View Full Version : Тривитаминол!
magicfairy
01-31-2010, 09:33
Да, има хиляда теми, но аз все пак не получих отговор....
Значи отказах се от моята маска (въпреки че ми остават само още 3 недели), прекалена мазнотия е, озорвам се докато се изкъпя. Таа някой беше казал, че използва само тривитаминол преди къпане и въпроса ми е как го слагате, колко време стоите така и завивате ли го с някаква кърпа или де да знам, че да се задуши, понеже аз се увивах с кърпи при миналата маска.
И другия въпрос някой беше питал дали е вредно да използва тривитаминол и хининова вода заедно, някои казаха, че няма проблем, но друг беше казал, че може да окапе косата...
Според мен няма да има проблем, понеже в предишната маска, която си правех смесвах куп гадове + тривитаминол и хининова вода, но сега някой от вас са по-кадърни. :)
cookie_master
01-31-2010, 09:45
Да, има хиляда теми, но аз все пак не получих отговор....
Значи отказах се от моята маска (въпреки че ми остават само още 3 недели), прекалена мазнотия е, озорвам се докато се изкъпя. Таа някой беше казал, че използва само тривитаминол преди къпане и въпроса ми е как го слагате, колко време стоите така и завивате ли го с някаква кърпа или де да знам, че да се задуши, понеже аз се увивах с кърпи при миналата маска.
И другия въпрос някой беше питал дали е вредно да използва тривитаминол и хининова вода заедно, някои казаха, че няма проблем, но друг беше казал, че може да окапе косата...
Според мен няма да има проблем, понеже в предишната маска, която си правех смесвах куп гадове + тривитаминол и хининова вода, но сега някой от вас са по-кадърни. :)а за какво е била маската,която си си правила?
magicfairy
01-31-2010, 09:48
За по-бърз растеж на косата. :)
nymphadora
01-31-2010, 10:15
да,аз бях казала,че може да ти окапе косата,ако използваш и двете,понеже при мен така се получи.всмисъл не окапа,а имах косопад страшен :o добре,че имам много коса 8-)
иначе аз да питам на суха коса ли си слагате попринцип домашните маски,или на леко влажна :-o
magicfairy
01-31-2010, 10:20
Ами специално моята на суха я слагам. :)
nymphadora
01-31-2010, 10:43
аз преди маската с тривитаминола я слагах на мокра коса
сега си направих същата,само че с бадемово масло на суха коса и видех зор :shock: на суха коса едва се слага и се слепва и е ужас :neutral: дано поне има някакъв резултат
magicfairy
01-31-2010, 10:47
Ооооо ти да видиш зор с жълтък в косата + бадемово и рициново масло, престояли 2 часа на косата ми.... :lol:
titinkaa
01-31-2010, 11:30
Аз бях казала,че го слагам без маска,а само тривитаминола,след това слагах една найлонова торбичка на косата и отгоре по принцип трябва да се слага и затоплена кърпа,ама аз не я слагам,само торбичката,и така 2 часа стоя,нанасям го с една спринцофка взимам от тва и пръскам с нея във корените на косата и разтърквам,и така отгръщам пластове и мажа,и накрая събирам си косата на една страна и сипвам от шишето на косата и размажвам навсякъде по дължина,най-вече втривам в краищата :)
magicfairy
01-31-2010, 12:13
Много благодаря, ще пробвам. :)