PDA

View Full Version : Случвало ли ви се е да се пошегувате с вашите по такъв начин

ImmortalSportFreak
01-23-2010, 14:39
Постигнали сте нещо добро.Искате да се похвалите на вашите ама за да стане по-интересно решавате да кажете че не сте успели даже сте се изложили... Те ви вярват;става им леко криво и после като им кажете истината умират от кеф и ви казват че сте големи шегаджии.. :D :D Предлагам тук да споделим нещо подобно.

Веднъж имах много важно класно.Бях 7 клас и от това ми зависеше годишната оценка по дадения предмет(математика..). Първоначално се прибрах вкъщи и направих една много тъжна физиономия и казах че съм получила 3 и 4..(писаха ми 2 оценки).Те не можаха да повярват защото знаеха че много се трудих и им стана странно и.. тъжно.Когато ме успокояваха че това не е най-важното в живота и нещо подобно аз извадих контролното и видяха че имам две шестици.Реакцията им беше интересна.. 8-)

Stellsy
01-23-2010, 18:47
И при мен случката беше подобна. Имах важно контролно по математика и много учих и нямаше шанс да имам ниска оценка. Изкарах 4 или 5 не си спомням. Прибрах се вкъщи тъжна и им казах, че имам 3 .. те много се учудиха :shock: .. после ме напуши смях и им казах, че се шегувам .. малко се бяха сдухали, но след като им казах се смяха :D

kombarka
01-23-2010, 19:24
Правила съм го, но ме познават толкова добре, че номера не минава :lol:

onestar
01-23-2010, 21:08
И аз съм го правела :-D Но родителите ми с такъв характер, че... не реагираха както се надявах :?

MichellePhan
01-23-2010, 21:13
Понеже имам пъпка точно над брадичката и я чопля ми стана като дупка и казах на баща си,че имам обеца там и той се зарадва и вика "я да я видя" :razz:

iLovePussyJuice
01-24-2010, 00:47
Ми аз казах, че ще ставам баща...
от тогава 1ви април е просто 1ви април...не ден на шегата :D

Brok3nHeart
01-24-2010, 07:56
Ми аз казах, че ще ставам баща...
от тогава 1ви април е просто 1ви април...не ден на шегата :D

:D :D

Аз го правя често за оценките в даскало и когато наистина получа някоя по-слаба оценка не ми вярват :razz:

bloodysunrise
01-24-2010, 07:58
Никога не съм го правил. Нито ме питат за оценки, нито пък аз им съобщавам какво съм изкарал. Само за подписи и т'ва е.

crazyfreak111
01-24-2010, 08:05
оо аз често си се базикам с моййте :D като навърших 13 се прибирам и някво отивам при баща ми и викам: тате бременна съм :D :D е казвам ви няма такава реакция преобърна се със стола и почна да ми крещи :D :D аз почнах да се хиля и му казах че се базикам :D той вдигна стола седна и пак се преби :D :D :D
ИЛИ ПЪК ВЧЕРА :D :D
на състезането на което станах втора в Бг майка ми не успя да дойде :D минах 1кръг и званя на майка ми
аз: мамо дискфалифицираха ме
тя: е нищо не е толкова страшно не се притеснявай, едно състезание
аз: мамо кво ще правя....
тя: прибираш ли се
аз: не ще остана да гледам :D :D прибирам се 4 часа по късно с медал и грамота
майка ми: до кое място ви раздаваха медали бе :D аз: ем до 3 :D майка ми просту пощуря от кеф :D :D