Влез

View Full Version : нямам си стая

vesinka899
01-23-2010, 19:02
понеже дядо почина преди 6 месеца,та оттогава баба ми живее унас.Апартамента е 64 квадрата-демек-холв който аз спя,кухня и спална.Отделно има и 2 стаи -перално помощение и таказа за буркани :D и те са много малки и баня и тоалетна - на едно.Та с баба ми спим заедно в хола и когато вечер си легнем ако не мога да заспя или тя заспри по-рано от мен я слушам как хърка.От наколко дни се местя в кухнята,зимам си един като матрак от футойла и лягам.Майка ми и баща ми спят в спалнята.Вие имате ли си свой стай

Vincitore
01-23-2010, 19:57
Споко ! :razz: И аз нямам стая , и моята баба дойде да живее в нас - вече 10 години е така :D И аз спя в хола ( със сестра ми и баща ми ) , само че + наще и баба ми имам и сестра :D Така че споко , не си само ти така . Ще свикнеш : )

onestar
01-23-2010, 20:49
Хихи :lol: Недей го взимай навътре :wink:
Аз делкам стаята си със сестра ми, но тя е тук само уикендите, през останалото време стаята си е моя :grin:

~egoistiC~sister
01-23-2010, 21:14
ахахха и аз съм с бабето в една стая
и аз имам проблема с хъркането
ама не е само тва ...
като си пусне некви сериалчета и музика не мога да слушам
като си викна некви хора тя си легне в 8 и целите хора
трябва да пазим тишина в същата стая ...
а бе има и още филми ама
не съм Геновева да се оплаквам ..
като се замисля и това можеше да нямам
с една дума
трябва да сме доволни :)

gree_girl
01-23-2010, 21:19
Нямам стая, спя в хола. Но познавам момче, което спи с баба си в една стая. какво да се прави, апартаментите са малки, а новите са скъпи. Трябва да се радваме, че имаме дом, защото много хора нямат.

brokeninside13
01-23-2010, 22:02
Хах...Аз пък имам стая, но знам кво е да делиш стая с някой или да спиш в хола и да си нямаш собстевна.. :? Гадничко си е.

Neopitom3na
01-23-2010, 22:16
Аз имам стая, но като си помисля е много гадно това твое положение...както казаха по- горе трябва да свикваш.
Има хора, които и това нямат :)

FantaMen
01-23-2010, 23:42
И аз бях така до преди 10 месеца някъде незнаех какво е да имаш своя собствена стая... Сега Всичко си е по мой вкус и си я правя като кочинка :grin: :razz: :razz: И за тебе ще има стая ...не си единствена ;)

crazyfreak111
01-24-2010, 08:08
мхм гадно, че си нямате стай :( аз немога да си представя да си деля кочинката с някой или още повече да я нямам :D

terrrs
01-24-2010, 10:50
Собствена не, с приятеля си я деля 8-)

MVEclipse
01-24-2010, 10:53
Кой не спи в хола в днешно време.. :(

Stellsy
01-24-2010, 11:00
Ами като спиш с баба ти .. тя не подрежда ли след теб? Защото имаше период в който и аз спях с баба ми в една стая и тя оправяше леглото, разхвърляните дрехи, събираше мръсните дрехи за пране. Преместих се в отделна стая преди 3г. Сега върша всичко сама. :)

tanchu
01-24-2010, 12:05
Аз имам стая, но като си помисля е много гадно това твое положение...както казаха по- горе трябва да свикваш.

danibebi
01-24-2010, 12:55
Споко де 8-) И аз нямам собствена стая,, спя с кака ми в една стая,, но това изобщо не ме притеснява :grin: :grin:

Shadowsogirl
01-24-2010, 15:37
Е, различно е да спиш с брат/сестра в една стая, друго е с баба си.
Аз спя с тати, понеже апартамента е супер малък, черна кухня, голям хол и спалня. И баня и тоалетна заедно. Не ми е особено комфортно. Най-малкото до най-обикновени неща, да се обличам сутрин в банята и тем подобни, обаче какво да правя, чакам деня, в който ще си имам моя стая.

