View Full Version : Ситни пъпчици по главата на пениса след секс
joro_gecata
01-29-2010, 10:35
Здравейте, от един час се лутам из търсачките, и точен отговор не получих.
Значи аз съм на 17 и вчера забелязах накакви ситни малки червеникави пъпчици по главата не пениса си.Не болят но сърби.Преди около седмица правих секс без презерватив, но до преди това съм ползвал Durex.Страх ме е да не е нещо сериозно, а не ми се ходи по болници и не искам да се разбира... Някой да знае какво е ? :( :?
http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=18&t=10772
прочети всичко,не се подвеждай от първите постове на автора,който е имал същия проблем
Здравейте, от един час се лутам из търсачките, и точен отговор не получих.
Значи аз съм на 17 и вчера забелязах накакви ситни малки червеникави пъпчици по главата не пениса си.Не болят но сърби.Преди около седмица правих секс без презерватив, но до преди това съм ползвал Durex.Страх ме е да не е нещо сериозно, а не ми се ходи по болници и не искам да се разбира... Някой да знае какво е ? :( :?
Еми може да ти се получи и от сапун ако не ползваш интивен гел може да си получил алергична реакция от сапуна!Не мисля че проблема е в секса без презерватив.Айде Успех!!
joro_gecata
01-29-2010, 21:11
По първия пост, да това съм го чел, аз използвам Дюрекс, но незнам
Относно втория - Как ще е от сапун кат иползвам Dove от тоя розовкия :-P Опасно това дали може да е сериозно ? :(
Значи те са около 20-тина ама супер супер ситни едва се виждат, и леко ме сърби отдолу кожичката, не те. Няма ли някакъв универсален крем който е безвреден да опитам :D :?
^такива кремове по рецепта на лекар
joro_gecata
01-30-2010, 00:17
То даже, май не са и пъпки ми са некви издатинки :? Ама са супер ситни, май не са пъпчици, някой да помага ? :(
kalpazanka
01-30-2010, 04:56
^Уролог ще помага!
^Уролог ще помага!
Уролог НЕ помага!
Помага дерматолог!
vaseto0o
01-30-2010, 09:30
^Уролог ще помага!
Уролог НЕ помага!
Помага дерматолог!
Всъщност влиза и в специалностите и на 2та според мене уролог е по-добре защото щом са занимават само с пишки тряа всички болести да лекуват :D