View Full Version : При целувка
.................................................. .................................................. ........
Kukumqvka
01-29-2010, 08:12
Ау,то оставаше и планове за какво ще правите под чаршафите да правите. 8-)
Възможно е да го възбуждаш,сигурно му е приятно или не чак толкова. 8-)
Здравейте на всички! :)
Ами аз съм момиче на 14г., имам гадже на 15г. Не сме правили секс досега, нямаме и такива планове. Понеже нашите целувки все повече се задълбочават, позволих му да пипа гърдите ми и т.н. :D , та понякога усещам, че му е повече от приятно, дишането му зачестява, възможно ли е да го възбуждам? Ако е така, трябва ли да се притеснявам от това? На него хубаво му ли е или по-скоро неудобно? Сега ще кажете, че не сте врачки :D , обаче с него не мога да говоря, леко се засяга... Някой ако има опит, и най-вече момчетата, кажете плс! Мерси! :)
Просто те обича истински и да,възбуждаш го,напълно нормално е. Не се притеснявай,хубаво му е! И аз бях така преди няколко месеца (на 14 съм).
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-29-2010, 08:28
Ще стиска циците и няма да се възбужда?! Тогаа няма да е мъж! Мисла малко :-)
Ами аз съм момиче на 14г., имам гадже на 15г. Не сме правили секс досега, нямаме и такива планове. Понеже нашите целувки все повече се задълбочават, позволих му да пипа гърдите ми и т.н. :D , та понякога усещам, че му е повече от приятно, дишането му зачестява, възможно ли е да го възбуждам? Ако е така, трябва ли да се притеснявам от това?На него хубаво му ли е или по-скоро неудобно? Сега ще кажете, че не сте врачки :D , обаче с него не мога да говоря, леко се засяга... Някой ако има опит, и най-вече момчетата, кажете плс! Мерси! :)
ем сиг се възбужда :lol: няма от кфо да се пртесняваш hyahxyax става му хубаво ..
Според мен това и е ясно просто се моли някъде да прочете, че не се възбужда..просто, защото ако това е така рано или късно ще последва секс а тя е на 14.. и тази мисъл явно крайно я обърква..което в крайна сметка е нормално :)
valdesbg
01-29-2010, 08:52
Всичко е тип топ девойче :)
По странно би било да не го възббуждаш :) И секса ще си дойде, споко :)
SmilezZz
01-29-2010, 08:52
Ми да,явно го възбуждаш..Което е напълно нормално :)
GossipGirl89
01-29-2010, 09:06
Възбуждаш го и това не трябва да те притеснява. По-скоро трябва да те притеснява факта, че сигурно в най-скоро време ще поиска и секс, а ти не ми приличаш на готова да го направи :) Един съвет - ако стане така и наистина не си готова не го прави само защото той така иска...
Wrathchild
01-29-2010, 09:10
Ами аз съм момиче на 14г., имам гадже на 15г. Не сме правили секс досега, нямаме и такива планове. Понеже нашите целувки все повече се задълбочават, позволих му да пипа гърдите ми и т.н. :D , та понякога усещам, че му е повече от приятно, дишането му зачестява, възможно ли е да го възбуждам? Ако е така, трябва ли да се притеснявам от това? На него хубаво му ли е или по-скоро неудобно? Сега ще кажете, че не сте врачки :D , обаче с него не мога да говоря, леко се засяга... Някой ако има опит, и най-вече момчетата, кажете плс! Мерси! :)
Просто те обича истински и да,възбуждаш го,напълно нормално е. Не се притеснявай,хубаво му е! И аз бях така преди няколко месеца (на 14 съм).Значи според теб всяка, от която той го вдига, я обича истински?
xella95, да, възбуждаш го. Не трябва да се притесняваш изобщо, съвсем в реда на нещата си е.
Но не бързай да си лягаш с него, ако не си готова, а ако съдя по начина ти на изказване, то определено нямаш намерението скоро да правиш тази крачка.
sh3_1s_7h3_0n3
01-29-2010, 09:11
Приятно му е и още как. :)
Но се смущава, когато го питаш, защото и той е неопитен и още се притеснява. Дай му време да се отпусне, както и ти, и не се безпокой - всичко при вас е под контрол. ;)
Просто те обича истински и да,възбуждаш го,напълно нормално е. Не се притеснявай,хубаво му е! И аз бях така преди няколко месеца (на 14 съм).Значи според теб всяка, от която той го вдига, я обича истински?
xella95, да, възбуждаш го. Не трябва да се притесняваш изобщо, съвсем в реда на нещата си е.
Но не бързай да си лягаш с него, ако не си готова, а ако съдя по начина ти на изказване, то определено нямаш намерението скоро да правиш тази крачка.
Нее,имам предвид,че щом трепери когато се целуват и т.н. предполагам я обича истински,поне при мен беше така... :)
LovelyGirl
01-29-2010, 09:42
Просто те обича истински
От кой ред по-точно го разбра това :D
iwancho, сексът, възбуждането и нагоните нямат нищо общо с обичта, това, че трепери и пръхти от възбуда не означава, че е влюбен в нея. Иначе се радвам за теб, че смяташ, че любовта е близка до възбудата, това е мн хубаво, но това не е така при повечето хора. ;)
Авторката, трябва да се радваш, че се възбужда, а не да се притесняваш. Ако той не те искаше нямаше да ти опипва гърдите, не мислиш ли? Ако ти започнеш да го опипваш между краката ще е защото ти е приятно, а не защото не ти е приятно.... Замисли се малко. :? ... Ако те е страх, че от възбуждането следва секса споко. Сега той ти прави кефа, ти му правиш кефа, ако сатне въпрос за секс, му казваш точно и ясно, че не искаш /или искаш... не знам / и всичко е наред. А той как ще реагира не е твой проблем ;) Никой не може да те накара да правиш нещо, което е против волята ти.
