Влез

View Full Version : проблем

Mee
01-24-2010, 13:18
какво ви е мнението за такъв тип тяло като този на аватара ми? ИЛи по-скоро начинът по който изглежда такъж женски полов орган моля ви кажете защото и аз имам такъв проблем :( :( :( :( :( :( :(

Mee
01-24-2010, 13:18
http://prikachi.com/images.php?files/1309769j.jpg

_butterfly_
01-24-2010, 13:21
Тяло като тяло, не забравяй все пак, че всеки е индивидуален, не може всички да си приличаме като 2 капки вода. Не виждам съществен повод за проблем или притеснение:)

onestar
01-24-2010, 13:25
Всеки с проблемите си. Е, в крайна сметка - природа, не можеш да вървиш срещу нея, приеми го.
`` Защо темата е в раздел "Секс"? Срамуваш се да си легнеш с момче заради тялото ти, ли?

playboyche
01-24-2010, 13:36
Всеки с проблемите си. Е, в крайна сметка - природа, не можеш да вървиш срещу нея, приеми го.
`` Защо темата е в раздел "Секс"? Срамуваш се да си легнеш с момче заради тялото ти, ли?

хейй що да се срамуваш от тялото си каквато си такава си си ако едно момче наистина те обича няма значение ..... а и не виждам нищо толкова трагично в тази снимка

Hilary_
01-24-2010, 13:49
Първо не виждам нищо странно на снимката .. тяло като тяло ..

Второ ако момчето държи на теб последната му работа е да гледа несъвършенствата на тялото ти .. :-o

MakeMeLaugh
01-24-2010, 13:57
Нищо му няма.
По-добре е да имаш какво да 'захапеш' или пипаш, а бе като като някоя широка слива, дето е захапала бикините и леко като си разтвори краката да й се виждат вътрешностите..
Така, че - споко, възбуждащо е ;)

AlokiNn
01-24-2010, 14:00
Нищо му няма.
По-добре е да имаш какво да 'захапеш' или пипаш, а бе като като някоя широка слива, дето е захапала бикините и леко като си разтвори краката да й се виждат вътрешностите..
Така, че - споко, възбуждащо е ;)Нз, не го виждам възбуждащо :-o

MakeMeLaugh
01-24-2010, 14:06
Просто не можеш да си го представиш на голо, затова може би.
Тези са от 'подредените' и красивоизглеждащи, а не от тези, дето й се вижда дупката още с лекото разтваряне на краката или нагърчени като стафиди.
А бе трудно е да се обясни тука :)

gLoRiToO
01-24-2010, 14:20
Не виждам някакъв сериозен проблем,така че спокойно ако човека до теб те обича,това как изглеждаш там долу не би било поблем 8)

MakeMeLaugh
01-24-2010, 14:21
^ Това са тийн романтични глупости.
След време в реалния живот си има значение малко или много.

Bixel
01-24-2010, 15:01
Тялото от снимката ми действа анти-възбуждащо... просто тънки като лист хартия жени не ми харесват ... треа имат задник и цици като камион д'ге да държат на ебани и копани ;Д

Иначе долу няма проблем според мене =Р

stefanov
01-24-2010, 16:07
Тая да няма пишка ве? :grin: :grin:

Не бе, всичко ти е ОК. Все пак, не е много приятно да ти се четат кокалите по катерицата, супер си е! :lol: :lol:

m1nik
01-24-2010, 17:11
вижте скапаното име под снимката.........

pwnage
01-24-2010, 17:24
Бахаха ти не си ли виждала истинка снимка на анорексичка ве моме?
Тва което си постнала никва анорексия не е. За да не фрапирам младото поколение няма да постна такава,ама първо потърси истински снимки и ги сравни.

Mee
01-24-2010, 18:23
така,значи,никъде по-горе не съм споменавала абсолютно нищо свързано с анорексия :) това е случайна снимка която намерих в интернет и мен не ме бърка какво е,представи си виждам че не е анорексия,просто така е озаглавена.не съм я озаглавявала аз..Причината поради която я постнах е друга,свързана с полов орган, а не анорексия :)