View Full Version : Какво се прави???
ice__kiss
01-25-2010, 16:04
Здравeйте!Да ви питам за едно нещоо...Една приятелка е правила секс сутринта с гаджето си и той обаче сие сложил презерватив на обратно!!!и е забелязал след това че го няма..търсили търсили ама не го намерили....и само там където не са проверили е във нея!!!Само дето той не знае дали нее свършил.....и нее пеоверил във нея както казах вече,та може ли сам да си илзезне или тя сама да си го извади???
Здравeйте!Да ви питам за едно нещоо...Една приятелка е правила секс сутринта с гаджето си и той обаче сие сложил презерватив на обратно!!!и е забелязал след това че го няма..търсили търсили ама не го намерили....и само там където не са проверили е във нея!!!Само дето той не знае дали нее свършил.....и нее пеоверил във нея както казах вече,та може ли сам да си илзезне или тя сама да си го извади???
МОЖЕ ЛИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ДА ПИШЕТЕ ВЕ КАК ЩЕ СИ СЛОЖИ ПРЕЗЕРВАТИВА НА ОБРАТНО .... МНОГО ТРУДНО МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОВА ... СЯ ЩЕ МЕ КАРАТЕ И ДА ПРОБВАММ :lol: :lol: :lol: АМА НЕ НЕ НЕ ТЪПИ ХОРА ..
nymphadora
01-25-2010, 16:09
*facepalm*
ice__kiss
01-25-2010, 16:12
МОЖЕ ЛИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ДА ПИШЕТЕ ВЕ КАК ЩЕ СИ СЛОЖИ ПРЕЗЕРВАТИВА НА ОБРАТНО .... МНОГО ТРУДНО МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОВА ... СЯ ЩЕ МЕ КАРАТЕ И ДА ПРОБВАММ :lol: :lol: :lol: АМА НЕ НЕ НЕ ТЪПИ ХОРА ..
Тъпо не тъпо...не съм писала да коментираш дали е тъпо или не..
Абе чувате ли се, как ще сложи презерватива на обратно ? Ти виждала ли си презерватив ? Да обобщим :
1. Сложил си е презерватива наобратно ( ще изисква нечовешки усилия )
2. Изхлузил се е ( Как не е усетил ? )
3. Не знае дали е свършил ( как няма да усети такова нещо )
4. Презерватива го няма.....
На колко години е тая твоя приятелкаприятел ?
haho1015
01-25-2010, 16:42
Еми да провери.. близо е до ума :?
Ха с тая разлика май го няма(ума),щото иначе на 12 немаше да го правят :D :D
.....да си сложиш гумата на обратно :shock:
haho1015
01-25-2010, 17:32
то пък ми е много странно как толкова няма да усети,че е наобратно..бая трудно се слага :?
хаххахахаха само факта ,че не знае как да си го сложи е достатъчно показателен.
Моля ти се после ми разправяй ,че поколенията не затъпяват с всчко изминало.Аз не мога да възприема мисълта ,че от толкова рано се почва.
Е верно и аз почнах на 14,ама поне не ми беше наобратно -гумата де. :D
AttentionWhore
01-25-2010, 17:42
Абе чувате ли се, как ще сложи презерватива на обратно ? Ти виждала ли си презерватив ? Да обобщим :
1. Сложил си е презерватива наобратно ( ще изисква нечовешки усилия )
2. Изхлузил се е ( Как не е усетил ? )
3. Не знае дали е свършил ( как няма да усети такова нещо )
4. Презерватива го няма.....
:razz: =D> ;-) :smt001 уникална случка :lol:
Fuck Off беее лапета, като незнаете как се прави няма да го правите и толкоз :grin: :lol: :lol: :lol:
haho1015
01-25-2010, 18:01
то пък ми е много странно как толкова няма да усети,че е наобратно..бая трудно се слага :?
хаххахахаха само факта ,че не знае как да си го сложи е достатъчно показателен.
Моля ти се после ми разправяй ,че поколенията не затъпяват с всчко изминало.Аз не мога да възприема мисълта ,че от толкова рано се почва.
Е верно и аз почнах на 14,ама поне не ми беше наобратно -гумата де. :D
За всеки е индивидуално, и аз почнах на 14, ама си бях наясно с нещата и сега има такива,само дето са много малко.. :x
Малко ли ,мммч ти трябва да ги търсиш с лупа бе :D
Сега разбирам защо на кондомите има упътване :D :D ,ето че има и хора който незнаят как се слагат.
АА да и аз съм съгласен ,като незнаете нема да правите :-P
Neopitom3na
01-25-2010, 18:02
леле.. :?
Кажи му да бръкне да провери туко виш му излезе късмета и го намери :grin:
_butterfly_
01-25-2010, 18:08
Само дето той не знае дали нее свършил.....и нее пеоверил във нея както казах вече,та може ли сам да си илзезне или тя сама да си го извади???
Няма как сам да излезе, кляка и с двата пръста го вади. За останалото- момичето да се замисли дали не е нужно да пие Ескапел.
Сексът не е за деца!
Scepticism
01-25-2010, 20:55
ее добре де.. след като презерватива е паднал някъде.. той как е разбрал, че го е сложил наобратно?! :lol:
ако докато го е слагал го е видял значи трябва да е мноого прост, че да реши, че няма проблем. :?
Направихте две страници от тема ебавка :D Странни сте хора...
kremen4eto
01-26-2010, 07:20
ее добре де.. след като презерватива е паднал някъде.. той как е разбрал, че го е сложил наобратно?! :lol:
ако докато го е слагал го е видял значи трябва да е мноого прост, че да реши, че няма проблем. :?