~egoistiC~sister
01-24-2010, 15:59
а още по гадно е ако си под наем :(

GirLN
01-24-2010, 17:57
хмм.. а си мислих, че съм единствената, която се преоблича в банята :-D Спя в хола, както и брат ми. Тате си е в спалнята, а майка е в Испания. Тоалетната и банята са едно помещение.. Кухня и две тераси.. Чакам с нетърпение да минат още няколко годинки и спалнята да стане моя и на брат ми стая.. кухнята да стане спалня, а по-голямата тераса - кухня :)

Unendlich
01-24-2010, 18:18
Да, имам си собствена стая. Много е хубаво да си имаш собствена стая, някак си в нея се чувстваш най-добре (И в тоалетната де :lol: ) . Тя ти става като собствен малък замък. :) Като се има предвид и това, че спя на спалня, не деля с никой, защото нямам братя и сестри, нашите си спят в тяхната спалня, абе кеф си е. :)

Shadowsogirl
01-24-2010, 18:35
хмм.. а си мислих, че съм единствената, която се преоблича в банята :-D Спя в хола, както и брат ми. Тате си е в спалнята, а майка е в Испания. Тоалетната и банята са едно помещение.. Кухня и две тераси.. Чакам с нетърпение да минат още няколко годинки и спалнята да стане моя и на брат ми стая.. кухнята да стане спалня, а по-голямата тераса - кухня :)
Не си единствената. (: Предполагам, че и не сме само ние двете.
Просто понякога ми се иска да се помоткам сутрин само по бельо из стаята докато си търся нещата или пък вечер като се прибера да се отпусна с малко музика без да има кой да казва "слагай слушалките"... Не че не мога и без тия неща, ама..

SuNsHiNe6
01-24-2010, 19:25

prodavam4
01-24-2010, 20:57
Хахах, май току-що открих единственото предимство да не съм виждал нито една своя баба и само единия дядо.

iv4oiv
01-24-2010, 20:59
Ще ви разкажа една случка дето ми се случи преди години.
Отиваме във Варна на състезание и ... малките в едно бунгало а треньорите в съседното. Всичко ОК.
След 3 седмици ново състезание пак там. Обаче аз отивам 1 ден по късно и се оказва, че има места само в бунгалото на треньорите. То е от 2 стаи. В едната стая е нашият треньор а в другата треньора на Македония който не познавам.
И така, лягаме вечерта и още с лягането си нашият треньор започва да хърка. Ама какво ти хъркане - все едно цяла бригада къртят с онези големите къртачи и зад тях един багер с къртач вместо лопата.
Слагах си възглавница на главата, 2 одеала на ушите ... не мога и не мога да заспя. То цялата стая се тресе. Прозорците, вратите ... стените... всичко. Въртях се насам, натам ... не става. Излязох в коридорчето, взех си едно одеало и клекнах до печката на земята. Затворих вратата към стаята (печката беше една за 2-те стаи) и така поспах клекнал 1-2 часа. Естественно с няколко събуждания. Накрая към 3 се заврях под душа и ... някак си оцелях. На сутринта се събуди първо македонския треньор и аз му се оплаках. Той пита: а аз хърках ли - и аз му викам - ами ти само от 5 до 6 сутринта и то леко, а нашия цяла нощ и то .. силно. А македонеца ми вика: тои Наско (нашия треньор) имаше да реже 5 кубика дърва и то все чепати а аз половин кубик и то клонки.
Разбрахме се другата вечер да спя при него.
Става нашия треньор и ми вика: абе ти снощи що толкова се въртя, какво стана. Аз му викам - ааа, нищо, беше малко шумно. И той: ама какво, децата нещо са вдигали шум ли, да не са правили купон. Само ми кажи, сега ще ги оправя. И аз: не бе Наско, няма нищо. Децата заспаха рано. Не е имало прблем. И той: ами кажи ми де.. и след като ме врънка да му кажа аз викам: ами ти хърка малко :D
Тъпо му стана ама какво да се прави. Аз поспах 1-2 часа на пейките в залата но причината да го разкажа това е друга.
Въпросният треньор Наско живее в гарсониера с жена си и 2-те си деца (момчета които също тренираха). Тяхната гарсониера имаше коридор, баня и хола и кухнята бяха едно цяло, като имаше нещо като стена но в нея имаше голяма дупка ... все едно не е стена. Те 4-мата спяха в хола като между детската част и спалнята на възрастните имаше само 1 дървена преграда колкото да не се вижда.
Аз питам малкия (тогава беше 6-7 клас) ами вие как спите като баща ви хърка и той: ами свикнали сме. Ако много хърка стана и го бутна да се обърне и пак заспя.
Само да добавя, че аз номера с бутането и събуждането го пробвах ама не се получи. Явно е трябвало по настоятелно :D

