View Full Version : Харесвам го, мамка му!
DevlLady666
01-24-2010, 02:06
Хорица мили, искам съвет. Запознах се със един супер сладък батко. Този сладур, по-голям от мен с 3 години ме харесва. знам го от сигурен източник, а и се вижда как се държи с мен. Обаче това не е всичко. Този същия е истински курветин (буквално)..Та той сваля всяка втора, знам го, мамка му! Зарибява всички добре изглеждащи мацки, не е сериозен тип, обаче уви аз го харесвам. Не мога, та не мога. Приятно ми е как ме гледа, когато направи коментар за мен, когато идва и ме пипа (не опипва, а докосва леко), когато ми пише в скайп се вълнувам като последната идеотка.. Ужасно сладък е и знам, че никога няма да излезе нещо сериозно. Искам да спра, ала не мога. Харесвам го и това е. Лошото е, че постоянно го виждам в даскало и не мога да избегна контактите с него. Наистина вече се побърквам! Мразя се! Бахти тъпото лапе дето съм! Тръгнах да харесвам най-вървежния?! :-x
UltrasLife
01-24-2010, 02:09
Ужасно сладък е и знам, че никога няма да излезе нещо сериозно.
От къде знаеш като не си пробвала ? :-o Пък и като пробваш какво ще загубиш ? :smt064
DevlLady666
01-24-2010, 02:23
Защото той не е сериозеен..Защото зарибява целия свят и аз не съм с предимство и ако случайно излезем ще се понатискаме и аз ще го харесвам все повече и повече, а със тоя дет' ще ме зареже секс няма да правя!
UltrasLife
01-24-2010, 02:26
Никой неиска от теб да правиш секс.Просто като не си опитала няма как да разбереш... Всеки се променя рано или късно въпроса е дали ти си човека, който ще го промени 8)
DevlLady666
01-24-2010, 02:30
Еми вярно, че съм си специална, ама чак пък толкова.. :D К'фо викаш да се пробвам, па к'фото сабя покаже? Най-много да се зарибяваме докато не ни писне :D
UltrasLife
01-24-2010, 02:34
Ем ако пробваш какво губиш ? А ако непробваш ще се чудиш след време и ще те е яд, че не си пробвала.Знам го от личен опит ](*,) :smt033
DevlLady666
01-24-2010, 02:39
Еми сега като пробвам и ако ме резне. Мега гадно ще стане. Ама пък знаеш ли, аз съм си яка, земе се влюби момчето 8)
UltrasLife
01-24-2010, 02:43
Е нали и той те харесва как ще те резне :D :razz:
DevlLady666
01-24-2010, 02:44
да дее ама ти говоря..Зарибявка, зарибявка и най-накрая да му писне и да ме резне.Д
UltrasLife
01-24-2010, 02:46
Ем действай ма кака кой чакаш :shock: :D
DevlLady666
01-24-2010, 02:51
Ем ще те послушам пък, един е живота.. Поне ще се натискам със якия батко.. Ама въпросче..Сега направо да му скачам ли или да го поизчакам още малко той да действа?(попринцип ме бива в тия неща, ама тоя е различен) :D
UltrasLife
01-24-2010, 02:55
Действай както ти е на сръце 8-) Ако ще и Брат Пит да е той е едно обикновенно момче нищо повече.Няма да ти е първия, нито последния 8)
DevlLady666
01-24-2010, 02:58
Еми добре :D И после като го виждам да сваля други мацки няма да правя сцени на ревност. Ще изляза като курве, ама ще го направя, 'щот пича е секси... 8)
UltrasLife
01-24-2010, 03:00
Тва да праиш сцени няма смисъл... Ама различни хора, различни идеали :D От теб зависи всичко :p
DevlLady666
01-24-2010, 03:05
Днес ще накарам страхотното момче, което никога не се влюбвало истнски и зарибява всички да се влюби е мен (кога излиза филма :D ) а утре знаеш ли, мога да спася Земята от извънземни. :D
ама аз съм много готина, бзк бзк ама земе се влюби, знаеш ли колко ще ти благодаря тогава :D
UltrasLife
01-24-2010, 03:10
Една биричка стига 8-)
DevlLady666
01-24-2010, 03:11
ее много си скромен :D Имаш я 8)
UltrasLife
01-24-2010, 03:14
ее много си скромен :D Имаш я 8)
Ем не много скъпо ще ти излене една каца бира от Германия и затова и с една биричка се задоволявам :grin:
DevlLady666
01-24-2010, 03:26
Скоро ще ходя в Германия, ще ти донеса 8-) 8)
UltrasLife
01-24-2010, 03:30
Ех да си жива и здрава.Ако минаваш през Холандия може да вземеш и още нещо :lol: :smt033
DevlLady666
01-24-2010, 03:45
Ja ja.. Ако ми се отдаде възможност зимам без да му мисля :D После направо идвам в (там където живееш) и си правим купона..
Шшш модераторите като се събудят тая тема ще е ключ.. А после не съм спамила :D
UltrasLife
01-24-2010, 03:57
Важното е да ти е кеф :D Ае аз излизам, че ме чакат пред нас едни авери да ходим на кафе ](*,) В 7 часа кое кафе ще работи не ми е интересно, но дано да има някво, че да не стоим на студа хахахаха. Лека вечер(вече сутрин) от мен :P
ivcheto0o
01-24-2010, 04:01
пробваи-не може да си сигурна какво ще стане,нищо не губиш :)
DevlLady666
01-24-2010, 04:39
Важното е да ти е кеф :D Ае аз излизам, че ме чакат пред нас едни авери да ходим на кафе ](*,) В 7 часа кое кафе ще работи не ми е интересно, но дано да има някво, че да не стоим на студа хахахаха. Лека вечер(вече сутрин) от мен :P
Да..А аз лягам :D Айде peace и приятен ден :) :P
vesito13
01-24-2010, 05:50
Не очаквай да стане голямо чудо и той изведнъж вече да не е женкар. Ще останеш много излъгана. Това просто си го влече по някакъв начин. Но това не пречи да опиташ, да се позабавлявате малко, да ви е хубаво един с друг. Пък ако те зареже, здраве да е, не е нито първия, нито последния :)
На си тъпа, че го харесваш .. тъпо е, че ще му се вържеш на к*рварските му номера .. нима искаш да си поредната единствена? :? :? Замисли се малко дали си заслужава .. такива момчета много трудно се променят (да не кажа изобщо) .. :?
