Влез

View Full Version : Гей съм и съм объркан от това

razorboy
01-30-2010, 21:47
здравейте, аз имам сериозен проблем - гей съм, но не искам , искам да си бъда нормално момче на 16 години съм, четох че тва са били некви генни мутации, искам да си бъда момче и да си харесвам момичета, тва е единственият ми проблем който ме мъчи!, моля ви помогнете ми, имате ли някакви предложения как мога да не бъда?

т.7
krem4et0

YouDontKnowMe
01-30-2010, 22:03
Опитай се да правиш секс с някое момиче.Ако не ти хареса - гей си , и няма нищо лошо в това.

tupaka94
01-30-2010, 22:31
спи с някое момиче и ще разбереш

Bixel
01-30-2010, 23:11
Цензура!

kalpazanka

cinderella_gugutka
01-30-2010, 23:43
поговори с някой като теб-той ще ти даде най-добър съвет какво да правиш

Hilary_
01-31-2010, 06:35
А как реши, че си гей?

Paintbolista
01-31-2010, 07:25
Хвани си някаква приятелка и виж как ще се чувстваш. Дано се оправиш, че да си гей вобще не е добре :(

Hilary_
01-31-2010, 07:30
Дано се оправиш, че да си гей вобще не е добре :(

Дано се оправиш? Това да не е болестно състояние? :?
И защо реши, че не е добре? :?

vikitolove
01-31-2010, 08:51
чувала съм,че на тази възраст (ай въопще тийнейджърите) не са много сигурни в сексуалната си ориентация
спокойно може да е времено,аи да не е,не е толкова страшно :wink: (освен ако не си с толкова ограничено мислене и си против гейовете :winki:

SmilezZz
01-31-2010, 08:54
Опитай се да правиш секс с някое момиче.Ако не ти хареса - гей си , и няма нищо лошо в това.

Paintbolista
01-31-2010, 09:00
Hilary_ имах приятел който беше гей и всички му се пресмиваха и ебаваха и беше супер нещастен. Хвана си приятелка за да пробва да види какво е и вече 3 години е с нея и според мен се е оправил :) за това го казвам това.И не сам някое детенце, живял сам доста повече от тебе и знам доста повече неща

Stan4o123
01-31-2010, 09:03

щото е противоестествено,педерас ите са болни хора,както и педофилите и некрофилите и т.н.,просто са изключително нагли и са си извоюлвали някво измислено уважение,за "това,което са"...

Bellatrix
01-31-2010, 09:04
Пробвай с момиче и освен това няма откъде да си 100% сигурен, че си гей. Може да ти харесват анални игрички и без да си гей. Може да си бисексуален. Може просто да си в кофти пубертет.

w0sh
01-31-2010, 09:12
Педерастията е психично отклонение. Посъветвай се с психиатър.

Hilary_
01-31-2010, 09:12
виж сега.. това, че си живял повече от мен не ти дава правото да мислиш, че си преживял повече.. аз не смятам, че човек трябва да се влияе от всички останали и какво биха казали те! Човек трябва сам да си живее живота и да бъде себе си .. не да позволява другите да го контролират и да плаща данък обществено мнение .. :?

колкото до Stan4o123 твое мнение .. не искам да споря! За теб са такива за мен са както написа "това, което са" и никой няма право да ги съди за това .. :)

Paintbolista
01-31-2010, 09:18
Hilary_ аз не искам да му влиая върху живота, просто изказвам мнение.И доста неща сам изживял ;) и доста сам се борел за това което съм в момента

BlueParadise
01-31-2010, 10:02

Абе Hilary обзалагам се,че не ти е кеф да гледаш гейове :D :D В лезбииките няма нищо лошо ( ТЕ СА УНИКАЛНИ :grin: ) но..моля те...да си гей е унизително,смешно,гнусно !!

Пич,хвани си приятелка..това от една част ще ти помогне да избягаш от проблема...още не е късно да станеш нормален :-D

kombarka
01-31-2010, 10:06
Аз също. :smt112

Не знам, но ти давам един съвет- не бъди като българските гейове, които създават семейство и имат деца, само за да бъдат това, което другите очакват от тях.

Peace \\//

ScarletBite
01-31-2010, 10:33
щото е противоестествено,педерас ите са болни хора,както и педофилите и некрофилите и т.н.,просто са изключително нагли и са си извоюлвали някво измислено уважение,за "това,което са"...
:lol: :lol:
Ти си егати ограниченото животно.Ама сериозно! :lol:

Според някои култури всяка поза, освен мисионерската, се счита за греховна, гнусна.Други се против френските ласки или аналните сношения.За тях това е неправилно, ама ти няма да имаш нищо против да ти извъртя някоя бясна свирка, нали? 8) И какво сега, изведнъж ставаш противоестествен и не знам си още какъв, само защото някакви хора намират това, което на теб би ти доставило удоволствие, за извратено? :shock:

Погледни какво съм написала в профила си. :)

m1nik
01-31-2010, 11:52
Педерастията е психично отклонение. Посъветвай се с психиатър.