naviacha
01-25-2010, 00:05
ми и аз не съм имал моя стая, деляхме я със сестрата сумати години, ама не беше кой знае ква болка за умиране.. даже беше яко - по цели нощи сме си говорили глупости :D

viksit0y
01-25-2010, 08:05
И аз нямам стая, защото баба ми живее от година и половина при нас..

t1n4e7o
01-25-2010, 12:19
Нямам стая, спя в хола. Но познавам момче, което спи с баба си в една стая. какво да се прави, апартаментите са малки, а новите са скъпи. Трябва да се радваме, че имаме дом, защото много хора нямат.

Така е, права си че много хора нямат! :) И трябва да ценим това, което имаме :) Аз например живея с нашите в нормален апартамент, хол, спалня, баня+тоалетна и кухня. До време спах в хола, но това лято правихме ремонт и се преместих в спалнята, най- накрая си направих стая 8-) Но не щеш ли тя е северна и само на ток не върви да се отопляваме и затова сега спим тримата в хола :lol: Забавно е когато приятеля ми дойде у нас.. Не може да се... Така де :lol: Да се видим по насаме, то и в тях е понякога така 8-) :D Ииии снощи само се пробъждам и двамата хъркат все едно къщата ще съборят, но ги събудих и им казах " По- тихо бе, тва се едно къртрчници гърмят ! :D :D :D :grin:

ImmortalSportFreak
01-25-2010, 12:27
Имам собствена стая.Нямам брат или сестра и не ми се налага да я деля. 8-)

Converse333
01-25-2010, 13:39

SeLLs
01-31-2010, 20:02
Хихи :lol: Недей го взимай навътре :wink:
Аз делкам стаята си със сестра ми, но тя е тук само уикендите, през останалото време стаята си е моя :grin: и аз съм така

KotQncU
02-02-2010, 16:56
аз деля стая само с брат ми :D

Zv3r4e7o
02-02-2010, 22:56
ох и аз имах стая но майка ми се раздели с втория и мъж и сега сме в гарсониера ама няма начин такъв е живота така че ценете стаята си защото незнаете кога тя просто ще изчезне :( :?

FuCkInBuBbLeGuM
02-03-2010, 06:58
Ем аз имам стая (засега) :D и си я деля само със заека .

bloodyF
02-03-2010, 07:56

lori4kavd
02-03-2010, 19:56
аз фо да кажа като живея в Итали (Рим) наще си имат стая а аз спа в кухнята :-k :-k :-k :-k :cry: :cry: :cry: по някои път и намеквам тя казва че не и е зор мн. кофти така :-o срам ме е да си каня приятелки,немога да си я подреждам както аз реша, немога да си усилвам музика и да си танцувам понеже те по цял ден висят в кухнята пушат и досаждат ся рева баси

Pliok0019
02-03-2010, 22:04
а още по гадно е ако си под наем :(
Подкрепям.

ysmivka
02-12-2010, 19:35
Имам си. Деля я със сестра ми. :)

Pustinqchka
02-12-2010, 20:05
Имам.

lilincituuuu
02-12-2010, 20:12
Хах...Аз пък имам стая, но знам кво е да делиш стая с някой или да спиш в хола и да си нямаш собстевна.. :? Гадничко си е.
+ Имам собствена от.. да кажем две години, от както сестра ми се изнесе при мъжа си ((: [да не си помислите нещо, съвсем нормално е да е омъжена, 'щото е на 27 ;дд] ии.. така де, взех нейната. Иначе си спах в хола, в кухнята, където дойдеше ((: :? гадничко си е..

