View Full Version : Момичета,правите ли други неща
Към момичетата,правите ли странични неща докато половинките ви ви правят френска :) Не от това,че ви е скучно ами...Например с приятелката ми когато си пийваме и се заиграем,както си седи на стола,когато слезна да й правя хубаво с език,тя си се кефи на максималност и е много яко например,докато се трудя аз долу,тя хем си енджойва,хем си пийва,или пуши,ако си е запалила цигарата вече :) Та вие имате ли такива случки :D
AlaBalaa
01-18-2010, 10:25
аз не съм момиче, но ти какво искаш да прави освен да си помага с пръсти...
или поза 69
Biskfitka
01-18-2010, 11:09
Аз го държа за главата,роша му косата....Ама чак да пуша и пия ...значи не я прави както трябва,а само да отбие номера!Точно! :D
Anarchya2
01-18-2010, 11:12
Брее голяма шарфантия е тая Александра... фръц фръц :razz: :razz: :razz: :razz:
На теб Модератора не ти ли каза нещо ? :)
LovelyGirl
01-18-2010, 13:23
Не правя нищо странично.Защо да се разсейвам от удоволствието? :)
Anarchya2
01-18-2010, 13:39
На теб Модератора не ти ли каза нещо ? :)
ООО май сам го забрайл ... :lol:
Че то остава ли ми време за нещо друго?!
Аз на моменти забравям да дишам от кеф,а ти ме питаш дали правя допълнителни неща :-D
Е ако не ми доставяше удоволствие сигурно и аз щях да си пийвам (ми така де поне едно удоволствие да изпитам),но в случая нямам този проблем :-D
TwEEtyNkA
01-18-2010, 14:29
интересно ми е какво друго може да се прави :Д
playboyche
01-18-2010, 14:58
хах пич ддз при мен гаджето се гърчи от удоволствие надали има време за пиене ядене готвене простиране или пушене 8)
Сори,че не съм момиче
няма да ти пиша в темата
аз го гледам :D незнам кефи ме да го гледам (то не че е нещо странично де ама да си кажа) :lol:
И аз моя много обичам да го гледам докато си върши работата, но понякога той ми казва затвори си очичките :-o ..
Wikzinka
01-18-2010, 17:59
аз го гледам :D незнам кефи ме да го гледам (то не че е нещо странично де ама да си кажа) :lol:
И аз моя много обичам да го гледам докато си върши работата, но понякога той ми казва затвори си очичките :-o .. +1
ifilinnchica
01-29-2010, 14:52
Не правя нищо странично.Защо да се разсейвам от удоволствието? :)
FancyGirl
01-30-2010, 20:42
Ми чи как да не прая цъкам цс, чатя из скайпа, импулс едно друго, оправям фермата в фейсбук и така.
Пич явно не работиш много добре там долу, момичетата се гърчат от удоволствие и не им оставя време да мислят за нещо друго, щото може дори да спрат да дишат за миг, а ти ни говориш за пушене,пиене ... невъзможно.
CuteBaby
01-30-2010, 20:49
И аз моя много обичам да го гледам докато си върши работата, но понякога той ми казва затвори си очичките :-o ..
+1 и пончкога му роша косата :)
ef4etyYy
01-30-2010, 21:06
гледам го и му роша косичката, или го дера :grin: 8-) и аз понякога забравям за дишането.. :oops: :oops:
Ми чи как да не прая цъкам цс, чатя из скайпа, импулс едно друго, оправям фермата в фейсбук и така.
Пич явно не работиш много добре там долу, момичетата се гърчат от удоволствие и не им оставя време да мислят за нещо друго, щото може дори да спрат да дишат за миг, а ти ни говориш за пушене,пиене ... невъзможно.
Чети темата както трябва :D не говоря за разсеиване от отегчение :D относно как се справям само приятелката ми си знае и зад сме 2 години заедно,значи поне малко явно се справям,което не е обект на темата де :)
DaNGeRousLy
01-31-2010, 09:46
Сори,че не съм момиче
няма да ти пиша в темата
+++ и аз няма да пиша.
аа момчета и момичета ,( по скоро момчета) и аз съм момче но не съм правил това нещо . Любопитен съм дали е приятно и за нас ? :)
ПС: извинете че не е точно по темата
ef4etyYy
02-02-2010, 08:49
аа момчета и момичета ,( по скоро момчета) и аз съм момче но не съм правил това нещо . Любопитен съм дали е приятно и за нас ? :)
ПС: извинете че не е точно по темата кат' го напраиш ше разбереш :lol:
:lol:
ef4etyYy
02-02-2010, 18:32
:lol: така де, имах предвид, че за всеки е различно.. на моя примерно му харесва :grin: 8-)
Аз го държа за главата,роша му косата....Ама чак да пуша и пия ...значи не я прави както трябва,а само да отбие номера!
+1 ...... и да се опитвам не ми се отдава да правя друго , абсурдно е ......
Samoten89
02-02-2010, 18:58
:lol: така де, имах предвид, че за всеки е различно.. на моя примерно му харесва :grin: 8-)Аз чувствам, че би ми било приятно, но няма момиче на което да правя. Особено ако съм силно влюбен в даденото момиче, защо да не ми е приятно?
FancyGirl
02-02-2010, 22:22
Чети темата както трябва :D не говоря за разсеиване от отегчение :D относно как се справям само приятелката ми си знае и зад сме 2 години заедно,значи поне малко явно се справям,което не е обект на темата де :)
Ами не знам на мен ми се струва обидно.. :)
:lol: така де, имах предвид, че за всеки е различно.. на моя примерно му харесва :grin: 8-)Аз чувствам, че би ми било приятно, но няма момиче на което да правя. Особено ако съм силно влюбен в даденото момиче, защо да не ми е приятно?
незнам просто съм любопитен :razz: :oops: :razz:
krisett0
02-07-2010, 18:27
Пр0вирам си пръстите в к0сата му или мачкам чаршафа 8)
Сори,че не съм момиче
няма да ти пиша в темата
Добре че не писа 8-)
kremen4eto
02-09-2010, 09:15
Всичко, което правя е свързано с докосване на мен или него. Всякакви други неща са излишни :-D