CCooLGirLL
01-24-2010, 07:59
Hilary_
МнениеПуснато на: Нед Яну 24, 2010 10:16 am Заглавие:
На си тъпа, че го харесваш .. тъпо е, че ще му се вържеш на к*рварските му номера .. нима искаш да си поредната единствена? Confused Confused Замисли се малко дали си заслужава .. такива момчета много трудно се променят (да не кажа изобщо) .. Confused
Спорид мен въобще не е така . :? Всеки има сърце дори и най - големите курвариии . Всеки се променя важно е само да намерият правилния човек който да има силите да разтопи и най - леденото сърце и най - недостижимия човекк :)
alisa2191
01-24-2010, 08:58
пробвай. моя приятел също беше малко к*рвар,но след като се запознахме и трагнахме се промени и сега си се обичаме и знам че ми е верен и не чука други.
DevlLady666
01-24-2010, 11:51
На си тъпа, че го харесваш .. тъпо е, че ще му се вържеш на к*рварските му номера .. нима искаш да си поредната единствена? :? :? Замисли се малко дали си заслужава .. такива момчета много трудно се променят (да не кажа изобщо) .. :?
Знам и от това ме е яд, но в крайна сметка няма да го остявя да ме резне, ако отиват нещата на там аз ще го резна ии да си гледа работата! Както казах преди много хубав филм да променя момчето, ама едва ли ще стане.. И все пак мисля да опитам.. Преди малко си писахме в скайп и той ми обяснява колко съм яка.. Не съм първата или последната, на която казва тея заучени думи и това ме подрзни на макс.. И въпреки това, все още го искам.. Прекалено е сладък, хора.. използва чара си много добре :D 8)
Опитай се да намериш нещо гадно в него .
Все трябва да има нещо у него ,което да не ти се нрави :?
DevlLady666
01-24-2010, 12:32
Има, че е курветин и че ее много "вървежен'', "плейбой" нз си къф.. Абе ейй алооуу, ти тъпо момченце не разбра ли, че все някога ще трябва да имаш трайна връзка .. :-x
Дразни ме, че всички му се сръзват (включително и аз)
.....!
Всички познаваме типа на момчето и знаем с какво дразни
Въпросът е, че ми харесва да ме харесва и че аз го харесвам! Привлича ме и това е .. :neutral:
Иначе по характер е готин ... Такъв забавен и е умен даже (смятайте колко е умен щом зарибява всички) и все пак....
Не, той не е кой знае колко умен, тези които му се връзват са глупави. :?
Знаеш какъв е "по душа", но въпреки това го искаш? Харесваш лъскавата му опаковка? Глупаво...
`` Знаеш, че си поредната? Знаеш и че след няколко месеца ще го гледаш с други, и въпреки това ще со "бориш" за него? Още по - глупаво...
Не знам какво би излезнало от това.
Казаха ти, че ако не опиташ винаги ще се питаш какво е можело да бъде, вярно е, но ти имаш почти сигурни предположения, а на теб не ти харесват - тогава къде е смисъла? Най - много "да си го вземеш", да "бъде твой" известно време, през което ще се чудиш дали не ти изневерява, и след това ще те зареже, а ти ще страдаш...
Избора си е твой, но според мен започваш една отдавна загубена война.
Добре дошла в клуба,неприятно нали.
Аз съм в същото положение,самоче отношенията ни с него малко задълбочиха с тея целувки...Мда,но не говорим за мен.
...но все пак трябва да пробваш,може да излезе нещо,кой знае.Стига сте й казвали да се откаже.Защо пък.Може да остане наранена,даже много вероято.И какво?Такъв е живота.Харесваш го,ами давай,поне за малко му се радвай.
UltrasLife
01-24-2010, 13:37
Сега остана само да чакам развръзката 8-) И бирата 8)
DevlLady666
01-24-2010, 13:39
Знаамм..затова се дрзня от смата себе си.. ама поне за малко ще го имам! Ще се забавляваме и после бай бай... Тъпо е , глупаво, незряло е.. Знам амаа.. :neutral:
DevlLady666
01-24-2010, 13:41
Сега остана само да чакам развръзката 8-) И бирата 8)
Бирата я спечели още снощи :D Ще те информирам какво е станало..
Може пък да стане принца на моите мечти :D :D
бтв как мина сутринта, пихтеб ли кафе или ?