Щеше да звучиш още по умно ако беше написал психоТеРапевТ !!

---защото не е луд..шизофреник или какъвто искаш там..нищо му няма на момчето, има нужда от малко женска компания, за да влезе в релсите, фактът, че се осъзнава може само да го прави щастлив---

fc
01-31-2010, 12:01
if you are gay, thats ok. Just dont point it to my face!

Нещо което можеш да пробваш е, да бъдеш този, който искаш да бъдеш! Стиска ли ти да бъдеш пича, който спи с готините мацки или предпочиташ да си играеш гол с други момчета? Ти си избираш!

ifilinnchica
01-31-2010, 12:04
Спам.

kalpazanka

bloombergg
01-31-2010, 12:15
Една целувка с момиче ще даде отговори на всички твой въпроси.Ако не ти хареса - значи си гей , в това разбира се няма нищо лошо.Ако ти хареса , но си падаш и по момчета просто си би.
Ти сигурно в момента си доста уплашен , защото в нашите училища и в средите на тинейджърите думата "педерас" се използва само с лошо.Сигурно и не искаш да те отритнат приятелите ти , но не се притеснявай всички на този свят сме различни.

soul1199
01-31-2010, 12:31
пробвай да си хванеш някоя мацка и ще разбереш,то ся хормона яко гони тъй че може и да не си гей :P

ivankooo
01-31-2010, 12:36
Е какво лошо виждаш в това че си гей?Аз ги приемам такива каквито са нищо по-различно от нас все пак и те са хора :)

T91
01-31-2010, 13:05
чувала съм,че на тази възраст (ай въопще тийнейджърите) не са много сигурни в сексуалната си ориентация
спокойно може да е времено,аи да не е,не е толкова страшно :wink: (освен ако не си с толкова ограничено мислене и си против гейовете :winki:

Трябва ли да си ограничен ,че да не одобряваш еднополовите отношения ? Какво поставяш всички под общ знаменател ? Както и да е , но да си обратен в България НЕ е добре . Жалко за теб ако си такъв .

SpeakSoftlyLove
01-31-2010, 13:48
ScarletBite,

Подписа ти има съдържание, което е много сходно със това на правилата на сатанизма. Просто отбелязвам.

Авторе,

Не давай толкова много свобода на въображението си. Как разбра, че си гей? Ако отговориш на този въпрос много по-лесно бих могла да ти отговоря.

vikitolove
01-31-2010, 13:57
спокойно може да е времено,аи да не е,не е толкова страшно :wink: (освен ако не си с толкова ограничено мислене и си против гейовете и не можеш да се приемеш такъв какъвто си) :winki:

Трябва ли да си ограничен ,че да не одобряваш еднополовите отношения ? Какво поставяш всички под общ знаменател ? Както и да е , но да си обратен в България НЕ е добре . Жалко за теб ако си такъв .

въпроса ми беше зададен към автора и не не мисля че трябва да си ограничен,но просто предположих понеже мисля,че той не се харесва такъв какъвто е,а иначе може човек да има лични причини за това и кога и как съм сложила всички под общ знаменател,след като задавам въпроса си на автора :-o :?
всъщност не си прави труда да ми показваш,мисля че намерих грешката си по която си се объркал :)

T91
01-31-2010, 14:24
спокойно може да е времено,аи да не е,не е толкова страшно :wink: (освен ако не си с толкова ограничено мислене и си против гейовете и не можеш да се приемеш такъв какъвто си) :winki:

въпроса ми беше зададен към автора и не не мисля че трябва да си ограничен,но просто предположих понеже мисля,че той не се харесва такъв какъвто е,а иначе може човек да има лични причини за това и кога и как съм сложила всички под общ знаменател,след като задавам въпроса си на автора :-o :?
всъщност не си прави труда да ми показваш,мисля че намерих грешката си по която си се объркал :)

Няма проблеми , аз също не съм разбрал . :-D

awerw
01-31-2010, 14:30
аххахха педерас :razz: няя ло6о има ги и такива :D аз не си представям да 4укам някой космат гъз :lol: само яки дупенца :D

ScarletBite
01-31-2010, 15:14
ScarletBite,

Подписа ти има съдържание, което е много сходно със това на правилата на сатанизма. Просто отбелязвам.
Аз вярвам, че всяка религия е просто някакъв опит да бъде обяснен Бог, сътворението, живота и смисъла му.И смятам, че всички са правилни, макар и понякога криворазбирани.Така че, не спадам конкретно към никои. :)

аххахха гей :razz: няя ло6о има ги и такива :D аз не си представям да 4укам някой космат "задни части" :lol: само яки дупенца :D И к'во ся, като демонстрира колко невероятно хетеросексуален си, много голям ли стана? :lol:

П.С. Сори за спама...

