View Full Version : Помощ! Спешно е!
denimeni
01-20-2010, 17:41
Значи започвам да разказвам своята така наречена ,,История''.Знам, че ще ви се стори много децко или бебешко,ще карам направо.В момента съм в чужбина,така...влюбих се в едно момче-той се влюби в мен и така накрая станахме гаджета.След няколко месеца скъсахме и си останахме само приятели.Разбира се, на мен ми беше много тъжно,но всичко вече беше минало.Бяхме приятели известно време,после излезе, че той иска пак да излизаме.Аз му казах, че щом първият път не се е получило то е ясно, че и вторият път няма да стане.Моли ми се и аз се съгласих.След три дни пак скъсахме. Сега постоянно мисля за него и не мога да го забравя,колкото и да искам!Кажете ми как да го забравя и да не мисля повече за него..Моля ви,нуждая се от съвет.Мерси предварително.
нищо
защо се държите като деца и ?
Kukumqvka
01-20-2010, 17:54
Голямото ходене е било 8-)
Спри да се размекваш,като ти се моли ..
kombarka
01-20-2010, 17:55
Само друг може да те накара да го забравиш. Но не ме разбирай погрешно, не говоря за компромисен вариант. :)
BlueFace
01-20-2010, 18:01
*Facepalm*
:smt108
nymphadora
01-20-2010, 18:22
Кажете ми как да го забравя и да не мисля повече за него..
алкохола му е майката! \:D/
Ооо то дългата връзка стее имали че не можеш да го забравиш :?
Тва е само овлечение.Ще мине :) Намери си друг :P
sh3_1s_7h3_0n3
01-20-2010, 19:16
Добре, че не си ходила с него 3 години, да видиш тогава как се забравя.
soul1199
01-20-2010, 19:24
ще ти мине :)
brutaLxxbunny
01-20-2010, 19:27
ходихме няколко денааа .. скъсахаме! ходихме още няколко денааа .. скъсахме!! Че това вашето прилича на ходене до лафката в училище :lol: Вземете се в ръце,ако искате и двамата сериозна връзка .. А на мен обаче и се струва,че момчето те иска повече за играчка :?
sunshinepp
01-20-2010, 20:20
тааа значи. . перфектната рецепта за забравяне на 1 момче е..
`1. излизай с повече хора навън,
`2. танцувай, спортувай нещо..
... очаквайте продължението след рекламите.. щото ми се ходи до тоалетната.. :-)
временно си се обсебила от него.. това е нормално,но ще съжаляваш след известно врме. Загърби го просто и гледай на пред.
провал след провал и си готова за още един ? WTF :shock:
denimeni
01-21-2010, 15:52
Голямото ходене е било 8-)
Спри да се размекваш,като ти се моли ..
Ооо то дългата връзка стее имали че не можеш да го забравиш :?
Тва е само овлечение.Ще мине :) Намери си друг :P
ходихме няколко денааа .. скъсахаме! ходихме още няколко денааа .. скъсахме!! Че това вашето прилича на ходене до лафката в училище :lol: Вземете се в ръце,ако искате и двамата сериозна връзка .. А на мен обаче и се струва,че момчето те иска повече за играчка :?
Всъщност първият път не беше само няколко дни-няколко месеца объркала съм се просто #-o ](*,) :) :) :razz: Ще го поправя :D :D 8-) 8-)
01-21-2010, 16:30
ще го забравиш с времето :) Както казаха алкохол 8-) ,излизаи с приятели,4ети,гледаи филми....на4ини много :)
DisturbiaV
01-21-2010, 16:31
Както каза kombarka намери си друг,но не момче,което не харесваш.Разведрявай се като излизаш повечко и се запознай с нови хора чрез приятели. :)
Забравила си го, после за три дни всичко се върна и пак му страдаш?
gergan4etooooo
01-21-2010, 18:58
Ако наистина го харесваш и смяташ, че от бъдещите ви взаимоотношения би излязло нещо истинско, аз бих те посъветвала да се бориш за него. Накарай го да се влюби в теб отново и спечелиш ли любовта му, не пропилявай възможността си.
Мислейки обаче, че това ще бъде поредната безлична връзка, по-добре остави времето да ти помогне да го забравиш.. ще се появи някой друг, който ще си заслужава :)
sunshine955
01-21-2010, 19:18
флиртувайте отново :) сега го потърси ти .. покажи му че имаш нужда от него :-) УСПЕХ :-)