- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някво мероприятие организирано от училището
Хах.. неска ни казаха , че ще идват германци и , който иска може да приюти някой ( който му се падне ) в рамките на 1 седмица и трябва да го водиш там на някакви тържества.. и на мен не ми е много ясно де...
ама аз се записах :d кво толкос 1 седмицаше е забавн0
На вас идвали ли са ви на гости германци така от училище ии ако да разкажете нещоТо чак април месец ще е де ама аз просто си питам
)
ние си пишем с чужденци и май месец ще си гостуват определени хора .. но не са само от Германия, даже нямаме от тамспоред мен би било яко
много искам да отида в Белгия или Финландия
и съответно някой да дойде у нас ...
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз съм в такава програма от работата на майка ми. Аз отивам в чужбина при някакво момиче на долу--доре моята възраст. Държавата си я избираш. И после дадения човек ( в моя случай е момиче, но пола няма значение) идва в Бг. За около 10тина дни всеки.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз съм си взимала. Хич не е лесно да се занимаваш с някой, който не говори на български, особено ако не си добър в езика, който трябва да говориш. Тъй че ако си зле по немски, изобщо не си и помисляй да си взимаш, защото хем теб, хем училището си ще изложиш. И най-важното - изобщо няма да ти е забавно.
I do what I want, I do what I please
There ain’t a soul who will stop me
I take what I want, get whatever I need
Как се казват тези програми, че ми стана интересноИ друг път съм чувала, но в моето у-ще май няма такива случаи..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Приемни семейства. Мда, в 8 - ми клас и тази година имахме. ( 11-ти )
При нас е така - целия клас работи по чуждестранния проект, който включва различни неща. Ии 5 - 6ма човека от класа са приемно семейство - взимат дадено дете. И след време се разменят - другата година те отиват в чужда държава, при приемно семейство.
При нас го организира училището, не мисля, че е по някаква програма.
I do what I want, I do what I please
I take what I want, get whatever I need
Аз не съм чул до сега за такова нещо...
Да, моето училище работи по такива проекти, даже аз съм ходил в друго семейство, и тази година май месец ще взимам унгарец, защото ходих в Унгария. Наистина е интересно..![]()
Вафла..