- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Случвало ли ви се е да се пошегувате с вашите по такъв начин
Постигнали сте нещо добро.Искате да се похвалите на вашите ама за да стане по-интересно решавате да кажете че не сте успели даже сте се изложили... Те ви вярват;става им леко криво и после като им кажете истината умират от кеф и ви казват че сте големи шегаджии..![]()
Предлагам тук да споделим нещо подобно.
Веднъж имах много важно класно.Бях 7 клас и от това ми зависеше годишната оценка по дадения предмет(математика..). Първоначално се прибрах вкъщи и направих една много тъжна физиономия и казах че съм получила 3 и 4..(писаха ми 2 оценки).Те не можаха да повярват защото знаеха че много се трудих и им стана странно и.. тъжно.Когато ме успокояваха че това не е най-важното в живота и нещо подобно аз извадих контролното и видяха че имам две шестици.Реакцията им беше интересна..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn