.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Ситни пъпчици по главата на пениса след секс

Здравейте, от един час се лутам из търсачките, и точен отговор не получих.
    Значи аз съм на 17 и вчера забелязах накакви ситни малки червеникави пъпчици по главата не пениса си.Не болят но сърби.Преди около седмица правих секс без презерватив, но до преди това съм ползвал Durex.Страх ме е да не е нещо сериозно, а не ми се ходи по болници и не искам да се разбира... Някой да знае какво е ?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=18&t=10772

прочети всичко,не се подвеждай от първите постове на автора,който е имал същия проблем

Град
    Blagoevgrad

Re: Ситни пъпчици по главата на пениса след секс

Цитирай Първоначално написано от joro_gecata
    Здравейте, от един час се лутам из търсачките, и точен отговор не получих.
    Значи аз съм на 17 и вчера забелязах накакви ситни малки червеникави пъпчици по главата не пениса си.Не болят но сърби.Преди около седмица правих секс без презерватив, но до преди това съм ползвал Durex.Страх ме е да не е нещо сериозно, а не ми се ходи по болници и не искам да се разбира... Някой да знае какво е ?
    Еми може да ти се получи и от сапун ако не ползваш интивен гел може да си получил алергична реакция от сапуна!Не мисля че проблема е в секса без презерватив.Айде Успех!!

По първия пост, да това съм го чел, аз използвам Дюрекс, но незнам
    Относно втория - Как ще е от сапун кат иползвам Dove от тоя розовкия Опасно това дали може да е сериозно ?
    Значи те са около 20-тина ама супер супер ситни едва се виждат, и леко ме сърби отдолу кожичката, не те. Няма ли някакъв универсален крем който е безвреден да опитам

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ^такива кремове по рецепта на лекар

То даже, май не са и пъпки ми са некви издатинки Ама са супер ситни, май не са пъпчици, някой да помага ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Уролог ще помага!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Уролог ще помага!
    Уролог НЕ помага!

Помага дерматолог!
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Уролог ще помага!
    Уролог НЕ помага!

Помага дерматолог!
    Всъщност влиза и в специалностите и на 2та според мене уролог е по-добре защото щом са занимават само с пишки тряа всички болести да лекуват

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си