.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на webmast3rche

Някво мероприятие организирано от училището

Хах.. неска ни казаха , че ще идват германци и , който иска може да приюти някой ( който му се падне ) в рамките на 1 седмица и трябва да го водиш там на някакви тържества.. и на мен не ми е много ясно де...
    ама аз се записах :d кво толкос 1 седмица ше е забавн0

На вас идвали ли са ви на гости германци така от училище ии ако да разкажете нещо То чак април месец ще е де ама аз просто си питам )

Мега фен Аватара на ameli
    ние си пишем с чужденци и май месец ще си гостуват определени хора .. но не са само от Германия, даже нямаме от там според мен би било яко много искам да отида в Белгия или Финландия и съответно някой да дойде у нас ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз съм в такава програма от работата на майка ми. Аз отивам в чужбина при някакво момиче на долу--доре моята възраст. Държавата си я избираш. И после дадения човек ( в моя случай е момиче, но пола няма значение) идва в Бг. За около 10тина дни всеки.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Бургас
    Аз съм си взимала. Хич не е лесно да се занимаваш с някой, който не говори на български, особено ако не си добър в езика, който трябва да говориш. Тъй че ако си зле по немски, изобщо не си и помисляй да си взимаш, защото хем теб, хем училището си ще изложиш. И най-важното - изобщо няма да ти е забавно.
    I do what I want, I do what I please
    There ain’t a soul who will stop me
    I take what I want, get whatever I need

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Как се казват тези програми, че ми стана интересно И друг път съм чувала, но в моето у-ще май няма такива случаи..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Приемни семейства. Мда, в 8 - ми клас и тази година имахме. ( 11-ти )
    При нас е така - целия клас работи по чуждестранния проект, който включва различни неща. Ии 5 - 6ма човека от класа са приемно семейство - взимат дадено дете. И след време се разменят - другата година те отиват в чужда държава, при приемно семейство.

Град
    Бургас
    При нас го организира училището, не мисля, че е по някаква програма.
    I do what I want, I do what I please
    I take what I want, get whatever I need

Цитирай Първоначално написано от KickstartMyHeart
    Аз съм си взимала. Хич не е лесно да се занимаваш с някой, който не говори на български, особено ако не си добър в езика, който трябва да говориш. Тъй че ако си зле по немски, изобщо не си и помисляй да си взимаш, защото хем теб, хем училището си ще изложиш. И най-важното - изобщо няма да ти е забавно.
    Еми не съм много добър , но ... защо пък да се изложа хах... 9 клас съм все пак.. не го знам перфекно. И защо пък да не ми е забавно

Град
    България
    Аз не съм чул до сега за такова нещо...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Да, моето училище работи по такива проекти, даже аз съм ходил в друго семейство, и тази година май месец ще взимам унгарец, защото ходих в Унгария. Наистина е интересно..
    Вафла..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си