Разбира се, че се възбужда, и най-вероятно му е приятно. Както каза sh3_1s_7h3_0n3, явно се притеснява, но това не е проблем. Остави го да се отпусне.
Успех :)
nezabelejimata
01-29-2010, 10:11
Еми да възбужда се и е напълно нормално. Колкото до това че те обичал както каза едно момиче аз не мисля че има много общо, но си мисля че може много скоро да поиска да правите секс и ако не си готова не се колебаи да кажеш не ... :) :)
gergan4etooooo
01-29-2010, 10:18
:lol: падам.. :razz:
soul1199
01-29-2010, 10:20
еми нормално е да се възбуди, и да хубаво му е,не се притеснявай :)
много ясно че ще се възбужда. момче е и те обича,какво повече му е нужно?
Нее,имам предвид,че щом трепери когато се целуват и т.н. предполагам я обича истински,поне при мен беше така... :)
"прри теб беше така"
искаш да кажеш че си на 14 и си правил секс :shock:
vesito13
01-29-2010, 11:19
"прри теб беше така"
искаш да кажеш че си на 14 и си правил секс :shock:Иска да каже, че като е целувал гаджето си е било така :)
xella95, момчето явно се възбужда от теб и в това няма нищо лошо :)
естествено, че се възбужда и това е повече от нормално... моми4е съм и също се възбуждам когато целувам и докосвам приятеля си...
пс: http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7518 моля ви:)
Еми да възбужда се и е напълно нормално. Колкото до това че те обичал както каза едно момиче аз не мисля че има много общо, но си мисля че може много скоро да поиска да правите секс и ако не си готова не се колебаи да кажеш не ... :) :)
Хахахах не не тоя сайт е идиален "Комиците" да си взимат от него материали за скечовете :D Хахаха :razz: :razz: :razz: не е истина просто хахаха :razz: :razz: :razz: :razz:
ScarletBite
01-29-2010, 18:05
За да разбереш дали го възбуждаш, просто провери... 8)
antifashionshit
01-29-2010, 18:29
Хахахах не не тоя сайт е идиален "Комиците" да си взимат от него материали за скечовете :D Хахаха :razz: :razz: :razz: не е истина просто хахаха :razz: :razz: :razz: :razz:
+1 :razz:
elle_123
01-29-2010, 18:59
Ще стиска циците и няма да се възбужда?! Тогаа няма да е мъж! Мисла малко :-)
подкрепям :) ..... :lol:
kombarka
01-29-2010, 19:02
Това трябва само да те радва :D
.................................................. .................................................. ........
lordan93
01-30-2010, 13:37
iwancho, сексът, възбуждането и нагоните нямат нищо общо с обичта, това, че трепери и пръхти от възбуда не означава, че е влюбен в нея. Иначе се радвам за теб, че смяташ, че любовта е близка до възбудата, това е мн хубаво, но това не е така при повечето хора. ;)
Авторката, трябва да се радваш, че се възбужда, а не да се притесняваш. Ако той не те искаше нямаше да ти опипва гърдите, не мислиш ли? Ако ти започнеш да го опипваш между краката ще е защото ти е приятно, а не защото не ти е приятно.... Замисли се малко. :? ... Ако те е страх, че от възбуждането следва секса споко. Сега той ти прави кефа, ти му правиш кефа, ако сатне въпрос за секс, му казваш точно и ясно, че не искаш /или искаш... не знам / и всичко е наред. А той как ще реагира не е твой проблем ;) Никой не може да те накара да правиш нещо, което е против волята ти.
loliii ти изобще не подозира6 колко си прав/а
ifilinnchica
01-31-2010, 11:59
възможно ли е да го възбуждам? Ако е така, трябва ли да се притеснявам от това?На него хубаво му ли е или по-скоро неудобно?
ами най - вероятно го възбуждаш .. ;)
не трябва да се притесняваш .. ;)
съмнявам се да му е неудобно .. ;)
FancyGirl
01-31-2010, 12:02
Възбуждаш го ок всички го разбрахме, но като НЕ можеш да говориш с него защо си с него ? :lol:
не разбрах какв0 му е смешното :x всеки си има проблеми,тва че вие си мислите,че сте се родили със "способността" да "нямате" проблеми..си е ваш проблем.
По темата : И според мен много го възбуждаш и в това няма нищо лошо,защото е нормално момче да се възбужда от гърдите на момиче =))
:) :) И не трябва да се притесняваш от това :)
DevlLady666
01-31-2010, 16:25
Еми нормално е да се възбужда... Момчее все пак.. Ии на мен ми се е случвало..амм многократно.. :oops: :D :D Няма страшно, най-малко той па се притеснява ;)
LoWePinK
01-31-2010, 18:36
Възбуждаш го и това не трябва да те притеснява. По-скоро трябва да те притеснява факта, че сигурно в най-скоро време ще поиска и секс, а ти не ми приличаш на готова да го направи :) Един съвет - ако стане така и наистина не си готова не го прави само защото той така иска...
+1 :)
Ау,то оставаше и планове за какво ще правите под чаршафите да правите. 8-)
Възможно е да го възбуждаш,сигурно му е приятно или не чак толкова. 8-) :smt046