View Full Version : свирка
sexyisfunny
01-23-2010, 17:35
Здравайте искам мнения от момичета ...приятеля ми иска да му направя свирка мисля че и аз искам но нешо ме спира притеснението че няма да мога в смисъл че ще ми е първи път и няма да се справя добре и ме е срам малко нз нз как да постъпя да се пробвам ли нз ... та дайте споделете опит и кажете на вас първата свирка как мина :oops: ... и искам най вече за да го задоволя когаот му е хубаво и на мен ми е хубаво
лапай на кон да се подготвиш ;) :lol:
ПП - предостатъчно такива теми има ;)
playboyche
01-23-2010, 17:45
1.-има много такива теми
2.-чисто и просто лапаш го с въртеливи движения на езика около главичката и т.н най-добре виж тук http://lmgtfy.com/?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BA+%D1%81%D0%B5+%D0%BF%D1%80%D0 %B0%D0%B2%D0%B8+%D1%81%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0% B0
SmilezZz
01-23-2010, 18:08
Еми ако не си му казала,че ти е за пръв път - кажи му..Пък ако той е по-опитен ще ти обясни /предполагам/ 8)
Както е и при секса - трябва да се отпуснеш и да не си мислиш,че няма да можеш :)
Ти само като се изплюеш върху него ще се изцепи па представи си като го лапнеш.. :smt023
Ти само като се изплюеш върху него ще се изцепи па представи си като го лапнеш.. :smt023
Защо ли не намирам това за толкова секси :D
Бавно темпо --> по-бързо --> по-бавно (игра с език) --> по-бързо --> най-бързо да свърши. ок?
sexyisfunny
01-23-2010, 19:25
Защо ли не намирам това за толкова секси :D
za6toto ne e i za6toto tfa e prostotiq
Rhoads ako si mom4e dai da ti se ispliq na huq stava li
XTREMEFREERIDE
01-23-2010, 19:39
Бавно темпо --> по-бързо --> по-бавно (игра с език) --> по-бързо --> най-бързо да свърши. ок?
Най-точното обяснение.. ;D
Neftochimic
01-23-2010, 19:53
струваш ми се доста малка... нз, нз...
порасни малко и тогава му духай или нз, нз
TwEEtyNkA
01-23-2010, 20:05
споко не се притеснявай толкова само гледай д аси пазиш зъбите и да го тикаш колкото се може по-навътре няма да се оплаква :D
Ela ela
Бавно темпо --> по-бързо --> по-бавно (игра с език) --> по-бързо --> най-бързо да свърши. ок? :wink:
lenito_sf
01-23-2010, 22:09
мисля че и аз искам но нешо ме спира..
Мислиш, какво има да мислиш ?! о.О
а.. и е нещо :)
мисля че и аз искам но нешо ме спира..
Мислиш, какво има да мислиш ?! о.О
а.. и е нещо :) 8-) е да и тва го има 8-)
_butterfly_
01-23-2010, 22:15
Можеш да изчетеш мнения и съвети по въпроса, което може и да ти е от полза, но все пак с течение на времето и практиката ще се усетиш какво точно трябва да правиш и как да го правиш. Както е било с целуването- първия път може да не се е получило, било е прекалено странно и лигаво, но е имало и 2ри и 3ти път и т.н..и нещата вече ти идват отвътре. Просто те съветвам да се отпуснеш, да не се притесняваш, а ако много те е срам действай под чаршафа.
Мислиш, че и ти искаш да му направиш? 8-) Я първо си изясни дали наистина искаш или не .. не го прави само с убеждението, че на него ще му хареса .. :-o
Иначе срам те е? От какво .. ако го правиш с желание няма къде да сбъркаш .. и все пак колкото се отнася до техниките тук можеш да прочетеш малко повече инфо ..
http://manenkoto.cosmopolitan.bg/blogpost_2356_0.html
ifilinnchica
01-24-2010, 08:28
лапай на кон да се подготвиш ;) :lol:
ПП - предостатъчно такива теми има ;)
стига бе човек ще му се откачат зъбите на момичето :D а по темата: налапай го и не мисли много. ако не му хареса - здраве да е !!
Пробвай, с ледче в устата, аз на моя така го карам, побърква се :)
За първа свирка ше ти е малко трудно да му направиш кефа.Ше прочетеш тук теории и описания,но като си в екшъна е различно.
Води се по неговите желания,приказките по време на любовната игра отпускат,стига да не плямпате постоянно :))
Научи кое го кара да те желае всеки път и се постарай да доставиш удоволствие не само на него.
sexyisfunny
01-24-2010, 12:38
За първа свирка ше ти е малко трудно да му направиш кефа.Ше прочетеш тук теории и описания,но като си в екшъна е различно.
Води се по неговите желания,приказките по време на любовната игра отпускат,стига да не плямпате постоянно :))
Научи кое го кара да те желае всеки път и се постарай да доставиш удоволствие не само на него.
ДА И АЗ ТАКА МИСЛЯ ЧЕ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ НЯМА ДА СТАНЕ НО ЩЕ ПРОВАМ ПЪК КАКВОТО СТАНЕ :D
sexyisfunny
01-24-2010, 12:54
че съм малка малка съм че годините на пречат не пречат
на 16 съм
Това е свирка ЗА БОГА! Какво може да му объркаш???? :o :o :o
П.С. На 16 си и още не си правила свирка??? Как може, колежките ти правят от 11 годишни, много си закъсняла!
Neopitom3na
01-29-2010, 12:00
хах нз нз ....
изчакай годинка две и пробвай пак :wink:
cherrygloss
01-29-2010, 12:03
Това е свирка ЗА БОГА! Какво може да му объркаш???? :o :o :o
П.С. На 16 си и още не си правила свирка??? Как може, колежките ти правят от 11 годишни, много си закъсняла!
Е тя явно не е к***а нали? :-x
При мене стана някак от самосебе си :D Както си се натискахме и аз само се смъкнах надолу :lol: Нито се притеснявах, нито нищо :) То ще ти дойде отвътре какво да правиш, наистина :P Само не се сковавай :) Успех :-)
Biskfitka
01-29-2010, 13:10
Александра го описа най-добре.Но по-добре недей целия още в началото,че може да се затрудниш малко...свикни и тогава прави такива опити :D
Останалите ти казаха достатъчно , аз аз само ще допълня - внимавай със зъбите , защото аз доста го драсках първите няколко пъти , така че внимавай да не му пуснеш кръв :D
MC_JAMAL
01-29-2010, 16:14
Здравайте искам мнения от момичета ...приятеля ми иска да му направя свирка мисля че и аз искам но нешо ме спира притеснението че няма да мога в смисъл че ще ми е първи път и няма да се справя добре и ме е срам малко нз нз как да постъпя да се пробвам ли нз ... та дайте споделете опит и кажете на вас първата свирка как мина :oops: ... и искам най вече за да го задоволя когаот му е хубаво и на мен ми е хубаво
Лапни пък колкото можеш 8)