UltrasLife
01-24-2010, 13:43
Да бе намерихме едно в Смирненски (ако си от Пловдив знаеш за къде говоря 8-) ) дето отваря в 7:30 и пихме по едно кафенце 8-) Ама вече ми се приспа и незнам как ще издържа до довечера :-o
DevlLady666
01-24-2010, 13:49
Да бе намерихме едно в Смирненски (ако си от Пловдив знаеш за къде говоря 8-) ) дето отваря в 7:30 и пихме по едно кафенце 8-) Ама вече ми се приспа и незнам как ще издържа до довечера :-o
Еее браво, че се бях притеснила да не измръзнеш :P :D
Аз пък спах 2 часа 8) И все пак довечера ще съм гроб :D
Знаамм..затова се дрзня от смата себе си.. ама поне за малко ще го имам! Ще се забавляваме и после бай бай... Тъпо е , глупаво, незряло е.. Знам амаа.. :neutral:
Е, пробвай, щом толкова го искаш, но да не забравиш след като му се нарадваш да кажеш, та да ти драснем по няколко успокйтелни реда... :wink:
UltrasLife
01-24-2010, 14:01
Поне ще знам, че като си легна ще заспя веднага а няма да се въртя 30 мин. и да се чуда как да заспя 8)
DevlLady666
01-24-2010, 14:08
onestar без вас няма да го преживея.. Ще ви информирам кво става с пичагата :)
UltrasLife даа и ще се наспя най-сетннее :grin:
UltrasLife
01-24-2010, 14:10
Ако стане работата с него и ако си легнете двамата надали ще се наспиш неска 8-)
DevilWish
01-24-2010, 14:13
Предложение .. защо ти не го зарежеш?Малко да му спаднеш самочувствието. . ;) Но ако е много мил и тн може пък наистина да му се е стопило леденото сърце кой знае ;) Поне и ти ще си вземеш мерака, пробвай се ;)
DevlLady666
01-24-2010, 14:19
Ако стане работата с него и ако си легнете двамата надали ще се наспиш неска 8-)
Тей тей.. Ама пък мисля че ще е леко тъпо да го направя за пръв път с пундьото, ти не мислиш ли така :D Пък и довечера всичко е резерве.. 8) Ще се отдам на изкущения със себе си :D
DevlLady666
01-24-2010, 14:21
Предложение .. защо ти не го зарежеш?Малко да му спаднеш самочувствието. . ;) Но ако е много мил и тн може пък наистина да му се е стопило леденото сърце кой знае ;) Поне и ти ще си вземеш мерака, пробвай се ;)
Да ти кажа и това обмислях, ама надали ще стане, като се има впредвид колко е секси :oops: май няма да ми стиска много много :D Ауее ще пробвам и това е.. после само да не се депресирам и да стана емо, чее.. :D :D
UltrasLife
01-24-2010, 14:22
Тей тей.. Ама пък мисля че ще е леко тъпо да го направя за пръв път с пундьото, ти не мислиш ли така :D Пък и довечера всичко е резерве.. 8) Ще се отдам на изкущения със себе си :D
Аз казах само да си легнете :D Незнам какво ще ви дойде друго на акъла 8-) Шегата на страна, права си , че нетрябва за пръв път с него, но зависи как ще се развият нещата между вас.Дано всичко мине ОК.Успех от мен =D> :smt033 :smt006
DevlLady666
01-24-2010, 14:27
:D Да, дано всико се развие добре..Мерси ти много за помощта и ме чакай да дойда с бирата.. Вече знам от къде си, ще те намеря и ще те почерпя ! :smt006 :D
UltrasLife
01-24-2010, 14:30
:grin: Две каци бира напрао под масата пак :grin:
DevlLady666
01-24-2010, 14:34
Ще падне купона.. :grin: :D Само малко джойнт от Холандия и сме във филма :D :smt033
UltrasLife
01-24-2010, 14:40
http://www.vbox7.com/play:ff287d57
I lost my kids and my whife,you know why, becaouse i got high :grin:
DevlLady666
01-24-2010, 14:47
Див си! Кефиш ме! :grin: :D Найс сонг!!! 8-)
UltrasLife
01-24-2010, 14:56
Кога ще разберем за разрвъзката :-o :D
DevlLady666
01-24-2010, 15:14
Емии то сега няма голяма.. Само ми пише в скайп и щото една моя мнг добра фр го обожава и той каза, че мнг искал нейната фр.. Т.е. мен :D :D И каза, че няма търпение да се видим.. и за сега това е.. Утре като се видим ще ти кажа. Пък в петък ще излизаме и тогава ще видим какво ще стане.. жалко само, че няма да сме само двамата :x
СПРЕТЕ СА БЕ!!!!
ВИЕ ГО ОБЪРНАТХТЕ НА ЧАТ ТУКА... пишете си лични или си размене скайповете нещем да четем 412321321 страници простотии :X
UltrasLife
01-24-2010, 15:18
СПРЕТЕ СА БЕ!!!!
ВИЕ ГО ОБЪРНАТХТЕ НА ЧАТ ТУКА... пишете си лични или си размене скайповете нещем да четем 412321321 страници простотии :X
Боли ме к**а ти кво искаш и кво неискаш да четеш. Ако неискаш да четеш не влизай в тази тема серсем.Много обичам някъв келеш да ми държи сметка кво да пра и кво не !
DevlLady666
01-24-2010, 15:24
СПРЕТЕ СА БЕ!!!!
Боли ме к**а ти кво искаш и кво неискаш да четеш. Ако неискаш да четеш не влизай в тази тема серсем.Много обичам някъв келеш да ми държи сметка кво да пра и кво не !
Еми като ти пречи не влизай е.. :x Никой не те бута да четеш какво си пишем.. Като искаме пък, ще си чатим..Никой не сме задължили да чете и ти не можеш да ни казваш къде да си пишем :-P Пък и чакай, ако модераторите желаят, ше я заключат (въпреки, че историята ще се развива и ще имам нужда от помощ) :D :D 8)
ef4etyYy
01-24-2010, 15:46
Хорица мили, искам съвет. Запознах се със един супер сладък батко. Този сладур, по-голям от мен с 3 години ме харесва. знам го от сигурен източник, а и се вижда как се държи с мен. Обаче това не е всичко. Този същия е истински курветин (буквално)..Та той сваля всяка втора, знам го, мамка му! Зарибява всички добре изглеждащи мацки, не е сериозен тип, обаче уви аз го харесвам. Не мога, та не мога. Приятно ми е как ме гледа, когато направи коментар за мен, когато идва и ме пипа (не опипва, а докосва леко), когато ми пише в скайп се вълнувам като последната идеотка.. Ужасно сладък е и знам, че никога няма да излезе нещо сериозно. Искам да спра, ала не мога. Харесвам го и това е. Лошото е, че постоянно го виждам в даскало и не мога да избегна контактите с него. Наистина вече се побърквам! Мразя се! Бахти тъпото лапе дето съм! Тръгнах да харесвам най-вървежния?! :-x
... ми избий си го от главата кфо значи не могаа 8-) смис знам че е сложно ама ае моля.. а и нали знаеш клин клин избива :lol: :booooomb: ии късмет :-) 8-)
Всъщност найстина прекалявате вече. :?