SK0RP10N
02-12-2010, 22:12
Това, да деля стаята си с някой, е едно от малкото неща, които ме довеждат до нервна криза незабавно.
Както се вика - не мога да пръдна на спокойствие.
Нито мога да се преобличам спокойно, нито да ставам и лягам, когато на мен ми е кеф...

hotxxmess
05-04-2010, 14:36
Хах...Аз пък имам стая, но знам кво е да делиш стая с някой или да спиш в хола и да си нямаш собстевна.. :? Гадничко си е. \:D/

elito0o0o0
05-04-2010, 14:51
Хвани я за краката и я завлачи до кухнята.. сутринта като се събуди ще се чуди ко ста`а :lol: :lol: :lol: :lol:

ПС: Имам си стая,да! Голяма е,удобно легло си имам.. От нищо не се оплаквам. Много си обичам стаята. :oops: :oops: Гадното беше,че до 8,9 годишна бях с брат си в една стая. Той е по-голям ии като водеше приятели беше супер тъпо,щото ми казваше - ` Айде върви в спалнята да си гледаш нещо и ни остави на мира.` :( ... Ама ся си ми е супер :grin: :grin:

nana26
05-04-2010, 16:24
ух, много кофти при тебе 8-)
аз пък деля стая със сестра ми .. обаче нямам така пр. 2 часа усамотение, неее не, в стаята влиза и излиза който си пожелае ... тати, мама, духовете, никой не чука така че може да се каже че и аз нямам стая :lol: :lol:

Rounder
05-04-2010, 17:31
кофти е така с баба си,щото примерно си на 17 и няма как да заведеш приятелката си в къщи,камо ли да се чукате.Друго си е да я делиш с брат/сестра щото поне може да им кажеш,да се омъглят да някои час... :?

miss_murderer
05-06-2010, 13:43
и аз си нямам стая, но не ми е голям проблем. преди много мрънках но сега вече не

Djuff
05-06-2010, 16:57
Споко пич.Не си единствен ;)

Mariyana
05-06-2010, 19:07
Аз съм в една стая с по-малкото ми братче, така че и аз си нямам :(
Е.. свиква се.. :)

Nakadah
05-08-2010, 03:35
Аз пък си имам стая 8)

plamsityy
05-08-2010, 05:43
15 години съм нямала стая. Спала съм в хола. Но най-после си имам моя стая!!! Малка е, ама като си е подредена както аз искам си е супер. :) :)

dimi93
05-08-2010, 20:08
ЛЕЛЕ! Стаята е нещо лично, като лаптопа, гсм-а, четката за зъби, гребена и така на татак! НЕ си представям живота без нея, наистина! Просто стаята си ми е и част от мен! Нещо в което се чувствам спокоен, свободен и сигурен. Тя е нещото което ме успокоява и някак си не си представям живота без нея! Стаята на 1 човек е отражение на самия него!

mimichi
05-08-2010, 20:24
И аз нямам брат или сестра и си имам стая,обаче голямата ми братовчедка ще учи в нашия град и ще се нагложи да я деля с нея. :cry: :cry: :cry:

miminka__94
05-08-2010, 23:10
Имам стая от както сме в къща и е голяма даже си имам стълбички към таванчето ми 8-) (стига съм се хвалила) преди като бяхме в апартамент делях стаята с брат ми,карахме се доста за оправяне на легла,чистене,водене на приятели и сега като съм самичка даже малко ми е самотно,че няма с кой да се карам и бия . . . :-o

dimi93
05-09-2010, 08:27
Имам стая от както сме в къща и е голяма даже си имам стълбички към таванчето ми 8-) (стига съм се хвалила) преди като бяхме в апартамент делях стаята с брат ми,карахме се доста за оправяне на легла,чистене,водене на приятели и сега като съм самичка даже малко ми е самотно,че няма с кой да се карам и бия . . . :-o

сигурно да живееш в къща е страхотноо :( :(

maybeline
05-09-2010, 08:42
и аз нямам стая :) нямам брат,нито сестра,което си е хубаво,но през целия ден когато са вкъщи нашите са в стаята която уж се води моя :) само аз спя в нея,но не я чувствам като моя.

