Влез

View Full Version : Не мога да...

annabelJB
01-22-2010, 07:02
ПОМОЩ!!! От известно врече си пиша с едно момче в скайп,от както си разменихме снимки той не спира да ми предлага да тръгнем (е да ама е адски грозничък), а аз не мога да го отрежа :( ...така де опитах се няколко пъти по по-мек начин,ама той тъп и не схваща,а не мога директно да му кажа после ще ми е гадно...веднъж така направих и половин година ми беше кофти...ако имате идея как да му кажа,но да схване споделете... Благодаря предварително!

SoStarstruck
01-22-2010, 07:27
Отрязвай го,бе! Какъв по-ефикасен съвет искаш?? Ти ще мислиш на него дали му е гадно или на теб? Сама трябва да си помогнеш да не ти пука за такива работи,не се самонавивай чак толкова. Половин година си се измъчвала за глупости..Ужас. :? :?

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-22-2010, 07:42
Ох, аман вече от меки душички. Казваш: "Не те харесвам!" и толкоз. В единия случай нараняваш себе си, като не отстояваш правата си, а в другия се измъкваш от нещо, което не ти е по вкуса и те тормози.

SuNsHiNe6
01-22-2010, 07:46
И да го отрежеш, какво от това?! Ще си намери друга и толкоз :?

alex4o
01-22-2010, 07:47
Ох, аман вече от меки душички. Казваш: "Не те харесвам!" и толкоз. В единия случай нараняваш себе си, като не отстояваш правата си, а в другия се измъкваш от нещо, което не ти е по вкуса и те тормози.

Абсолютно! Като не го харесваш просто му го кажи,не е нъжно да заобикаляш,да овърташ,кажи го направо ;)

onestar
01-22-2010, 08:00
Не мисля, че ако му го кажеш в прав текст ще го приеме много добре. Той ще страда, а заедно с него и ти, защото ще се чувстваш виновна (въпреки, че не си). По - добре просто спри да му пишеш. Така също ще му е кофти, но е по - добре пред "Не те харесвам"... и да се надяваме, че увлечението му е моментно и скоро ще те остави на мира...
Успех! :-)

annabelJB
01-22-2010, 08:08
Не мисля, че ако му го кажеш в прав текст ще го приеме много добре. Той ще страда, а заедно с него и ти, защото ще се чувстваш виновна (въпреки, че не си). По - добре просто спри да му пишеш. Така също ще му е кофти, но е по - добре пред "Не те харесвам"... и да се надяваме, че увлечението му е моментно и скоро ще те остави на мира...
Успех! :-)

Ха БЛАГОДАРЯ ТИ! един човек да ме разбере

dirtyyy
01-22-2010, 10:09

doomkillerr
01-22-2010, 10:15
Има и друг, "по-приятен" начин да му "секнеш" желанието към теб... Кажи му: "Пич прекалено си добър (хубав) за мен..." :oops:

dqvolcheto9
01-22-2010, 10:27
Еми аз одрязах един тип и викам ей харесвам друго момче и въобще друг тип момчета и мисля ,че няма смисъл от нашата връзка.А той като почна да ми вика какво има тоя повече от мене и тн.. И до ден днешен ми са цупи.Знам ,че много ме обича ама немога да му отвърна. :-P

dedodekster
01-22-2010, 11:19
Кажи му го направо, ще го боли, но ще е за по-кратко време ;)

soul1199
01-22-2010, 12:04

b3b3t0y
01-22-2010, 12:05
Кажи му че има друг или.. кат не можеш да го отрежеш ходи с него за 1-2 седмици и после му кажи,че харесваш друг.. пф :lol: С момчетата,мила,не става с хубаво! Давай с ряз :)