playboyche
01-24-2010, 15:50
еми тогава кажи му го мамка му :lol: :lol: :lol: :lol:
DevlLady666
01-24-2010, 16:00
тцтцтц кво да му кажа? кефиш ме ужасно, но пък си мъжка курва и въпреки тва ще ти там на ми правиш едни неща (шото явно не ми стига акъла) :D :D Няма.. Срещата е уредена.. шя умляскъм баткуту бейбии! :D :grin:
UltrasLife
01-24-2010, 16:21
Кажи му ЖЕ ТЕ СКЪСАМ БЕ УБАБЕЦ и щи скочи на връта и твай 8)
DevlLady666
01-24-2010, 16:53
тей ке направя.. Ауу направо нямам търпение.. :D
Ние нЕмаме търпение да разкажеш 8-)
Успехус , късметус и да не ни забравиш ей :twisted:
DevlLady666
01-24-2010, 17:49
абсурд да ви забравя. Вие първи ще узнаете кво става с пича :-) :D
Ай утре стискайте палци да го омагьосам :D
UltrasLife
01-24-2010, 20:46
абсурд да ви забравя. Вие първи ще узнаете кво става с пича :-) :D
Ай утре стискайте палци да го омагьосам :D
Стискаме :D
DevlLady666
01-25-2010, 18:36
Днеска в даскало се видяхме.. Тъй като съм първа смяна много ми се спи ама карай.. Имах свободен по български и отидохме да хапнем малко. Той ми се обесняваше нещо, обсипваше ме с комплименти, покани ме да излезем само двамата, а най-накрая ме гушна точно пред даскало. всички видяха и някво момиче му крещеше "шо ми изневеряваш, бе" ей така, на бзк.. Той обаче не реагира.. Общо-взето добре се развиват нещата. :D 8)
И за да си потдържане чата.. Вие как сте? имаше ли искри през деня :D :D :D
Ето ме и мен. :grin:
Хехе... аз се радвам повече от теб, че нещата са се развили добре :D . Така де, защото нали казваш, че си пада ку*вар... и аз пак разни заключения си направих 8-)
Аз съм супер :grin: като никога до сега :D :D
П.С - Кога ви е срещата? 8)
DevlLady666
01-25-2010, 19:00
Емии срещата е чак в петък.. Ще имам време да се направя хубава :D :D Я кажи ти до какви заключения стигна :D
П.С. Радвам се,ч е си супер.. 8) :D Кой е причината :D
Щях да ти кажа, че наистина си последната идиотка, но всъщност е нормално. След като те зареже, с удоволствие ще чета ревливите ти теми :)
asp1r1n94
01-25-2010, 19:15
ясна е работата...
DevlLady666
01-25-2010, 19:16
Щях да ти кажа, че наистина си последната идиотка, но всъщност е нормално. След като те зареже, с удоволствие ще чета ревливите ти теми :)
Еми аз си знам, чее съм поредната идеотка и вече живея с мисъта, че ще ме зареже..Искам си го за малко да се накефя, после като иска да си ходи :)
soul1199
01-25-2010, 19:29
пробвай,може ти да си човека,който ще го промени :) :P
dqvolski_angel
01-25-2010, 19:42
abee ako znaesh kolko puti sum trugvala s nqkoe gotino mom4e s misulta 4e e samo vupros na vreme da mu pisna i da me zareje. i ako znaesh 4e si4kite teq puti nakraq az sum go zarqzvala po su6tata pri4ina ;)
soul1199
01-26-2010, 11:08
Днеска в даскало се видяхме.. Тъй като съм първа смяна много ми се спи ама карай.. Имах свободен по български и отидохме да хапнем малко. Той ми се обесняваше нещо, обсипваше ме с комплименти, покани ме да излезем само двамата, а най-накрая ме гушна точно пред даскало. всички видяха и някво момиче му крещеше "шо ми изневеряваш, бе" ей така, на бзк.. Той обаче не реагира.. Общо-взето добре се развиват нещата. :D 8)
И за да си потдържане чата.. Вие как сте? имаше ли искри през деня :D :D :Dбраво,радвам се за теб,айде стикам палци,кат се видите в Петък :)
NeZaPoznat
01-26-2010, 11:12
Този сладур, по-голям от мен с 3 години ме харесва.
...
Този същия е истински курветин (буквално)..
....
Наистина вече се побърквам! Мразя се!
Имаш право да се мразиш :lol: - шом харесваш курветини вече си к*рва :-P Честито !! 8)
ifilinnchica
01-26-2010, 13:01
От къде знаеш като не си пробвала ? :-o Пък и като пробваш какво ще загубиш ? :smt064
vesinka899
01-26-2010, 13:05
действай и успех
...
....
Имаш право да се мразиш :lol: - шом харесваш курветини вече си к*рва :-P Честито !! 8)
НеЗаПознат FTW !!! Ти си жив !!! :D
Dimana99
01-26-2010, 13:08
Със сигурност не търси сериозна връзка. А само секс :)
Емии срещата е чак в петък.. Ще имам време да се направя хубава :D :D Я кажи ти до какви заключения стигна :D
П.С. Радвам се,ч е си супер.. 8) :D Кой е причината :D
Мислех си, че би искал да те мине набързо-набързо. Всъщност и това може да му е целта, но да подхожда малко по-тактично.
