View Full Version : Подарък.
SweetLuna7
01-18-2010, 08:46
Здравейте!
Напоследък със сестра ми се караме ужасно много, а не искам да е така. И реших да се държа много добре с нея, да й давам компа когато поиска, понякога аз да й правя закуска..
Естествено, когато се държа така, и тя се държи добре с мен.
И затова реших да й подаря нещо, не само за да "сключим" мир, а и защото много си я обичам.
И именно тук срещнах проблем - нямам си и идея какво да й подаря!
Тя е 9 клас, пада си по ученическия стил (идолът й е Блеър от "Клюкарката") и никъде не виждам перфектният подарък за нея!
Моля, ако може да ми помогнете с идеи... :)
Gretii95
01-18-2010, 09:08
Ми...може някаква чанта или незнам :?
vesinka899
01-18-2010, 12:25
важен е жеста не подаръка,сигурна съм че каквото и да и купиш ще го хареса,защото си се сетила
ivcheto0o
01-18-2010, 13:59
важен е жеста не подаръка,сигурна съм че каквото и да и купиш ще го хареса,защото си се сетила
но ако все пак държиш,може да е нещо бижу,4анта,плушена игра4ка,парфум,4аша за кафе,клу4одържател :)
DesireToFire
01-18-2010, 19:08
например книгата "клюкартата". Обаче я превеждат като "Интригантката"
Големият сладък плюшен мечок оправа всичко !
Щом става дума за Блеър - Диадема! :)
SweetLuna7
02-18-2010, 16:40
Търся от както си писала за тази книга, но никъде я няма :? :(
Така че ако знаеш къде я продават... От Варна съм.
Или може би някой тук иска да ми я подари или продаде?
MrUnnamed
02-18-2010, 16:50
Мисля , че можеж да и подариш нещо което ще и е много скъпо за нея примерно нещо направено по поръчка специално за нея ... зависи от много гледни точни едната от тях е до колко пари можеж да дадеш.Разрови се из сайтовете има разни сайтове където можеж да правиш чаши със името на сестра си или да качиш снимка също така гледах преди време , че може и да се прави и възглавници със снимка има много работи но тя ще се зарадва на всичко което и подариш ... Ако се колебаеш между някой парфюм купи и Розов Lacoste той е убиец апък можеж също така и да и купиш някой сребърно синджирче със някакво сърце за да покажеж колко я обичаш.Вариянтите са много ...
DesireToFire
02-18-2010, 17:16
В "Пингвините" я има. Ей сега ще потърся снимка. А и пише, че е четвърта част, но е абсолютно годна за четене и без другите, спокойно. Действието не се развива точно както в сериала и на мен лично ми беше интересна.
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-47/id-26341/intrigantkata-4-zashtoto-go-zasluzhavam-sesili-fon-zigesar.html
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=27795 << тук можеш и да я поръчаш и цената даже е смъкната.
DesireToFire
02-18-2010, 17:17
Тук можеш и 3. да поръчаш http://www.book.store.bg/c/p-p/m-47/id-9489/intrigantkata-3-tova-koeto-iskam-e-vsichko-sesili-fon-zigesar.html . И се плаща в брой при получаване, няма нужда от пощенски записи и подобни.
SweetLuna7
02-18-2010, 17:42
Благодаря :grin: Ти си злато. :-)
SweetLuna7
02-19-2010, 12:29
[quote=DesireToFire]например книгата "клюкартата". Обаче я превеждат като "Интригантката"
[quote="DesireToFire"]В "Пингвините" я има. [quote]
Такамс, днес отидох до Пингвините, или по-точно магазинът им, който е на центъра. Но там я нямаше, така че дали се сещате някое друго място, където има техен магазин?
И да знаете, всеки, който е от Варна и иска да ми я продаде, и я има де, да пише. :)
Shadowsogirl
02-19-2010, 12:46
Предполагам, че можеш да си я поръчаш от интернет.
DesireToFire
02-19-2010, 12:47
В русенското "Пингвиени" я има. При вас може да е свършила, но тук днес даже я гледах 8-)
SweetLuna7
02-20-2010, 07:30
В русенското "Пингвиени" я има. При вас може да е свършила, но тук днес даже я гледах 8-)
Късметлийка :-D
Ок, май не ми остава друг избор, освен да я поръчам. Само че... някой може ли да ми обясни как става тази работа с поръчка. :oops: