PDA

View Full Version : Някво мероприятие организирано от училището

webmast3rche
01-18-2010, 17:48
Хах.. неска ни казаха , че ще идват германци и , който иска може да приюти някой ( който му се падне ) в рамките на 1 седмица и трябва да го водиш там на някакви тържества.. и на мен не ми е много ясно де...
ама аз се записах :d кво толкос 1 седмица :D ше е забавн0

На вас идвали ли са ви на гости германци така от училище ии ако да разкажете нещо 8-) То чак април месец ще е де ама аз просто си питам :))

ameli
01-18-2010, 18:01
ние си пишем с чужденци и май месец ще си гостуват определени хора .. но не са само от Германия, даже нямаме от там :D според мен би било яко :D много искам да отида в Белгия или Финландия :( и съответно някой да дойде у нас ... :grin:

DesireToFire
01-18-2010, 19:02
Аз съм в такава програма от работата на майка ми. Аз отивам в чужбина при някакво момиче на долу--доре моята възраст. Държавата си я избираш. И после дадения човек ( в моя случай е момиче, но пола няма значение) идва в Бг. За около 10тина дни всеки.

webmast3rche
01-18-2010, 19:27
8)

KickstartMyHeart
01-18-2010, 20:00
Аз съм си взимала. Хич не е лесно да се занимаваш с някой, който не говори на български, особено ако не си добър в езика, който трябва да говориш. Тъй че ако си зле по немски, изобщо не си и помисляй да си взимаш, защото хем теб, хем училището си ще изложиш. И най-важното - изобщо няма да ти е забавно.

ThePowerOfLove
01-18-2010, 20:04
Как се казват тези програми, че ми стана интересно :) И друг път съм чувала, но в моето у-ще май няма такива случаи..

Goddess
01-18-2010, 20:18
Приемни семейства. Мда, в 8 - ми клас и тази година имахме. ( 11-ти )
При нас е така - целия клас работи по чуждестранния проект, който включва различни неща. Ии 5 - 6ма човека от класа са приемно семейство - взимат дадено дете. И след време се разменят - другата година те отиват в чужда държава, при приемно семейство.

KickstartMyHeart
01-18-2010, 20:19
При нас го организира училището, не мисля, че е по някаква програма.

webmast3rche
01-18-2010, 20:25
Аз съм си взимала. Хич не е лесно да се занимаваш с някой, който не говори на български, особено ако не си добър в езика, който трябва да говориш. Тъй че ако си зле по немски, изобщо не си и помисляй да си взимаш, защото хем теб, хем училището си ще изложиш. И най-важното - изобщо няма да ти е забавно.

Еми не съм много добър , но ... защо пък да се изложа хах... ;) 9 клас съм все пак.. не го знам перфекно. И защо пък да не ми е забавно :D

ExtrAc7
01-18-2010, 20:59
Аз не съм чул до сега за такова нещо...

mrtn
01-19-2010, 13:44
Да, моето училище работи по такива проекти, даже аз съм ходил в друго семейство, и тази година май месец ще взимам унгарец, защото ходих в Унгария. Наистина е интересно.. :)