Какво мислиш за това? Мм.. би ли си легнала с него... тоест имаш ли желание?
П.С. - Причината за настроението ми беше до тук, сега е различно... Но да не се впускаме в драми :) .
DevlLady666
01-26-2010, 16:31
ее съжалявам за теб.. Еми на 14 съм и не мисля да си лягам с него. Не съм курва.. Наистина не съм. Харесвам го защото е невероятно сладък и готин.. И е забавен.. Единственото ковто не харесвам в него е че е такъв женкар.. Сигурна съм, че този, които казва, че съм курва е момче :D Вие не разбирате какво е!
Правилно, не го допускай. :) Изживей приятни мигове, с него, след като искаш и... каквото стане от там нататък. :) И да пишеш как е минала срещата в петък.
мм то и аз бях тръгнала с момче,което е голям женкар и е минал цялото даскало.Ходех всеки ден на даскало с мисълта 'кога ше ме зареже'..но всеки ден си минаваше само с мислите ми. И ко накрая,аз го зарязах,защото ми омръзна вече.. [пък и харесвах друг..кретен]
по темата: пр0бвай се, и дано да се промени заради тебе :) Късмет ! :) :) :-P
UltrasLife
01-27-2010, 21:35
...
....
По поста му разбирам колко е тъп и по-хубаво за обществото и за форума да не е жив ](*,)
По темата : Честито :-o
ef4etyYy
01-28-2010, 14:58
По поста му разбирам колко е тъп и по-хубаво за обществото и за форума да не е жив ](*,) :shock: :shock: :shock: тихо бее, аз съм му фен?!!? :shock: :? :booooomb:
YouDontKnowMe
01-28-2010, 15:00
Отдай се на изкушението, пък каквото стане. Поне няма да съжаляваш, че не си опитала.
и аз съм със същияпроблем.отначало знаех,че просто заебавка,но го исках. :? мислех,че ще стане друг,но не. :lol: и той ходи с всяка,виждам и ме боли. :lol: па и преди като беше с една и като ме повика,е,не отидох. :lol: отидох да си порева насама.но изведнъж започна да ми говори много рядко,не ходи с никоя,ама пак не вярвам да излезе сериозно нещо. :lol: и сега пак си го обичам.опитай с него.изигрррррррррай го,получи каквото искаш.и да те отреже,не е последният.успех? :-)
DevlLady666
01-28-2010, 16:51
Днеска сам дойде при мен към 100 хиляди пъти... Малко го отрязох и той сега е все по-надъхан за мен. нямам търпение да дойде утре, а виждам, че и той няма :D Каза, че съм богинята на зайците О май Год.. Дразнят ме такива коментари, защото знам, че са заучени.. амаа 8) Мерси за постовете ии have a good night!
hiLaruyo
01-28-2010, 18:01
И при мен ситуацията е подобна .. само че мен това момче не ме харесва .. а при теб обратното . Пробвай може да се получи нещо и да се промени
По поста му разбирам колко е тъп и по-хубаво за обществото и за форума да не е жив ](*,)
Момче, 80 поста, а се държиш все едно си хванал Бог за пишката :?
miss_kiss181
01-28-2010, 18:10
Ако подходиш по правилния начин, може и да се влюби. Всеки си има слабо място. :)
UltrasLife
01-28-2010, 18:58
А ако съм го фанал ?
DevlLady666
01-29-2010, 02:18
[quote=UltrasLife]
А защо съдеш по броя на постовете хой е хванал за пишката и кой не... 8) :D
и аз съм в същово положение :( но рано или късно всички сме употребени,нали?пробвай.ус ех! :grin:
DevlLady666
01-29-2010, 23:57
Днес излязохме. Беше страхотно. Накрая се целувахме пред нас.. :grin: Яко е, хора :D
Поздрави! Дано се задържите по - дългичко... и гледай само да не кръшка :wink:
Боже мойй .. в същото положение съмм .. женкар женкарр .. знам че ме харесва .. ама не действа много много .. казва че ме харесва ама само толкова .. Божее .. ще полудея ..
Днес излязохме. Беше страхотно. Накрая се целувахме пред нас.. :grin: Яко е, хора :D
Повярвай,това че сте се целунали не винаги значи нещо.Не че искам нещо да те отчайвам просто да си подготвена.
LiLGrizzly
01-30-2010, 15:51
Аве я го махай тоз красавец ли къв е там пък и аз съм по-красив .. земай тоз "UltrasLife" за мъж .. ! 8)
tfoitakuchka
01-30-2010, 17:26
Оо не прави грешката да се съмняваш много дали ще излезне нещо или не. Карай го по течението - живей за мига. Ако се притесняваш постоянно дали ще се задържите или не времето ще мине без да си му се насладила!
Успехчета;)
DevlLady666
01-30-2010, 22:28
Аве я го махай тоз красавец ли къв е там пък и аз съм по-красив .. земай тоз "UltrasLife" за мъж .. ! 8)
Няма проблеми, само той да ме иска :-)
По-красив ли си.. ОО йее дай снимка, моля те :D :P :P
Искам да се уверя, че е така, пък и ако си по-красив от него, значи си заслужада да те видя!
DevlLady666
01-30-2010, 22:29
Повярвай,това че сте се целунали не винаги значи нещо.Не че искам нещо да те отчайвам просто да си подготвена.
Да бее, знам, знам.. ;) Ама го споменавам за да се похваля, то при него тва наистина нш не значи :D :D Ама се целува супер якоо.. Не ми е кръшкал (в това съм сигурна, защото имам вътрешно лице) :D :D :D
Йее аз като имам 1000 поста къде треа съм хванал господ?
