View Full Version : Къде мога да си направя професионални снимки ??
Искам да попитам къде мога да си направе професиoнални снимки в Пловдив ? ... Който си е правил нека да качи снимки ;] :grin:
Аз не знам,но мисля да следя тази тема,защото ми е много интересни как ще са снимките(ако някой качи де).И аз съм си мислела да си направя обаче не мисля, че си заслужава парите пък и ако си красив ще си си красив и без професионални снимки
dead_princess
01-31-2010, 12:38
В някое фото студио, може би?
KumchoValcho
01-31-2010, 12:41
За импулс ли?
С цигански работи се занимавате.. не случайно се казват ПРОФЕСИОНАЛНИ снимки. Смешно ми е като видя в импулс някой с професионални снимки, майкоо :lol:
ИЗОБЩО нестава дума за импулс ,за myspease...... или тем подобни ... просто искам да ги направя за мен си ,защо винаги трява да го правиш заради някой това немога да разбера ?!
cherrygloss
01-31-2010, 13:18
Момичето дори не е споменало нещо за импулси т.н.т , а вие започнахте да развивате теории колко било циганско и глупаво това! :(
По темата: Нямам представа къде, но би трябвало в някое студио ? :)
KumchoValcho
01-31-2010, 13:27
8-) Извинявам се, просто напоследък е масова практика това. :)
SmilezZz
01-31-2010, 13:36
Записвам се да следя темата..Интересно ми е,как изглеждат снимките 8) ,защото и аз тези дни се замислям - дали да не се снимам в едно студио :D
ох и аз имам желание ама май няма да е много евтино :-o
cherrygloss
01-31-2010, 13:49
8-) Извинявам се, просто напоследък е масова практика това. :)
Да , то че си е смешно, смешно е :lol: ама момичето може би ги иска за нещо друго не знамм :-o
BlackKeys
01-31-2010, 13:51
Попринцип трябва да правят във фото студиата, така че питай там.