meganet
05-09-2010, 09:27
Сега имам преди спях с баща ми :d

miminka__94
05-09-2010, 11:50
dimi93 за хората които искат спокойствие в къща е по-добре,но на мен ми е много зле.Скучно е,съседите са малко ,не е като в блок -много апартаменти,много хора събирания пред блока с другите . . . някак по-забавно и НЕсамотно е :)

angel4eto100
05-09-2010, 15:40
Аз деля моята която е големичка с сестрами но тя ще ходи есента в Виена да учи така че другото лято ще правим голям ремонт и ще сменяме на наште стаята с МОЯТА много се радвам че ще си я обзаведа по мой стил а не по смесения от моя и на сестрами (макарче имаме сходни което е добре) гадно е но трябва да свикваш защото ти е баба и трябва да я уважаваш :(

sti4i
05-09-2010, 15:56
аз съм в къща имам сестра но тя е малка и спи с майками в спалнята тате е в италия баба и дядо са на добния етаж а у нас остават кам 5 свободни места при мен 1 и в кухнята се разпъва дивана както в хола се разпъва кое ще рече още 4 места само на нашия етаж :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: такаче заповядайте

Gllory
05-10-2010, 17:21
Имам си стаичкаа и си спя сам самичка :grin: обаче стаята ми е малка :( ... иначее след няколко месеца се местим в нов апартамент и със сестра ми уж ще сме в една стая, но тя е още малка ..така че си е мояяяяя :smt007

Добре че никой не живее с нас че нямаше да може да се диша спокойно 5 минути ;дд

yozii
05-10-2010, 19:54
имам си стая :grin: .. живеем в голяма къща и всеки си има стая даже има и празни стаи .. :)

reni7o0o
05-10-2010, 20:13
Аз пък спя в кухнята :( наще в хола, а баба ми се шири в спалнята която никак не е малка :-o

DqVoLsKoJeLaNiE
05-11-2010, 12:40
и аз нямам собствена стая...деля я с малкия си братовчед..направо ти завиждам, че твоето "стайно другарче" само хърка...
мойто и като Дард Вейдър-хърка, върти се, почесва се, бълнува, размахва възглавници и завивки навсякъде... И на всичкото отгоре отказва да се събуди нахалника...
АЗ:Ивоо...
Той:Мъ-ъ-ъ...
Аз:Ивоо
Той:Мъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ...
Аз:Ивоооооо
Той: Ко рече?
:lol: 8-)

daru6a1
05-13-2010, 11:35
Живеем в на баба апартамента [който вече е на баща ми на името]] и се налага да деля една стая с баба ми .. Проблема ми е като при повечето - не мога да поканя 1 приятел спокойно вкъщи , като се прибера и искам да си пусна телевизия ми прави проблем м, че и тя искала да си гледа сериалките , вечер се опитвам да заспивам преди нея - понеже хърка и после цяла нощ се чудя на коя страна да се обърна :? И напоследък много ме дразни , да ми звънне телефона и тя иска да знае кой ми звъни и какво си говоря с дадения човек .. Като й кажа че не желая да знае и се цупи или като не искам да й кажа с кой говоря , не че е голяма тайна ама говоря с приятелки .. Даже и майка да ми звъни , тя пак иска да знае какво сме си говорили .. Другия проблем , че пред хората се прави на голяма чистница и това ме дразни , щото не е голяма истина .. Прави глупости като малките деца .. Аз примерно както гледам телевизия или чета книга и да реша да отида до тоалетната ме пита : "Къде отиваш?" .. Опитвам се да я понасям , защото ми е баба и я обичам , обаче напоследък стана страшно напечено и един ден ми трябва да си излея всичко на нея и да й кажа някоя друга истина в очите .. :?

rebeccaa
05-13-2010, 12:51
Ами и аз нямам своя стая, деля я с малката си сестра, но както казаха още в началото трябва да се радваме, че имаме дом.

dPa3HuTeJl
05-13-2010, 14:59
Аз па си имам стая , само през уикендите брат ми си идва и не ми дава да си ида в стаята .. мисля някоя вечер да го заколя докато спи,как мислите ? :lol: Както и да е .. важното е че от понеделник до петък стаята е моя ! А btw как търпите да спите с бабите си на едно легло ?? :-o

Zv3r4e7o
05-13-2010, 22:13
ее хора вече и аз мога да се похваля с нова стайчка :grin: :D

DaNi2
05-15-2010, 09:27
аз си имам моя стая,сестра ми също,но вечерно време тя все идва да спи при мен,понеже я било страх да спи сама.Така че горе доло същата работа е й при нас.