UltrasLife
01-30-2010, 23:37
Мерси брат ама съм си грозен по рождение :D
Йее аз като имам 1000 поста къде треа съм хванал господ?
За нокътя на палеца на крaка :?
П.П. Честито дано се задържите дълко и чакам да черпиш 8-)
DevlLady666
01-30-2010, 23:47
Ще те черпя естествено.. Нали ти казах-само да ида в Германия за тебе специално ще взема биричка..
П.С.:Няма ли да ме земеш, ейй шш алоу, не лъжи, знам че си красавец :-)
UltrasLife
01-31-2010, 00:45
Ти пак ли няма да спиш :D
DevlLady666
01-31-2010, 01:23
Нем :D :D Аз съм нощна птица..
Ами ти
:D :D
UltrasLife
01-31-2010, 10:08
Нем :D :D Аз съм нощна птица..
Ами ти
:D :D
аз пак не спах :shock:
ама неска ш си легна в 10 :D , че утре 1ва смяна :-x
kombarka
01-31-2010, 10:21
Еййй.. изчетох цялата тема. Честитооооо :D
Сега ще стане като в един филм.. ще се влюби, ще ти е верен, ще се опитат да ви разделят, но любовта ще оцелее :-o :razz:
Peace.
Сега ще стане като в един филм.. ще се влюби, ще ти е верен, ще се опитат да ви разделят, но любовта ще оцелее :-o :razz:
Peace.
+1 :-D
Успех се пак с момченцето :P
DevlLady666
01-31-2010, 14:34
Peace.
:D :D :razz: Аз си представях нещо като Джон Тъкър :D :D
Нее, всъщност имаме много задълбочена, хармонична и здрава връзка.. :D :D :razz: :razz: И аз не си вярвам.. Вссе пак, благодаря ти, че си имала търпението да прочетеш цялата тема, май и за тебе ще има биричка 8) ;)
хах Джон Такър няма равен просто. . . ;дд
Ако твоя пич е също толкова сладък. . . разбирам те. :D
П.П. Хъх сетих се за хубавото филмче, ще взема да го гледам... ;дд
DevlLady666
01-31-2010, 15:53
хах Джон Такър няма равен просто. . . ;дд
Ако твоя пич е също толкова сладък. . . разбирам те. :D
П.П. Хъх сетих се за хубавото филмче, ще взема да го гледам... ;дд
Ем да..толкова е сладък..оохх.. :oops: 8)
Да ти кажа и аз май ще го гледам.. :D :D
kombarka
01-31-2010, 17:06
И аз се сетих по едно вУеме за Тъкър.. уникален филм просто :grin:
Иначе една студена бира няма да откажа. :D :-)
DevlLady666
01-31-2010, 17:43
Имаш я.. :-) 8) :D
UltrasLife
01-31-2010, 21:02
На Св.Валентин точно да почерпите :D
DevlLady666
01-31-2010, 22:35
Емии да ти кажа май ще има такава работа :D :D
Гледах снощи два пъти филма и пак ми се гледа. . .
:lol:
А при вас с твоя Ромео кво става ?!..
DevlLady666
02-02-2010, 16:34
Еми як филм си е :D
Емии той сега не идва на даскало иограничихме контактите, но вечер си пишем в скайип.. Говорим си как ще излизаме пак, но за сега не се знае точно кога.. Ще ви оведомя :D :-)
UltrasLife
02-03-2010, 21:01
Чакаме инфо :D :grin:
valdesbg
02-03-2010, 21:06
Ще ви оведомя :D :-)
Чакаме Оведомление :)
П.П. Не съм чел темата, синтезирайте в 1 изречение :)
DevlLady666
02-04-2010, 20:10
Ще те синтезирам. Има един як курветин , който аз харесвам и той ме харесва.. И въпреки че съм 90 % сигурна, че нщ няма да излезе аз излизам с него и се натискахме 2-3 пъти.. Зарибяваме се.. Това е :) 8) :D :D
Сега.. Излизахме ввчера и сигурно и утре.. Натискахме се и беше много готино.
Едно момиче от даскало ни видя и сега ме разправят, но не ми пука! 8) 8) :D
Всичко е на 6.. Всяка вечер си пишем в скайп разни неща, а нещата са много пикантни, особено снощии (мм) 8) :-D :-D
Ше черпя с бира от Дойчланд няколко любимци, дето са с мен ! :D
mArMaLaDkA
02-04-2010, 20:16
Малките радости правят живота: внимание от някакво келеме, мислещо се за вървежно; натисканията с него и разни мноУ "пикантни"(бавни) намеци по скайп.
DevlLady666
02-04-2010, 20:47
Еми знам че изглеждам смешна ама да :D
И не се радвам много.. Просто пича е невероятно сладък.. Бигх постнала снимка ама.. наистина не мога :D :D
mArMaLaDkA
02-04-2010, 20:56
Ти и да пуснеш снимка, не мисля, че лично моето мнение ще се промени. Дали ще е "невероятно сладък" или невероятно грозен, на мен ми е все тая. :)
Различни са ни приоритетите и навярно затова не те разбирам.
DevlLady666
02-04-2010, 21:04
Явно.. :)
Уважавам хора с такива приоритети. Аз съм некво скапани тийнче 8) :-x
Сама се дразня от себе си и колко съм повърхностна ама е така :D
айде, peace :)
UltrasLife
02-11-2010, 20:01
И кво стана ;d
BeezyJey
02-11-2010, 20:06
Ммм... едва ли обаче иска нещо сериозно,но .. всичко е възможно :lol:
DevlLady666
02-12-2010, 11:56
Сега ще ви кажа какво иска.. иска да се влюбя в него..(няма да стане) :D
Всеки ден се виждаме преди даскало и се забавляваме по малко..
Наскоро пак ще излизаме и даже до по-късно щото нашите ги няма.. Няма да правим секс, ама филмец ще гледаме..
