушена на трева дори (което едва ли много хора биха казали на майка си) до правене на любов и тн. ;)
ivcheto0o
01-17-2010, 16:57
Спделям си с тях да,пове4ето слу4аи ми дават добри и полезни съвети :) И са единствените хора които съм сигурна 4е никога не биха ме предали.Е спестявам им някои неща :-D
Shadowsogirl
01-17-2010, 17:11
Рядко. С баща ми какво да споделям? Ако му кажа, че пуша знам, че ще ме овършее отвсякъде просто, въпреки че казва, че не е така. Ако правех секс и му кажа, че правя секс той... Ами... Не искам да получи инфаркт, напълно достатъчно ми е, че майка ми почина, не бих пробвала с такава новина да шашна татето и да му стане нещо.
Споделям някой неща с баба ми по майчина линия. И въпреки това не мога да и кажа това, което бих казала на мама - че харесвам някое момче, да и поискам съвет... Ами не е същото. Рядко споделям.
shokoladchety
01-17-2010, 17:52
Немога просто.Не ми е удобно.Попринцип неискам да споделям с никой.Особенно вкъщи.Там...Се едно да отида и да кажа на Господ:Убих човек и не съжелявам.
П.С.-Не съм християнка :D
Neftochimic
01-17-2010, 17:56
майка ми ми е казвала няколко пъти да и споделям... и един, два пъти го направих и тя го изръсила на татко... е как после да споделям нещо, което изръчно съм й казъл да не го казва на друг... тъпа работа
Sisito941
01-17-2010, 18:02
майка ми ми е казвала няколко пъти да и споделям... и един, два пъти го направих и тя го изръсила на татко... е как после да споделям нещо, което изръчно съм й казъл да не го казва на друг... тъпа работа
и при мене е нещо такова.. :?
titinkaa
01-17-2010, 18:04
не споделям нищо,чат пат за у-ще,но за личния ми живот и думичка не казвам,може да знаят че си имам гадже но нищо повече,само еидн единствен човек знае и тва е една от най-добрите ми приятелки,на нея всичко си казвам и тя на мен казва всичко,не мога да кажа на мама че съм спала с момче вече,някак си ми е неудобно да го кажа,знам че няма да го разкаже на никой ама ми е по-добре като си го знам само аз,знам че е добре да се споделя с майките ни,но лично за това че съм спала с момче бих го казала след няколко месеца скоро ще направя 17 може би лятото като стана на 17 и половина тогава ще й кажа,но за сега няма
Harum_Scarum
01-17-2010, 18:32
Трябва ли да споделям с някой?. :-D
Споделям с родителите ми.Те са страхотни хора.
Biskfitka
01-17-2010, 20:49
Вече НЕ. Не я разбирам..Разбра,че пуша-вика ми щото не съм и казала.Вика: Кат си решила да пушиш ела ми кажи.Когато прайш секс искам да знам...''
След 2 седмици-казвам й,че правих секс и тя пак ми се развика къде ми бил акъла,що толкова рано съм му пуснала...повече НИЩО няма да й кажа!Като иска да споделям,ще ме приема каквато съм...ааа :x
an0nimn0
01-18-2010, 12:22
Ами споделям на майка ми и съм сигурна, че не казва на НИКОЙ :) Но все пак й спестявам някои неща. 8-)
Споделям им, ама има неща които крия, не може всичко 8-)
аз споделям някои неща само
Споделям си с майка ми,разбира се имам си и малки тайни,които са си само за мен,но за повечето неща си споделям с нея.
+
mimenceto97
01-20-2010, 15:49
аэ мраэя майка си в определени моменти :o :o :-o :-o :) :)
great_mari
01-20-2010, 18:53
не споделям нищо с майка ми :( тази жена нито ме разбира,нито се опитва..когато искам да потърся съвет тя винаги има по-важна работа а моите неща са маловажни..затова вече се отказах дори да започвам разговор по някаква по лична тема и т.н. :?
С баща си споделям много повече .. е спестявам му по-личните нещица ама и толкоз му стига :D ..
