View Full Version : Фитнес + сваляне на корема
selassie
01-22-2010, 23:20
Здравйте на 19 години съм , изчетох доста теми , но не успях да намеря конкретната която ме интересува.Та ето какъв ми е проблема.Ходя на фитнес и това ми е доста голямо хоби , обаче имам следния проблем : коремчето ми е доста мазно , не е голямо но пък за сметка на това е мазно , интересно ми е как мога да го съчетая с фитнеса , прочетох на доста места чрез диети и кардио , разбирам напълно но , мисля че на един мускулест мъж му трябва стабилна храна , а не гладуване и диети, в противен случай той ще отслабне , а не това е целта на фитнеса.Моля дайте ми предложения как да постъпя , така ,че нито да си загубя формата в която съм , а същевремнно и да свалям корема. Благодаря ви много !
titinkaa
01-23-2010, 07:31
една позната и тя като теб искаше само корема да махне и си го овиваше в домакинско фолио,но не от това където е за печене а онова другото прозрачното,овива се,и тичаше на пътеката и така за малко време свали част от корема,мисля че това ще помогне все пак като имаш физическа активност и се изпотяваш на корема с фолиото,определено ще имаш ефект,но гледай да тичаш повечко време да за топиш по лесно :)
за 2 седмици си свалил корема с фитнес и леко ограничаване ;) Ама за плочки бая има да помечтаеш :D
яко бягане и потоне тва е
и както казаха за плочки.. не се надявай скоро 8-)
selassie
01-23-2010, 18:38
За плочките знам че не трябва да се надявам скоро , мисля да пробвам този 1-вия вариант , дано помогне , но трябва да се ограничавам известно време от вредни храни , просто искам до лятото да не е толкова мазно , както и покрай таза да се премахнат мазнините , не са много но ги имам.Някой може ли да даде ефективен начин за премахване за тези покрай таза , като изключим коремни преси с извиване , и чрез дъмбел и с наклон встрани.Благодаря много за предните мнения .. :)
за 2 седмици си свалил корема с фитнес и леко ограничаване ;) Ама за плочки бая има да помечтаеш :D
кви са тея измислици?
корем се сваля не за 2 седмици, а в най-добрия случай за 2 месеца (което ще си е постижение)
яко бягане и потоне тва е
и както казаха за плочки.. не се надявай скоро 8-)
яко яко, колко да е яко
повече от 20 минути на ден е вредно
глупости говориш
30 мин е напълно нормално, като за начало може да го съчетава и с бързо ходене , ако се преумори ...
глупости говориш
30 мин е напълно нормално, като за начало може да го съчетава и с бързо ходене , ако се преумори ...
20-30 минути е максимума
оттам нататък почваш бавно да гориш мускулна маса
sunshine955
01-23-2010, 21:47
бягането и скачането на въже помагат .. отделяй повече време за пътечката като ходиш на фитнес :) ..
храни се здравословно за да нямаш поблеми със коремчето :) и пий много вода ..
ImmortalSportFreak
01-23-2010, 22:24
Ограничи мазното и боклуците.Това с фолиото го забрави.. Вредно е за кожата.Просто повече бягай на пътека. ;)
В нета има толкова теми и публикаций не само за ДИЕТИ но и за ХРАНИТЕЛНИ РЕЖИМИ .... потърсете малко бе хора .... моя корем го свалих за точно 1 месец но си го тренирах с голямо внимание ... зависи за какво си във фитнеса ... ако искаш да правиш мускули , си тряя мазно .. ако искаш само релеф тичане сауна също е доро решение но си трябва и качествени упражнения !!!!!
selassie
01-24-2010, 13:48
Благодаря много за отговорите , проблема е че в фитнеса ни няма бягаща пътечка , има велогометър но няма пътечка , явно ще трябва да ходя да тичам зад реката , ще се възползвам от мненията ви , и ще се опитам да огранича мазната храна за известно време , по принцип съм на фитнес както за релеф така и за големина. Мерси отново.
selassie
01-25-2010, 12:32
Извенете че се допитвам отново до вас , но искам да попитам ако можете да ми дадете нещо от рода на диета каква храна да ям , докато съчетавам фитнеса с изгарянето на мазнините на корема , примерно Понеделник - сутрин плодове мед и т.н ... ако някой знае моля да каже , а може и да кажете като цяло с какво трябва да се храня , да ми кажете всички невредни продукти които не образуват много мазнини.Благодаря много.