а така :D
И как се слага презерватив на обратно ? :-o
ludiq0maks
01-26-2010, 08:46
А попита ли я дали после си е обула гащите през главата ? Тоя иле е Бог или е някакво много тъпо същество, няма как да си сложиш презерватива от обратната му страна .
niquetamere
01-26-2010, 11:18
Презерватива ще излезе едва когато ражда! . (точка) :lol:
Като не го е сложил с опаковката добре е :) :) :) :)
Ама тя маха ли се ? :shock: Аз си мислех, че се слага задължително с нея и после се увиваш с листовката с инструкции за по сигурно.
Направихте две страници от тема ебавка :D Странни сте хора...
+ :D Но все пак следя темата, защото ми стана интересно как се слага презерватив наобратно :D
Човек винаги може да научи нещо ново :) :D
playboyche
01-26-2010, 15:32
Тъпо абе хора презерватива неможе да се развие наобратно я земи един презерватиф и тъй като си момиче го сложи НАОБРАТНО на некой банан и ако стане ш ти дам 20 лв ;)
ifilinnchica
01-30-2010, 14:25
Защо ли ми се струва, че тази приятелка си ти, моето момиче?? .. :?
YouDontKnowMe
01-30-2010, 14:26
Трябва да си голям талант за да си сложиш презерватива на обратно, честно... Чакайте го да изпадне по някое време :D
Wikzinka
01-30-2010, 16:12
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: направо ше си умра от смях колко тъпи хора има (говоря за авторката) :-D :-D :-D
VampirePrincess93
01-30-2010, 16:19
да нямам думи :shock: :shock:
Като не го е сложил с опаковката добре е :) :) :) :)
:lol:
ef4etyYy
01-30-2010, 21:29
:razz: :razz: :razz: :razz: тая тема ме вкара в музиката направо.. :razz: :razz: :razz: сложили презерватива наобратно (втф :D ), па той изчезнал (е тя тая твоя приятелка е бездънна яма ши знайш :lol: ) па не усетил тоя дали свършил, е Баба ви Пена ебати :shock: то аз дет' съм момиче знам че се усеща когато момчето свършва, па самото момче тряа да е бил ебати безчувствения да не се усети :lol: :lol: :razz: :booooomb:
MissStunning
01-30-2010, 21:38
да се смея ли , да плача ли :shock:
ef4etyYy
01-30-2010, 21:52
да се смея ли , да плача ли :shock: аз плача от смях 8-) :booooomb:
egois74e
01-30-2010, 22:03
чувала съм от древните шумери още че презерватив на обратно сложен е голяяяяямо нещастие пък и изгубен в нечия вагина ..... остай са... :-x
Да взема един крик да я отвори и да го извади :D :D :D ако не стане да вземе трион той ще свърши работата :-D :-D :-D :-D
BaXyPu4ePBa
01-31-2010, 01:46
Бързо да бърка в нея и да го вади. Бъркането става с две ръце. Едната държи дупката отворена а другата търси вътре. Ако до половин час не го намери ще трябва да се прави операция. Операцията е много малка. Просто се обръща вагината на обратно и се меха залепналия презерватив. После вагината се връща обратно в предишното си състояние. Няма почти никакви белези след операцията освен огромния белег чак до пъпа.
misslowe
01-31-2010, 06:31
Като почнете с тея приятелкии :grin: :grin: ауу .. ми бръкнии си .. през устата може и да го избуташ през ... :-D Смех Смех
ммм интересен презерватив :) какъв е ...трябва да се пробва
акооо имаше нещо в теб/в нея май щеше да усети/ш
много странна тема,извинявай за което ноо си правила очудващ секс (не знам дори дали има такова понятие :-D ноо ми изглежда странно)
:razz: :razz: :razz: :razz: тая тема ме вкара в музиката направо.. :razz: :razz: :razz: сложили презерватива наобратно (втф :D ), па той изчезнал (е тя тая твоя приятелка е бездънна яма ши знайш :lol: ) па не усетил тоя дали свършил, е Баба ви Пена ебати :shock: то аз дет' съм момиче знам че се усеща когато момчето свършва, па самото момче тряа да е бил ебати безчувствения да не се усети :lol: :lol: :razz: :booooomb:
:razz: т'ва ми хареса .............
кажи на тая твойта фр, като отиде до тоалетна да си проверява изпражненията. току виж обратния презерватив излязъл. :P
qn1to0o1
01-31-2010, 15:55
направо нямам думи [-X и аз почнах на 14 ама поне знаех доста неща, а вие къде сте тръгнали да се еб*те като не знаете как се слага един презерватив. Да не говорим за друго. :-o
смятаи :razz:
ми друг път да се образоват малко тогава да се ... ам чукат :razz:
n0m0repain
02-16-2010, 18:28
Оф боже..това са някакви малки дечица ,които са се чудели какво да правят рано заранта..още от 5 6 7 клас се показва в училище как се слага презерватив..бива бива глупости ама поне да бяха прочели поне в интернет как се слага.. 8-[ #-o
Everytime
02-17-2010, 11:56
ОМГ :lol: :lol: сложил си е презерватива на обратно викаш и не знае дали свършил пък после и презерватива го нямало там кадето го надянал ? :lol: :lol: :lol: :lol:
HotSexyDoll
02-21-2010, 09:39
много глупаво
Кажи му да бръкне да провери туко виш му излезе късмета и го намери :grin:
Mи бате той да бръкне,ама да не да излязат повече от един :razz:
Раздел лично творчество е мааалко по-надолу. ;)
т.11.
ПП: Ако темата е истина (което много ме съмнява), то достатъчно глупости се изписаха по нея...