View Full Version : Един Хамлетов въпрос ...
playboyche
01-17-2010, 15:24
Моля всеки един от вас да каже как вижда в очите си любовта ... какво е за вас това прекрасно чувство :smt060
HRaBr0TyYKeBaPcHe
01-17-2010, 15:30
Секси,тъпа,нимфоманка :D
DaemonBoy
01-17-2010, 15:32
Чувство при което си отдаден на другия и той на теб.Поне аз така го виждам.Когато не ти пука дали тя/той има недостатъци.
Последно време си задавам следния въпрос: Какво е т'ва животно любов, бе? Има ли го изобщо? Къде се намира? Изобщо някога ще го срещна ли?
Но има една частица в мен, която се надява, че любовта наистина съществува. За мен любовта означава двама човека да се допълват взаимно, винаги да се подкрепят, да няма лъжи помежду им, заедно да преодоляват трудностите. Любов не се изгражда от един човек. Винаги са нужни двама. Всеки един от нас търси този втори човек ( е някои вече може да са го намерили и 100% по-добре от мен могат да опишат това чувство). Важното е когато го намерим да не допуснем той да си тръгне от живота ни ;)
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-17-2010, 15:40
Чувство при което си отдаден на другия и той на теб.Поне аз така го виждам.Когато не ти пука дали тя/той има недостатъци.
съгласна съм
playboyche
01-17-2010, 15:41
Последно време си задавам следния въпрос: Какво е т'ва животно любов, бе? Има ли го изобщо? Къде се намира? Изобщо някога ще го срещна ли?
Но има една частица в мен, която се надява, че любовта наистина съществува. За мен любовта означава двама човека да се допълват взаимно, винаги да се подкрепят, да няма лъжи помежду им, заедно да преодоляват трудностите. Любов не се изгражда от един човек. Винаги са нужни двама. Всеки един от нас търси този втори човек ( е някои вече може да са го намерили и 100% по-добре от мен могат да опишат това чувство). Важното е когато го намерим да не допуснем той да си тръгне от живота ни ;)
лол човече наистина незнам на колко години си аз срещнах любовта когато бях на 13 знай това е най-красивото чувство на света и да прав си затова хората са казали няма перфектен човек докато не се влюбиш в него :-) :-) :-) :-) :-)
лол човече наистина незнам на колко години си аз срещнах любовта когато бях на 13 знай това е най-красивото чувство на света и да прав си затова хората са казали няма перфектен човек докато не се влюбиш в него :-) :-) :-) :-) :-)
Ами да ти кажа, не че не съм се влюбвала. Точно обратното... Дори два пъти, но просто чувствтото не беше споделено :) Затова казах, че за любовта са нужни двамата :)
playboyche
01-17-2010, 15:49
Ами да ти кажа, не че не съм се влюбвала. Точно обратното... Дори два пъти, но просто чувствтото не беше споделено :) Затова казах, че за любовта са нужни двамата :)
ами да и моята любов беше несподелена до скоро :)
playboyche
01-17-2010, 16:00
съгласна съм
ако обичате пишете своите мисляние вие се влюбвате не цитивайте не той е вслюбва :lol:
moon_flower
01-17-2010, 16:01
Любовта се проявява най-вече в критичните моменти.Нещо като приятелството.Ако си в ситуация,в която имаш нужда само от човека,който обичаш и той ти помогне независимо от обстоятелствата значи те обича.
Преди си мислех,че можеш да намериш истинската любов още в тази възраст,но все повече се убеждавам,че това са си детски истории...Изобщо не знам защо всички се стремим да намерим любовта още от сега.Има толкова много време.И изобщо любовта наистина е нещо много рядко срещано и често я бъркаме с простата привързаност.
ivcheto0o
01-17-2010, 16:02
+не ти пука какво другите казват или мислят;Този 4овек те прави щастлив и си готов да направиш вси4ко за него :)
+не ти пука какво другите казват или мислят;Този 4овек те прави щастлив и си готов да направиш вси4ко за него :)
Абсолютно! :)
soul1199
01-17-2010, 17:04
когато поставиш него или нея преди себе си
мога само да ти кажа, че не се описва с думи.. :( :( :( :(
GabisiTa
01-17-2010, 17:19
"Любов ли бе да я опишеш... " :-D :-)
Когато се отдадеш на нещо без да се страхуваш че може да загубиш себе си.
Чувство, което се появява след 2рото уиски.
SoStarstruck
01-17-2010, 17:49
"Едно нещо,дето те кара да се чувстваш ту хубаво,ту гадно,ту да си щастлив,ту да те боли..И така,и така си прави ташаци с тебе постоянно.
Функция, коя приема всеки път различен параметър 8-)
ПП: не прекалявайте с програмирането, че почвате да пишете такива глупости...
vesinka899
01-17-2010, 20:48
абе лъжа сичко е лъжа
Magic_Girl
01-18-2010, 13:11
Любовта е да правиш всичко за другия както и той за теб, без да се интересуваш какво мислят другите. Когато си влюбен искаш този човек всяка една минута да е до теб и да не искаш да го пускаш да си отиде. Ставаш едно цяло с него и го обичаш въпреки трудностите, които имате.