Влез

View Full Version : " Tрикове " при целувка

saico
02-01-2010, 06:00
Кажете имате ли си някакъв начин за целувка с език :)
Аз лично ако е за забивка еднодневка докато се забиваме , с езика и устната си защипвам нейната усната ЛЕКИЧКО :) Това ми го каза момиче бай дъ уей и досега са ми казвали че е приятно :)
Ако си е сериозна връзка си предпочитам дълготрайно и страстно :)

Ако имате и вие " специални начини " споделете :)

PS : Ако има такава тема или не е в правилния раздел да се истрие :)

Поздрави ;) :)

soul1199
02-01-2010, 08:11
ами да ти кажа,квот дойде 8-) нямам трикове :)

buuu
02-01-2010, 08:16
ае пич няма спец нячини за целувки :wink: както го чувстваш то тфа не се учи :lol:

Chacho
02-01-2010, 10:21
](*,)

myNameIsImmortal
02-01-2010, 10:32
Ти да не искаш да ставаш фокусник и да вадиш трикове от цилиндъра?? :lol:

lentinko
02-01-2010, 10:40
ае пич няма спец нячини за целувки :wink: както го чувстваш то тфа не се учи :lol:

saico
02-01-2010, 10:57
xaxa вие не ме разбрахте :) Имам друго впредвит :) просто казвам начин за целуване нищо друго ;) PEACE \\//

myNameIsImmortal
02-01-2010, 11:01
xaxa вие не ме разбрахте :) Имам друго впредвит :) просто казвам начин за целуване нищо друго ;) PEACE \\//
пич, определено разбрахме какво искаш да кажеш ;)
но за всеки е индивидуално, повечето експериментират, други пък повтарят едно и също нещо. На кой както му харесва. Важното е на теб да ти харесва и на човека до теб.
Експериментирай с някоя мадама и гледай реакцията й ;)

Hilary_
02-01-2010, 12:42
Не нямам .. + това нямам такива "еднодневки" .. целувам се само с хора, които заслужават!!!

Jesssy
02-01-2010, 12:53
Както ти дойде отвътре на момента,ебати.
FACEPALM !
Да почна да обмислям аэ какъв "трик" да приложа - отиде ми кефа на вятъра.. :-s

Jesssy
02-01-2010, 12:55
Не нямам .. + това нямам такива "еднодневки" .. целувам се само с хора, които заслужават!!!
Йохохохохоххохохххохоххох оахахаххахахахахахаха!

sunshinepp
02-01-2010, 15:17

Аз нещоо.. не загрях, кое му е най-смешното на това , ноо карай . .
Аз трикове нямам .. ноо

"с езика и устната си защипвам нейната усната ЛЕКИЧКО"

това ми изглежда хубаво.. сега остава само на практика да е така :grin: :-D :oops:

FantaMen
02-01-2010, 15:43
:lol: :lol: :lol: Като видя такава тема просто влизам само и единствено да се посмея.. Няма такова чудо като трик или начин ... Все едно да има начин как да пишеш или говориш ? И само по него трябва да се водим всички ..Както дойде всичко зависи от момента и чувствата вложени в целувката ... Още малко учебник напишете по тая тема .... Спрете се с такива глупави постове ... да не кажа и писани от неизживяли детството си деца!!! Освен всичко това има и поне още 10 такива теми ..Минимум!!

saico
02-01-2010, 16:23

Аз нещоо.. не загрях, кое му е най-смешното на това , ноо карай . .
Аз трикове нямам .. ноо

"с езика и устната си защипвам нейната усната ЛЕКИЧКО"

това ми изглежда хубаво.. сега остава само на практика да е така :grin: :-D :oops:
Ами на мен това момиче ми го показа :shock: :shock: и става :) поне досега става .. xD

TheX
02-01-2010, 17:38

В темата става въпрос за автора.Каква връзка има това ти кого целуваш? :-o

badluckcharm
02-01-2010, 17:40
езика ти на 45градуса на втората секунда стават 35 и рязко обръщаш онуй.

hrist0w
02-01-2010, 19:03

XTREMEFREERIDE
02-01-2010, 19:09

Ейй,hrist0w,ти си си мой човек,казала съм го!
+

gunnergirl
02-01-2010, 19:16
Шпагат или задно салто :lol:

galu6a
02-02-2010, 06:38
какви трикове бе зависи с кой се целуваш и какво чустваш към този човек

nakalud
02-02-2010, 07:04
Така .. видях че започвате да се карате и искам и аз да дам своето мнение . Според мен си има такива тактики на целуване защото ако не сте забелязали всеки човек се целува различно от вас . Един свиква по един начин , друг по друг начин . Аз да си призная имам няколко стила на целуване : 1 - както каза '' saico '' за еднодневката съм по - агресивен прищипвам устната й и понякога дори леко захапвам езичето й с преверзни намерения . 2- ако е човек на който държа , целувката е по - дълга .. смисъл не е кратка колкото само да си пъхна езика , да и захапа усната и там такия глупости .. ами по - дълга , страстна ии да се усеща няква милост :-D

Dimana99
02-02-2010, 07:28
Каквото стане :)