daru6a1
05-16-2010, 17:04
А btw как търпите да спите с бабите си на едно легло ?? :-o

btw не спя с нея на едно легло , всяка си има легло , просто делим една стая : ]

roshlichka
05-22-2010, 14:38

dPa3HuTeJl
05-23-2010, 12:53
А btw как търпите да спите с бабите си на едно легло ?? :-o

btw не спя с нея на едно легло , всяка си има легло , просто делим една стая : ] :smt078 :lol:

diksi
05-23-2010, 14:03
Предпочитам да спя в коридора, тоалетната, килера, отколкото да деля стая с човек, който хърка.. :?

lifelesscorpse
05-23-2010, 14:21
Аз пък спя в кухнята ;)

ThePowerOfLove
05-23-2010, 15:57
Отначало спяхме аз,брат ми и наще в една стая :-D След това аз и брат ми в отделна, и от 2 години и двамата в различни :) Сега обаче баба ми се настани в неговата стая, и той като си дойде лятото познайте къде ще се натресе :D Мда, при мен. Веселото е, че има само едно легло 8-) Аз не искам при майка ми да спя, затова ще се редуваме тук за земята и леглото :?

ПС: Наистина е много гадно да нямаш собствена стая!

sladkata226
06-07-2010, 08:58
Майка ми и баща ми са разведени , но баба ми дойде да живее при нас . Апартамента не е малък , не е и голям - има голям хол , голяма баня , и още една стая голяма колкото хола , и една малка кухничка . Вече от 2 години спя с майка ми и преди нямах проблеми , но вече ми писна - майка ми ме ограничава докога да седя на компютъра , кога да гаса телевизора , кога да заспивам ... Искаше ми се да имам моя собствена стая , но ме е страх да кажа на мама , за да не се засегне , защото се пак апартамента е нейн , а тя няма къде да спи 8-) 8-) 8-)

billyana
06-07-2010, 09:25
Преди си имах стая. Много беше готина .Голяма .Светла. Много ми липсва сега. Сега делим една стая с брат ми . Освен , че трябва да подреждам и да чистя повече , защото той естествено не го прави е доста по тесничко и неуютно. Общо взето ползвам я само за спане . Сега от както се стопли съвсем не влизам там за друго освен за спане..

Callisto
06-07-2010, 11:24
Гадно е. Аз не живея с наще, а с гаджето си и делим една спалня с него. Вярно е, че не е като баба, но и моя хърка, и моя надува песничките от WOW на макс като играе, и моя си оставя закъчени чорапите по дръжките на гърдероба, такаче и на мен не ми е лесно. :D
При майка си имам цял етаж за мен и там се чувствам като царица, но искам да съм си и с гаджето. Миналото лято той живя у нас и мисля и това вече официално да го поканя да живеем у нас, а не у тях.

fUcKsMiLe
06-07-2010, 11:28
Имам си стая, но тъй като се налага да живея с баба си / :x /, тя постоянноооо ама постоянно изляза ли от нас .. влиза и подрежда, всичко да е на място :? Ама скоро ще и направя забележка .. в тази подредена стая само компютъра си намирам :D

todor4o
06-07-2010, 12:15
Аз по принцип имам, но сега и моята баба се е пренесла уж само за малко (и тя не си вярва :D ) и спим в една стая и освен че хърка постоянно се гледат турските сапунки или в събота "От българско по българско" :-o

bobito_th
06-07-2010, 17:54

+

sunshine1
06-07-2010, 20:55
и аз си нямам,,ама ко' да се праи'

casey
06-08-2010, 18:38
Аз деля мойта с мами, ама какво да се пряви ще изтърпя още една годинка и се местимеее... и най-сетне ще си имам собствена стайчка. Иначе тя не ми пречи, понеже почти цял ден е на работа и през деня много ни се вясва, ама пак по-оготинко е да си имаш своя собствена стая.

purple00
06-25-2010, 19:30
аз имам обща стая със сестрата

Vasoto129
06-25-2010, 19:34
И аз си нямам и ми е добре :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :D,а за баба ти тропай свиркаи буди я :D :D

BiGBaDWolF
06-25-2010, 19:35
Имам ама на нищо не прилича :D

stelSs21
06-25-2010, 19:40
Ами и на мен не ми е яко да деля една стая с досадния ми и разхвърлен брат, но какво да се прави.След няколко години един от двамата сигурно ще се изнесе в хола(най-вероятно той). :)

shadows92
06-25-2010, 22:45
Имам си сестричка и искам не искам си деля стаята с нея, тя не е мн подредена ама аз поне пооправям малко xD Иначе не ми пречи да съм с нея ама по-хубаво си е сам в стая.

