Влез

View Full Version : Страх от мнението му!

titinkaa
01-29-2010, 09:24
Здравейте,и аз като всички вас си имам проблем...
Та проблема е че си имам приятел от 10месеца(ще станат утре)и все още не съм го запознала с нашите,той в началото си направи устата,че може да се запознае с нашите стига аз да искам,с него не сме говорили повече по тоя въпрос,той искаше да се запознае с цел да го познават родителите ми и ако го харесат да ме пускат с него до малко по-късно.Та баща ми не знае от колко време сме заедно,но знае че си имам приятел,и постоянно ми казва "Айде де кога ще ме запознаеш с гаджето,да го видим къв е"... ама мене ме е срам да ги запозная,първо щото гаджето ми е по голям от мене,и второ не знам тати как ще реагира като разбере че е по голям с 6-7г. от мен и дали изобщо ще го хареса,е аз предполагам че ще му допадне,щото е свясно момче,не пие,не пуши,работа си има,разбираме се за това време в което сме заедно нито един път не сме се скарали,дори не сме спорили,уважаме,има ми доверие и аз на него,дори имам чувства към него :) кво повече могат да искат нашите от тва момче?!Ама е на аз не знам как да постъпя,да ги запозная ли,да не ги запознавам,много се колебая най-вече за решението на баща ми не за това че няма да го хареса ами заради годините,те са цялата причина да не искам да ги запозная,да не земе после да ми вика как мога да ходя с толкова голям,ама е на писано му е било станало е,и не съжалявам че съм с него.Та въпроса ми е какво да направя,как да постъпя,да ги запозная ли или не?
Мерси предварително за мненията ви :)

terrrs
01-29-2010, 10:07
Запознай го с вашите.

Goddess
01-29-2010, 10:10
Предупреждаваш ги предварително за възрастта, казваш всичко това, което написа за него - че се разбирате, че е свестен, че работи...
Ако го приемат добре, ги запознаваш лично.

gergan4etooooo
01-29-2010, 10:14
:lol: к'во ще ги запознаваш, няма да се жените .. :D

melcho1
01-29-2010, 10:16
Предупреждаваш ги предварително за възрастта, казваш всичко това, което написа за него - че се разбирате, че е свестен, че работи...

;) Моят баща винаги си е мрънкал.. :-D Дори гаджето ми да е 3 години по-голямо.. :) Просто начин на разбиране.. И аз мисля, че ще е най-добре да им кажеш всичко това и след това да ги запознаеш,, :)

ivcheto0o
01-29-2010, 10:21

Съгласна съм :) а ти на колко си,защото и това има зна4ение ?

titinkaa
01-29-2010, 10:37

Съгласна съм :) а ти на колко си,защото и това има зна4ение ?

На 17 съм

onestar
01-29-2010, 12:31
Аз предпочитам да не запознавам родителите ми с приятеля ми. Причина - разликата в годините. На мен лично не ми пречи, но съм повече от сигурна, че те ще направят проблем.

Ако искаш да ги запознаеш, кажи им всички предварително, за да няма сцени.
Успех.. :)

Biskfitka
01-29-2010, 13:39
Аз мисля,че ако найстина е толкова добър,колкото го описа и вашите разберат това няма да има проблем с годините... :)

SmilezZz
01-29-2010, 14:30
Аз мисля,че ако найстина е толкова добър,колкото го описа и вашите разберат това няма да има проблем с годините... :)

titinkaa
01-29-2010, 16:38

Да,наистина е добър,няма за кво да ви лъжа,просто казвам самата истина :)

Biskfitka
01-29-2010, 17:05

Да,наистина е добър,няма за кво да ви лъжа,просто казвам самата истина :)Тогава не се притеснявай :-P :-)

DevilWish
01-29-2010, 17:20
И аз имах такъв проблем и просто казах, че е по-малък.А годините му личаха малко, но майка ми не се усети.За жалост не е между живите вече :( :( :( :( :( Решила съм, че някога ще й кажа на колко е бил всъщност ,но . . не знам.Може и сама да разбере, ако се върнем в Пловдив на ваканция и види никролога :( :( така и така ще разбере.

ysmivka
01-29-2010, 17:22

++
Успех! :)

sunshinepp
01-29-2010, 18:25
не знам дали да ги запознаваш . .
Майка ми познаваше и бившия, познава и сегашното момче . . веднъж стана мнооооооого тъпо защото,тя се изцепи " ти нали имаше куче"-всъщност предишния ми приятел имаше куче и на сегашния му стана смешно, а аз се почувствах зле. . :o

aniie
01-29-2010, 18:31
Предупреди ги за годините,но не забравяй да подчертаеш ,че се разбирате и т.н... Малко мазнене няма да е в повече :lol: След това вече мисля,че няма да има проблем със запознаването. . :)

titinkaa
01-30-2010, 06:58
Предупреди ги за годините,но не забравяй да подчертаеш ,че се разбирате и т.н... Малко мазнене няма да е в повече :lol: След това вече мисля,че няма да има проблем със запознаването. . :)

:lol: И аз така си мисля,първо мазнене после запознаване :lol:

bigsmile13
01-30-2010, 13:26
Предупреди ги за годините,но не забравяй да подчертаеш ,че се разбирате и т.н... Малко мазнене няма да е в повече След това вече мисля,че няма да има проблем със запознаването. . :-D

titinkaa
01-31-2010, 16:15
Предупреди ги за годините,но не забравяй да подчертаеш ,че се разбирате и т.н... Малко мазнене няма да е в повече След това вече мисля,че няма да има проблем със запознаването. . :-D

Естествено

uBuTo
02-03-2010, 15:30
запознай ги

VerryBerry
02-03-2010, 16:28
запознай ги ;)