Абее за сега е много добре, защото ми ходи зад гъза и се държи адски мило..
Това може да е просто тактика, но изглежда, че наистина ме харесва, грижа го е за мен..
Изпраща ме, държи ми якето и нещата, даже като ми беше студено предложи да облека неговото..
И не се е занимавал с никоя от както излязохме за пръв път..
Не знам дали е тактика и цели да ме бодне, но определено за сега се справя доста добре..
Приятелките ми мислят, че е нещо много сериозно и, че ходим..(както и много други хора)
Писна ми цялото даскало да ме базикат за него :-x :-x
FromAutumToAshes
02-12-2010, 12:38
Бахти тъпото лапе дето съм!
Е ти сама си го каза, няма нужда да коментирам :)
BonbonaBaby
02-12-2010, 14:53
Ее най-после след доста време четене го прочетох :D ми кво да ти кажа освен да ти пожелая късмет и дано се получи нещо,което лично на мене не ми се вярва..ама успехчета :grin: :grin: :grin:
BonbonaBaby
02-12-2010, 15:00
И да ни уведомяваш какво се случва :P :smt023
Мм... май нещата вървят доста добре :)
Искаш ли да се получи нещо сериозно?
NeverTheSame
02-12-2010, 17:07
Мдап..няма смисъл.
Просто като го знаеш какъв е не си заслужава.Повечето са ти казали да опиташ и т.н. но според мен няма смисъл.Личи си,че наистина си си паднала по него,но се опитай да се абстрахираш от тея мисли.Нормално е да ти харесва как се държи..как те гледа..та на него професията му е да завърта главите на момичетата, да ги..ъм..изпробва и после да ги остави като му писнат...Такива момчета за това живеят x]
И все пак животът си е твой..никой тук не може да ти каже какво да правиш..ако толкова много си хлътнала и мислиш,че не можеш да се отървеш от мислите за него опитай..но знай,че после ти ще загубиш и ще пишеш да питаш как да го забравиш най-лесно x]
TheNewReligion
02-12-2010, 17:13
Ще мине от самосебе си. Ако искаш му се вържи, ако не искаш- недей, но щом сама знаеш последствията.
mArMaLaDkA
02-12-2010, 17:14
Е, то и тя не знае какво иска, така че да си се забавляват там, докато могат, и толкова.
DarknessAngel
02-12-2010, 17:37
Щом си решила давай. Имах същия случай,но какво се е случило със мен не е от значение,но на скоро прочетох нещо,което беше много вярно поне за мен: " Ако искаш да станеш жената на живота на един мъж,то трябва да разбиеш сърцето му." Тълкувай си го както решиш,ако имаш желанието времето и нервите да го промениш, дерзай. Успех. :-)
justonegirlwithonehope
02-12-2010, 18:34
" Ако искаш да станеш жената на живота на един мъж,то трябва да разбиеш сърцето му." Тълкувай си го както решиш,ако имаш желанието времето и нервите да го промениш, дерзай. Успех. :-) [/b][/quote]
;)
DevlLady666
02-12-2010, 19:24
Не искам нищо сериозно с него (сякаш) :D
Просто искам да го усетя..
Обажда ми се и ми пише смс-и. Постоянно. Току що получих един
Скоро ще си начеша крастата и ще го оставя..
Ще се изкефя на макс и на него ще му е гадно!
Оххх не искам да му е гадно.. Но няма да оставя той да ме заебе..
В заключение.. Тъпа съм.. Ако постигна целта си той ще остане с броукен харт..
Абее ще видим как ще се развият нещата, ще ви осведомявам
:) :) :) 8-) :-)
BonbonaBaby
02-12-2010, 20:28
А така бе ! Да му е гадно няма такива :D :D :D :D
radina13
02-20-2010, 10:20
Изкефи ли се вече? :lol: Защо не пишеш? :-o
PROVOCATIVE
02-20-2010, 15:50
Ходила съм с такива :D не се получи точно това,което очаквах да стане :lol: Пробвай се, пък ако се стигне до там,че да иска да те зарязва, го постави на място :grin: И хич да не ти пука ;]
UltrasLife
02-23-2010, 19:28
Как сме :grin: :D
DevlLady666
03-05-2010, 18:20
ооо ами всъщност доста добре.. Излизаме често, постоянно си пишем в скайп и фейсбук.. Мисля, че доста се привързахме един къмм друг.. вече сме по-свободни, държим се като приятели, а в същото ереме се отдаваме на забвления...
И все още приятелите ми са на мнение, че искал само секс от мен, че трябвало да бягам докато мога.. Та той дори не е споменал за секс.. Апък и аз няма да го направя още..
Ам..мисля че засега нещата се развиват идеално.. Не направих грешка.. мисля..
UltrasLife а ти как си.. Отдавна не бях влизала в темата.. (чата ни) :D :D
Everytime
03-05-2010, 20:45
:)
като гледам какво си написала се едно чета за мен :shock: и аз бях същтия курветин както му викате :D сега съм с едно момиче 3 годин по малка от мен аз съм на 19 тя на 16 и какво да ти кажа това момиче ме промени изцяло даже не ми е интересно да се занимавам с други с нея ми секи миг е като приказка много си обичам момичето :grin: пробваи се с него може и тои да си намери маистора като мен за секи влак си има пътник :?
UltrasLife
03-05-2010, 21:31
Ем мноо добре, че всичко е 6+.Дано всичко да продължава да е така :) Иначе аз съм си добре по цял ден и нощ пия до забрава, че ми писна от сичко :grin:
DevlLady666
03-06-2010, 19:00
Ем мноо добре, че всичко е 6+.Дано всичко да продължава да е така :) Иначе аз съм си добре по цял ден и нощ пия до забрава, че ми писна от сичко :grin:
Радвам сее :)))) аа относно моят пич, днеска излизахме и той ме стопли, щото ми беше много студдено.. Не мога да разбера, държи се мило защото иска да му пусна или защото му пука :D :-o
^^ Може и да му пука. Ако икаше да те вкара в леглото, до сега вече щеше да се е опитал, или поне да го е намекнал.