Teenprblem
06-26-2010, 06:39

Аз деля стаята ми с сестра ми ..малко по голяма е от мен ,,найстина е гадно :x

BlackRose7
06-26-2010, 18:21
В една стая съм с сестра ми. Не ми пречи изобщо. Ама и аз понякога съм си мечтала за собствена стая - където никой да не влиза. :)

gabi7u
06-27-2010, 08:44
кофти ..
е аз имам стая и си и се радвам, обаче когато лятото е горещо в южната и майка ми се мести да спи при мен и то на моето легло (такова като за 2ма е) :? .. какво да се прави ..

marvelous
06-27-2010, 10:19
И аз си нямам стая. Живеем под наем аз, майка ми и баща ми. С майка ми делим спалнята понеже тя не ще да спи при баща ми понеже хъркал. Той вярно си хърка де.. Сигурно го чуват на първия етаж.. - той спи в хола.

А ние с майка ми хубаво делим една стая.. Тя се шири на спалнята понеже има операции, а аз спя на разтегаем фотьойл. Когато двамата ми братя (с 11 години по-големи от мен) цъфнат от някъде .. става мазало.. Единия иска в спалнята.. другия в хола.. пък после се разменяме.. Лошото е, че кухнята е една кутийка и там няма място за канапе, легло и т.н.

По-голямата си част от времето прекарвам в хола. Там е и кабела на интернета, там си танцувам.. И баща ми ми бърка в здравето като дойде и каже, че му се спи.
Срам ме е да поканя някого вкъщи. Имам гадже вече от около месец и още не съм го канила :D А и у нас винаги има някой ...

vesito13
06-27-2010, 10:31
С брат ми сме в една стая :) Не ми пречи, толкова съм свикнала с него, че когато го няма ми е странно. :)

DarkGirll
06-27-2010, 11:00
аз си имам стая не я деля с никого,но много бих искала брат или сестра с който да деля стаята си....

mimitu
01-25-2011, 18:36
Ами аз нямам стая нашия апартамент е малък(хол, кухня и баня)и всички спим във хола мама и тате на спалнята а аз на отделно легло но не се оплаквам :)

tamy
01-25-2011, 19:29
Имах голям етаж на къща и аз и сестра ми спяхме в една голяма стая, майка ми в спалнята, имаше и хол, голяма кухня и баня. Ама сега не живеем там вече :-k и живея с баба ми и дядо ми в кухнята, майка ми в хола и аз и сестра ми в спалята.... :?

ysmivka
01-25-2011, 20:43
Ами аз имам стая деля я със сестра ми, обаче не се оплаквам, защото просто не ми пречи. Но независимо какво е ще се радвам, защото някои деца и това нямат. (Както вече казаха.) :)

iwancho
01-26-2011, 07:25
аз през учебните дни не живея у нас,защото съм на общежитие и там си имам съквартирант... миналата година не се разбирахме хич,тая година е идеално,само където е малко свидлив и алчен ама няма нищо... иначе у нас от малък като бях сестра ми и тя учеше в тоя град,в който и аз сега и по цяла седмица стаята си беше моя,само събота и неделя спях с нея :)

Genki
01-26-2011, 09:04
Имам късмета да сме трима (много често двама) човека в тристаен апартамент и още откакто се помня винаги съм спала в собствена стая. Не че понякога не ме обзима депресията и през тези времена бих предпочела да имам сестра, с която да я споделям примерно.