MaLkaTa_LaDy
01-31-2010, 16:29
Темата е ебавка. Ако този който я е писал беше гей и наистина се притесняваше и срамураше от това, нямаше да е толкова директен нито в заглавието, нито в съдържанието. :o

BloomF
01-31-2010, 16:30

++

И да не ти пука от подигравките на хората, защото винаги има такива! :?

razorboy
01-31-2010, 17:38
темата не е ебавка, заглавието беше помощ, но е променено от модератор!, не ме е срам , нямам нищо против гейовете, просто не искам да бъда гей, искам да си бъда "нормален".

beachy_bunny
01-31-2010, 18:37
Hilary_ , толкова си досадна и противна ... забелязала съм ,че няма тема в която да не си писала поне 2-пъти ... разбери едно ... човек не винаги е компетентен по всички въпроси ... и по-добре спри да се правиш на такава ... 1-път е напълно достатъчно да си изказваш мнението , не е нужно да го потретваш

по темата : потърси момиче ... , но не само за секс ... трябва да имаш някакви чувства към нея

LoWePinK
01-31-2010, 18:42

+1 :) :)

BGbullet
01-31-2010, 19:01
Темата е ебавка. Ако този който я е писал беше гей и наистина се притесняваше и срамураше от това, нямаше да е толкова директен нито в заглавието, нито в съдържанието. :o

Заради аватара ти ще сънувам кошмари!!! :shock: :shock: :shock:

По темата: Прав/а си, темата е ебавка! Поне щеше да следиш какво те съветват съфорумниците...

fenastz
01-31-2010, 19:04
ЦЕНЗУРА!!!

fenastz

kypo
01-31-2010, 19:09
що бе кво толкова, сигурно е готино да те помпат в гъза, щом толкова момичета дават 8-) пробвай, нищо не губиш, а даже печелиш я хемороид, я некой шев

Ke6o
01-31-2010, 21:07

xNiKx
02-01-2010, 06:32
здравейте, аз имам сериозен проблем - гей съм, но не искам , искам да си бъда нормално момче на 16 години съм, четох че тва са били некви генни мутации, искам да си бъда момче и да си харесвам момичета, тва е единственият ми проблем който ме мъчи!, моля ви помогнете ми, имате ли някакви предложения как мога да не бъда?

т.7
krem4et0
Глупости, никакви генни мутации не са! Напълно естествено си е. Това не е някаква човешка изгъзица, има го и в природата. Срещат се гейове при много животински видове. Не трябва да те е срам от това. Човек е такъв, какъвто е. И аз не одобрявам гейове, но по-добре бъди "Out and Proud" отколкото да се криеш и да се правиш на такъв, какъвто не си. Освен това през пубертета много деца изпитват несигурност в сексуалните си ориентации и се чудят дали не са гейове. С времето това вероятно ще отмине. Опитай с момиче 2-3 пъти и ако наистина не ти хареса, опитай с момче. Ако това пък ти хареса, историята е ясна. Не се срамувай обаче, това не са генни мутации, не са психични отклонения.

valdesbg
02-01-2010, 08:05
На скарлет подписа ми харесва. Поздравявам те за гледната точка.

А по темата.. ми нямам какво да кажа. Имаше преди време една тема 20 и кусур страници беше пак на тая тематика. Там се изписаха доста истини.

Гейовете ги ненавиждам, щото си е противоестествено по всякакви параграфи. Затова няма да се изказвам.

Ама ще се оправиш все някога... надявам се.

Mark123
03-23-2010, 16:14
Освен че пишеш на латиница и ровиш за някакви теми май не мога да ти открия друго нарушение.

За всики други порепоръчвам да оставят темата да потъне.

Мерси.

w0sh

DevilWish
03-23-2010, 16:29
Тези коментари са забранени
Темата е точно на една редакция от ключа

w0sh

loliii
03-23-2010, 17:17

т.7
krem4et0
Много гейове се навъдихте в последно време. Как няма да си гей като навсякъде около теб има метросексуални/да не кажа пе*ераси/, които си епилират краката и ръцете, слагат си обички, изправят си косите :shock: , дори дрехите на двата пола вече не се различават. Ако искаш да избягаш от гей-реалността се запиши на спорт /НЕ футбол, защото там се събират най-много "МОДНИ ИКОНИ" :-) / . Ако продължиш да кривиш в лявата лента трябва просто да приемеш себе си. Все пак всеки си харесва това, което е. Хетеро или гей ти си си същият. Но е трудно да имаш деца. И ще те е*ат в гъза. И ще ти се смеят хората на улицата. И никога няма да се събираш в компания от мъже, защото всеки ще се пази като се навежда.
Иначе не е кой знае какъв проблем. :-D

pavkata91
03-23-2010, 18:31
Разбери какво ти изнася най-добре..

Да си гей или нормален. Един съвет имам за теб - недей да бъдеш като останалите хора , да си зависим заради тяхното мнение. Бъди индивидуален. Останалите не може (нямат право) да контролират начина ти на живот и т.н.

Щом си на 16.. трябва лека полека да се замисляш за пътя ти който предстои след като завършиш даскало. Както бащата казваше.. да си наредиш паветата на пътя.