View Full Version : проблем с приятелката ми
raotamraota
01-27-2010, 18:31
Приятелката ми е много извратена . Иска от мен невероятно гадни раоти . Иска да ми завърже ластик около ташаците и други тем подобни изродщини . Незнам кво да я праа . Харесвам я но ако продължаа с тия раоти ще се наложи да я зарежа . Не един път е искала от мен работи като да и вкусам пикнята което ме отвращава . Изправен съм пред сериозна дилема . Да я зарежа или не ? Мисля че я обичам , хуава е ама е твърде извратена дори за мен. :booooomb: . Дайте ми съвет какво бихте напраили на мое място
playboyche
01-27-2010, 18:34
Приятелката ми е много извратена . Иска от мен невероятно гадни раоти . Иска да ми завърже ластик около ташаците и други тем подобни изродщини . Незнам кво да я праа . Харесвам я но ако продължаа с тия раоти ще се наложи да я зарежа . Не един път е искала от мен работи като да и вкусам пикнята което ме отвращава . Изправен съм пред сериозна дилема . Да я зарежа или не ? Мисля че я обичам , хуава е ама е твърде извратена дори за мен. :booooomb: . Дайте ми съвет какво бихте напраили на мое място
е чакай ся сяко момче иска извратено гадже ... там да ти върже очите ок и да те вържи и теб пак супер възбуждащо ма да им опитваш орината това е отврат никога не бих го направил чесно ако някоя ми го каже на мен ..... ш им бия шута :x
вярваш ли си изобщо .. :?
не е нужно да я зарязваш.Просто седнете и поговорете като големи хора за предпочитанията си в секса :)
miss_kiss181
01-27-2010, 21:54
Поговори с нея опитай се да и обясниш, че това което иска тя от теб не ти допада и ти е противно. Ако от разговора няма резултат, вече може да мислиш за зарязване, защото все пак няма смисъл да правиш неща, които не харесваш. :grin: :grin: :grin: :grin:
SmilezZz
01-28-2010, 09:49
Преди да я зарезеш - поговори с нея..Обясни й някои работи..
Пък ако продължава - тогава ти решавай дали да скъсаш или не :)
SkylineDrift
01-28-2010, 11:28
Най-вероятно е_авка.
playboyche
01-28-2010, 15:11
Темата е е*авка. :?
амм от къде си сигорен/на???
моля спестявайте си безпочвените обвинения не може да си сигорна на 100% да има 40% съмнение то това след като го казва ще му помагаме затова е форума
мдаа +1
ef4etyYy
01-28-2010, 21:05
^+
Kurdokolenko
01-28-2010, 21:17
Бате споко, такава беше и моята приятелка - искаше да си завирам стъпалата на краката във вагината и, да я чукам в устата, докато не повърне, да и свършвам там и да и излиза през носа, бе луда работа...ама я блъсна влак и ся си търся друга, дай я тая твоята насам, таман искам да видя кво е да се изакаш в устата на някоя :razz: :oops:
liim0nka
01-28-2010, 22:03
естествено, че е ебавка..кое момиче иска приятеля й да вкусва пикнята й.. :lol: :lol:
SoStarstruck
01-28-2010, 22:06
естествено, че е ебавка..кое момиче иска приятеля й да вкусва пикнята й.. :lol: :lol:Всъщност това го имаше споменато в темата за фетишите,но в случая за мен темата е нескопосана ебавка..
liim0nka
01-28-2010, 22:27
естествено, че е ебавка..кое момиче иска приятеля й да вкусва пикнята й.. :lol: :lol:Всъщност това го имаше споменато в темата за фетишите,но в случая за мен темата е нескопосана ебавка..
ужас..8-)
звучи ми отвратително..наистина
SoStarstruck
01-28-2010, 22:30
ужас..8-)
звучи ми отвратително..наистинаимаш е и много по-зле,ама трябва да си намериш темата,да не спамим тука. :wink:
накарай я на още по-извратени работи и ще видиш как ще иска пак обикновнния секс :Р стискай палци само да не се съгласи, че тогава си е ебало майката брато
ifilinnchica
01-31-2010, 12:31
Е*ах тая!! А на мен ми казват че съм извратена!! .. Кво е туй момиче бе??
misslowe
01-31-2010, 12:40
++
desito0o94
01-31-2010, 18:59
пич приятелката ти има психично заболяване.. :lol: нз нз до ся такиа тапотии не бях чувала .. ха еми нз кво още прайш при нея хаха заебавай докато е време шот може и по зле да стане ей :lol: :lol: :lol:
Fifooooo
01-31-2010, 19:43
Най-вероятно е_авка.