NoShTnO_iZkUsHeNiE
01-20-2010, 21:19
Когато имам възможност споделям с майка ми и то много,връзката ни е ужасно силна,обожавам я.
lilincituuuu
01-20-2010, 21:53
Аз:Абе аз на тебе ако ти кажа нещо,каквото и да било то,ти или ми викаш,или го раздухваш навсякъде..
Същото!! Мойта майка е същата, реша да й кажа нещо, то не беше на баща ми, на сестра ми.. а що пък не и на приятелките си :-x нямам думи.. как да и споделя.. споделям само с приятелки.. :?
Wrathchild
01-21-2010, 06:25
Споделям й. До сега не ми се е случвало да ми предаде доверието или пък да ме упрекне.
hiphopy0
01-21-2010, 09:55
амме
melchoOomitkO
01-23-2010, 10:32
Не мога да й споделям..
Така или иначе не ме разбира...
Или ми крещи, или... крещи още повече...
Просто не е човек, на който може да се споделя.. :)
Sisito941
01-23-2010, 10:44
Вчера се прибирам ядосана от училище.. :x Бях казала на татко по пътя какво е станало..И прибирам си се аз сега,с татко и майка вижда,че нещо не съм в настроение,пита сега татко нали какво има,защо Сисито е така...Татко вика,ами няма значение,аз й дадох съвети как да се оправи..И така..Седнахме ние на вечеря..и майка вика:"Научи се да споделяш вкъщи.."(отново това каза)..
И аз викам:"Ми не ми е приятно да споделям или по-скоро не ми е до споделяне сега"..И тя вика:"Е,върви споделяй на приятелките си там."..И аз:"М те поне не ме критикуват"..Ама то си е така.. Дразни ме като каже:"Споделяй ми,в семейството се споделя".... :-x :-x М не ми е удобно да споделям пък..единствено татко не ме критикува,така че на него ми е лесно да кажа нещо,поне му имамдоверие..Много добри съвети.. :-) :)
споделям адски малко..
с майка ми изобщо не може да се разберем на някои теми.. :-o
Много рядко споделям с майка ми ... и то относно училище. С баща ми пък много малко си говорим. Аз не съм от много говорещите, а пък и той много много не обича да говори :( . с приятелки споделям, но им нямам пълно доверие и внимавам какво говря пред тях.
Винаги споделям с майка ми за повечето неща,, но има и неща които не и казвам. :-D
Споделяте ли с някой от родителите си?
Е как да споделя на такъв човек..Те приятелките ми са по-добър слушател от майка ми... :-xТ О Ч Н О !!! :(
anonimchetou
01-29-2010, 19:15
за най-сериозните неща споделям на близки приятелки,на приятеля ми, на Сестра ми на-вече.. а на тати споделям по общи неща.. рядко с подробности..
преди дам,но вече не !! Просто..нз .. дава ми страх0тни съвети,но на м0менти я презирам :Х .. просто не знам какво да правя вече с нея |( няма да и сп0делям вече,писна ми..пък и както казват другите,тя винаги изклюкарва на сестра ми нещата,к0ито см и споделила :? :? писна ми,баща ми ми е по-близък,защото той ме разбира :) .. :)
Споделям с мама много неща- за училище, за любов :D ,дори знае кого харесвам . Казвала съм й даже , когато избягам от училище. Но не мога се оплача ,тя в в златната среда - нито е прекалено строга , нито ме оставя да си правя каквото искам.Но като цяло е много разбрана , е все пак и аз не съм лошо дете.. :D
bigsmile13
01-30-2010, 13:19
всичко каквото кажа на единия го разбира и другия.. има ли смисъл?
donstavrev
01-30-2010, 14:40
не щото кфото и да сподела с майка тя веднаха ше каже на сички от семейството аз може да искам дане разбирта а до колкото ако кажа нещо на бащата там вече може да не се разчуе хич ама неми трее...
Sisito941
01-30-2010, 15:11
Аз мислех,че само аз не споделям.. :-D
tainaTaa
01-30-2010, 21:07
Не обичамм.. Ако кажа на майка ми тя веднага ще каже на някойй, пък с баща ми какво мога да си кажа :neutral:
и аз не споделям на нашите срамм