AllEyesInMe
01-26-2011, 12:21
Аз нямам брат или сестра, и когато бях по малък и си бях с нашите, си живеехме в къща и винаги съм имал собствена стая, като изключим първите ми 7 години, тогава нямах, не знам защо...не ми е и трябвало, ама все едно де. Сега вече не съм у нас.. не съм и в България, в Щатите съм и все си вземам такива малки апартаментчета и съм си само аз и от време на време някоя влюбена мадама.. :oops: мога да кажа че ми е много готино, вярно е, че не е като да си е твоя собствена къща но пък докато си плащам наема е нещо подобно..:)
Та идеята ми беше..не се притенявайте, че спите с баби,дядовци,бащи,прабаби,л ели...и така нататък:Р , шото рано или късно ще заживеете сами, или с любимият човек де!:) ..Както казаха някой от съфорумниците "някой хора и това нямат"..така, че не трябва да има недоволни ей :)

LaChupacabra
01-26-2011, 16:21
и аз за сега спя в хола...с майка ми -.- е поне скоро ще си имам стая :-D :-D

rudi98
01-26-2011, 21:28

kyka1
01-27-2011, 09:11
Аз я делкам със сестра ми и не се оплаквам :) Но ако имам собствена стая ще съм доста доволен :-D

fanpire
01-27-2011, 11:34
В нашия апартамент [90 квадрата]живеем аз,мама,тате и баба.Имаме кухня,хол и две спални от която едната е стаята на баба а другата спалня е моята стая.Баба си спи в нейната стая.А аз спя в хола с майка ми и баща ми,защото е зима и климатика е в хола но не се оплаквам от УЖАСНОТО хъркане на баща ми.Вечер постоянно му викам да не хърка,ама той не се разбира от дума.Според мен най-добрия вариант е тапи за уши,колкото и смешно да звучи ;ДД

StolenBliss
01-27-2011, 13:06
И аз нямам стая в момента и чакам от 3 години за такава :-x Спя в хола и в хола нали постоянно има хора. Мноо често се случва да тряя да чакам до 12 часа да се освободи, за да мога да си легна. Някой път хората не ги притеснява тва, че аз утре тряя ставам 6.30 за даскало.. :х Друг път приятелката на баща ми спи в хола при мен и ептен нямам стая дори и за през ноща..ко да кажа..откачам вече

StolenBliss
01-27-2011, 13:07
В нашия апартамент [90 квадрата]живеем аз,мама,тате и баба.Имаме кухня,хол и две спални от която едната е стаята на баба а другата спалня е моята стая.Баба си спи в нейната стая.А аз спя в хола с майка ми и баща ми,защото е зима и климатика е в хола но не се оплаквам от УЖАСНОТО хъркане на баща ми.Вечер постоянно му викам да не хърка,ама той не се разбира от дума.Според мен най-добрия вариант е тапи за уши,колкото и смешно да звучи ;ДД

Изпробвала съм ги тия тапи и не действат..Въобще не ми заглушава шума..Не знам дали тапите са били такива смотани или сичките са такива :o

smilef0rever
01-27-2011, 13:33
Аз си имам стая, но от 1-2 години не спя на собственото си легло, защото майка ми не ми дава, защото било студено и трябвало да спя при нея в спалнята на толпо... Само пролетта и лятото мога да спя в стаята си! :-x

rozenkrants
01-30-2011, 12:14
и аз спя в една стая с баща ми,ама то и той такава свиня като мен та само помага,за поддържането на ентропията.

Simeon15
02-23-2011, 18:46
Няма много полза да пиша тука.Ама нали трябва да се включа.
Да имам собствена стая.Апартамента ни е доста малък (кухня-хол,2спални,Баня-тоалетна),но пък сме само аз и нашите т.е. едната стая за тях и брат ми (5м) и другата (мноооого голяма) Само моя :-P . Понякога баща ми идва в моята стая ,че да не хърка на майка ми ама той си е пич и не ми пречи.Разхвърляме си заедно :D :D :D . Та така и аз се изказах по темата

gabiie
02-25-2011, 13:16
иимам си стаая .. но не се притеснявай вече почти всеки си няма стая ... аз тря се радвам че у нас имаме спалня,детска (моята) детска ( на сестра ми ) стая за гости,и сяка стая си има баня и тоалетна ама пак.. не всеки го има и не го приемайте ссе еднос е фукам не е така.. до скоро аз спях при наще в апаратмента..

ritch
02-25-2011, 20:41

ralzz
03-06-2011, 18:02
Аз деля стаята със сестра ми,но не е проблем за мен,защото стаята е огрмна и просторна.Едната половина е на сестра ми,а другата моя!
:)