Оти, поркаш, бе? :-o
UltrasLife
03-07-2010, 07:55
^^ Може и да му пука. Ако икаше да те вкара в леглото, до сега вече щеше да се е опитал, или поне да го е намекнал.
Оти, поркаш, бе? :-o
Оти ми писна от сичко и снощи така се наказах, че виках Господ да ми помага :grin: :razz:
Той помогна ли ти? Съмнявам се. Снощи като го помолих за помощ ми изкрещя да млъквам, че искал да гледа турското филмче. :-o Все едно...
Недей, бе. Ще си прецакаш черния дроб, ще хванеш цироза и... :?
Така де... какво толкова има? Колкото и да се наливаш няма да оправиш нещата, най-много да си навлечеш повече проблеми. Пък и вместо по мацки си пръскаш парите за пиене, бива ли такова нещо? 8-)
ilenceto92
03-07-2010, 13:34
SPored men nishty nqma da zagubish ako probvash s nego... ako vidish 4e otnovo produljava da zaglejda i zagovarq drugi momichenca mu kazvash ''Pich sorry ili men ili si produljavai stariq nachin na jivot'' :) :P
UltrasLife
03-07-2010, 21:38
Той помогна ли ти? Съмнявам се. Снощи като го помолих за помощ ми изкрещя да млъквам, че искал да гледа турското филмче. :-o Все едно...
Така де... какво толкова има? Колкото и да се наливаш няма да оправиш нещата, най-много да си навлечеш повече проблеми. Пък и вместо по мацки си пръскаш парите за пиене, бива ли такова нещо? 8-)
Бива ми толкова ми е гот :razz: 1 вечер,1 вечер кой ти е дава :lol: Иначе Господ не помогна .. АЛКОзелцер помогна :grin: Кви проблеми алкохола винаги е с мен, не като путките :razz:
Ще те синтезирам. Има един як курветин , който аз харесвам и той ме харесва.. И въпреки че съм 90 % сигурна, че нщ няма да излезе аз излизам с него и се натискахме 2-3 пъти.. Зарибяваме се.. Това е :) 8) :D :D
Сега.. Излизахме ввчера и сигурно и утре.. Натискахме се и беше много готино.
Едно момиче от даскало ни видя и сега ме разправят, но не ми пука! 8) 8) :D
Всичко е на 6.. Всяка вечер си пишем в скайп разни неща, а нещата са много пикантни, особено снощии (мм) 8) :-D :-D
Ше черпя с бира от Дойчланд няколко любимци, дето са с мен ! :D
Личи си,че вече си доста припаткала по него :)
Бива ми толкова ми е гот :razz: 1 вечер,1 вечер кой ти е дава :lol: Иначе Господ не помогна .. АЛКОзелцер помогна :grin: Кви проблеми алкохола винаги е с мен, не като путките :razz:
Алкохолик. :P
BonbonaBaby
03-09-2010, 13:48
Вие не барате ... :shock:
UltrasLife
03-10-2010, 20:21
Чист алкохолик :D
valdesbg
03-10-2010, 20:23
Ъъъъ що влачите тая безсмислена тема вече 11 страници?
frgirl14 направи няква магия и се успокой.
Hilary_ на ендо мнение съм с теб.
за авторката,ако се държиш на положение ще е много по-добре за теб с една дума не му позволявай да си поредната за него
BonbonaBaby
03-11-2010, 12:18
за авторката,ако се държиш на положение ще е много по-добре за теб с една дума не му позволявай да си поредната за него[/quote]
Тя вече го е позволила 8-) и нито е първата,нито ще е последната ! 8)
Ъъъъ що влачите тая безсмислена тема вече 11 страници?
ЩОТО някви двама 3-ма идиоти я обърнаха на чат.. :? после в други теми що аз съм спамила :?
И то в коя тема спамат? в най тъпата курвенска тема "Харесвам го,мамка му"
Знае че не е за него и ще се подиграе..ама го иска :-o :? и що всичко? Щото утре да се похвали на приятелки....аз спах с наай "якия "сваляч" "пич" и глупак дето е минаал половин град с циганките :shock: :razz: :razz: :-o
амаан от подобни теми :booooomb:
Ти си за лудницата. :) Нищо лично. :wink:
А иначе авторката ни държи в течение на обстоятелствата. А аз и втория идиот си чаткаме от време на време колкото да не е без хич. Ъъ, проблемче? :-o
DevlLady666
03-11-2010, 14:29
:D :D :D
Ама аз няма да му пускам бе диванета.. Разсмяхте ме..
fgirl14 малко се поуспокой..Той не е ебал мангалки или целия град.. като казвам зарибява значи, че е само зарибявка не се е стигало до секс.. както и с мен няма да се стигне..
не се хваля на никой, особено не го искам за да се хваля на безмозъчните си приятелки..
Кефи ме.. Всичко е окей, даже се държи много мило с мен.. Понякога твърде мило.. В момента аз съм тази, която го реже, а като му казах, че бившия ми ми е звънял очевадно се изнерви и ревнуваше.. Хмм.. като се замисля хич не съжалявам за избора си.. :)
Блягодаря на всички иииии ще ви информирам, а ти UltrasLife внимавай с алкохола, че да не завършиш в токсикологията ;д
При вас как е ? (за да не се губи чата) :-P :-P 8-)
LoveRetroMusic
03-11-2010, 14:37
LMAO
Прекалихте с простотиите.
fgirl14 приеми това за предупреждение, защото и предни теми, в които се замесваш имат подобен характер.
Ключ