View Full Version : Въпрос към по опитните..
xxNabcake
01-29-2010, 08:39
Здравейте, първо искам да се извиня ако има още 12312 теми като моята, за което съжелявам.. просто наистина ми е спешно, и нямам време да чета из нета. Та проблема ми е следния: преди 2 дена правихме секс с приятелката ми за първи път без презерватив.. /и двата сме на 18, но нямаме кой знай колко опит/ Постарах се да свърша от вън, мисля че и така направих, но все пак се притеснявам както и тя.. защото твърди ,че сперматозоидите оставали активни до 24ч. и също така, че можело да забременее от факта,че съм свършил в/у вагината й,при което аз паднах от леглото от смяях,но все пак тя ме наплаши и в момента ми е доста неспокойно :(
Моля без некомпетентни мнения, благодаря предварително!
п.с; не взема противозачатачни
misslowe
01-29-2010, 08:46
За тая работа има тестове за бременост .. приятелчее .. :?
noproblembitch
01-29-2010, 08:47
Купи й Ескапел, едва ли са толкова скъпи... И другия път като правиш секс без презерватив, гледай да е като понатрупаш повечко опит...
SmilezZz
01-29-2010, 08:51
Купи й Ескапел, едва ли са толкова скъпи... И другия път като правиш секс без презерватив, гледай да е като понатрупаш повечко опит...
Мисля,че Ескапел струва около 25-35лв..Зависи откъде ще го купиш..Иначе щам се притеснявате толкова много - вземете Ескапел..
Но знай,че това е "хормонална бомба" :)
xxNabcake
01-29-2010, 08:57
Мисля,че Ескапел струва около 25-35лв..Зависи откъде ще го купиш..Иначе щам се притеснявате толкова много - вземете Ескапел..
Да 33 лв. е.. щом трябва ще ги прежаля..
Какво имаше предвид под тва "хормонална бомба" ?
VampirePrincess93
01-29-2010, 08:59
вече е късно за тва
xxNabcake
01-29-2010, 09:03
вече е късно за тва
защо да е късно ? пише че хапчето трябва да се изпие най-късно до 3тия ден.. ,а той още не е изтекъл..
вече е късно за тва
Все още може и да не е късно ;)
Хапчето се взема до 72 часа след секса,а ако секса не е бил преди 2 дена сутринта значи всичко е наред ;)
По темата:Доста ме съмнява да е бременна,но щом толкова ви е страх ... отивай до аптеката :)
За тая работа има тестове за бременост .. приятелчее .. :?
Тия неща се правят 1-2 седмици след секса ... приятелко ... :?
xxNabcake
01-29-2010, 09:16
вече е късно за тва
Все още може и да не е късно ;)
Хапчето се взема до 72 часа след секса,а ако секса не е бил преди 2 дена сутринта значи всичко е наред ;)
По темата:Доста ме съмнява да е бременна,но щом толкова ви е страх ... отивай до аптеката :)
и мен доста ме съмнява, но четох няква тема тука, че дори и при извършването на половия акт имало шанс да се отдели малко количество семенна течност от пениса без да се усети или нещо такова.. :(
^И това е вярно,но все пак ... Аз водя полов живот от 4 години и половина,като само първите 2 пъти започвахме с презерватив,а после го махахме ... И така като гледам (да чукна на дърво) нито имам дете,нито съм бременна,нито съм пила противозачатъчни или Ескапел,а и тест за бременност никога не съм си правила ;)
BigFakeSmile
01-29-2010, 10:12
ескапела е 32-33 лв, препоръчвам ти да вземеш, ако не е късно вече, вредно е хапчето, но не оставяйте на "дано не е бременна"
xxNabcake
01-29-2010, 10:15
Ами освен едно огромно МЕРСИ, друго не мога да кажа.. :)
Ще приказвам с нея, ще се опитам да я убедя да го изпие.. пък ако не иска,а фала станее.. сама ще си е виновна за аборта /колкото и егоистично да звучи..
k&h
Ескапел не е хапче за гърло,ако мислиш да и взимаш прочети това-онова за самото хапче.
А и паниката кара хората да взимат прибързани решения.Щом си свършил върху влагалището,а не в него шанса за бременност намалява,но не се губи напълно.Смерматозоида (сперматозоидите) трябва да е ВЪВ вагината за да стане "фал".
Е ти пък за кфо свърши на вагината й-нема ли друго место уе :lol:
Wrathchild
01-29-2010, 12:13
Ти малоумен ли си баш там да свършиш?
Ето защо не го правя без презерватив, пък нека после ми обясняват, че не съм имала доверие на партньора си.