View Full Version : Какво да правя с живота си ;(
perli4kaa
02-01-2010, 13:38
Здравейте извинете че ви занимавам с мойте истории но няма с кого да споделя това.Та приятелят ми преди две седмици имаше рожден ден и понеже аз имам ключ от апартамента му решихме с една приятелка да му направим купон.Започнахме приготовленията за “партито” поканихме приятелите му и го изчакахме да се прибере.Миро (така се казва) се прибра и след като пусна лампата ние изкочихме и какво да видим той и най-добрата ми приятелка гушнати а тя още от вратата се била разсъблякла бешесамо по сутиен и прашки :smt089 .Аз си взех чантата и си тръгнах разплакана. Той тръгна след мен, настигна ме и ми каза че не е това което си мисля тогава аз го ударих и той започна да ми се извинява.Тогава аз си тръгнах и дори незнам как съм се прибрала.От тогава не спира да ми звани и да ми праща смс-си “извинявай милу повече няма да се повтори” но аз незнам какво да правя да му простя ли или не кой знае още с колко мой фр ми е изневерявал. :smt022 :smt022 :smt022
Бегай надалече от такива гадове...малиии много ги мраза такива парчета....Ти му се отдаваш напъно,а той.....офф бе просто немам думи
П.С.Keep walking...седни поплачи си и остави времето да върши работа :)
Мдаа и аз донякъде съм съгласен с SoStarstruck
SoStarstruck
02-01-2010, 13:42
ОК,изля си мъката вече..
Представям си само как гаджето ти и приятелката ти се качват по стъпалата към апартамента,тя вече си маха блузката,събува си панталонките,хвърля ги по парапета..
perli4kaa
02-01-2010, 13:53
ОК,изля си мъката вече..
Представям си само как гаджето ти и приятелката ти се качват по стъпалата към апартамента,тя вече си маха блузката,събува си панталонките,хвърля ги по парапета..
ако искаш ми вярвай на мен изобщо не ми е смешно.И ако толкова те интересува ние бяхме в хола а тя се е съблякла в коридора от къде да знам!!!
SmilezZz
02-01-2010, 13:54
Ти решавай дали ще му простиш или не :) ..Обмисли добре и вземи правилното решение.. 8)
Здравейте извинете че ви занимавам с мойте истории но няма с кого да споделя това.Та приятелят ми преди две седмици имаше рожден ден и понеже аз имам ключ от апартамента му решихме с една приятелка да му направим купон.Започнахме приготовленията за “партито” поканихме приятелите му и го изчакахме да се прибере. Миро (така се казва) се прибра и след като пусна лампата ние изкочихме и какво да видим той и най-добрата ми приятелка гушнати а тя още от вратата се била разсъблякла бешесамо по сутиен и прашки :smt089 .Аз си взех чантата и си тръгнах разплакана. Той тръгна след мен, настигна ме и ми каза че не е това което си мисля тогава аз го ударих и той започна да ми се извинява.Тогава аз си тръгнах и дори незнам как съм се прибрала.От тогава не спира да ми звани и да ми праща смс-си “извинявай милу повече няма да се повтори” но аз незнам какво да правя да му простя ли или не кой знае още с колко мой фр ми е изневерявал. :smt022 :smt022 :smt022
добре и как става тая работа като тя също е била там офф я обясни :lol:
sunshinepp
02-01-2010, 14:00
Кой филм си гледала?? :-o
ivcheto0o
02-01-2010, 14:04
защо просто не поговориш с него да ти обясни няговата версия и ако решиш му прости.
perli4kaa
02-01-2010, 14:07
добре и как става тая работа като тя също е била там офф я обясни :lol:[/quote]
ние подготвихме това с една друга фр.Но аз до колкото знаех Миро и Вили(смотаната ми фр) не се познаваха ноо явно съм грешала ;(
ние подготвихме това с една друга фр.Но аз до колкото знаех Миро и Вили(смотаната ми фр) не се познаваха ноо явно съм грешала ;([/quote]
аха еми явно тая не ти е никаква фрка а тоя не е човека в който си била влюбена.. не мисля че заслужава вниманието ти ! по добре го остави/ аз лично изневяра не бих простила .. / и си гледай напред ...живота не свършва с някфа тъпа изневяра ..ще дойде друг :wink:
perli4kaa
02-01-2010, 14:21
аз го оставих и си гледам напред но той не спира да ми звани и да ми пише смс-си и всички са едни и същи "прости ми не исках да го направя"
blueprincess
02-01-2010, 14:46
[quote="perli4kaa"]аз го оставих и си гледам напред но той не спира да ми звани и да ми пише смс-си и всички са едни и същи "прости ми не исках да го направя"[/quo
Ми напиши му СМС:"Начукай си го отзад!Хубаво си го начукай!" 8-) :-)
Иии..Късмет..Пък кой го знае тва копеле колко е годишно... :x Мноо мраза ей такива..Да ходят с по 2 наведнъж! :shock: :shock: :-x
Какъв е смисъла някои да се съблича пред вратата... и да седи по бельо . O_O`
perli4kaa
02-01-2010, 15:02
това ми писа туко що ;(
[17:48:02] miro_love_iva: milyy molq te pove4e ne mi se s1rdi ne iskah da go napravq bqh piqn
[17:48:24] miro_love_iva: ivee
[17:48:26] miro_love_iva: tam li si
[17:49:28] - `*~**Слънчева светлина**~*`: piqn taka li
[17:49:31] - `*~**Слънчева светлина**~*`: ?
[17:49:37] - `*~**Слънчева светлина**~*`: misli6 li 4e ti vqrvam
[17:50:40] - `*~**Слънчева светлина**~*`: kak ne te e sram
[17:50:54] miro_love_iva: stiga molq te
[17:50:57] miro_love_iva: prosti mi
[17:51:05] miro_love_iva: nqma pove4e da se povtori
[17:51:29] miro_love_iva: obi4am te (h)
[17:51:44] - `*~**Слънчева светлина**~*`: neeee az ve4e ne
[17:51:49] - `*~**Слънчева светлина**~*`: rezberi go
[17:51:58] - `*~**Слънчева светлина**~*`: sled tova koeto vidqh nemoga
[17:52:03] - `*~**Слънчева светлина**~*`: da ti prostq
[17:53:03] miro_love_iva: molq te sujalqvam
[17:53:21] miro_love_iva: pomni6 li kakvo si obe6tahme
[17:53:24] miro_love_iva: pomni6 li
[17:53:54] - `*~**Слънчева светлина**~*`: pomnq no sled tova koeto vidqh
[17:53:57] - `*~**Слънчева светлина**~*`: sory
[17:54:19] - `*~**Слънчева светлина**~*`: da se razdelim
[17:54:25] - `*~**Слънчева светлина**~*`: az pove4e taka ne moga
[17:54:35 | (17:54:36 — редактирано)] - `*~**Слънчева светлина**~*`: i stiga si mi zvanql
[17:54:54] miro_love_iva: nedei obi4am te ;(
[17:54:58] miro_love_iva: molq tee
[17:55:10] - `*~**Слънчева светлина**~*`: neeee nemoga
[17:55:20] - `*~**Слънчева светлина**~*`: bay (u)
той е на 18 и аз съм на 18
Смятам че щом веднъж ти е изневерил пак ще го направи. Според мен ако ходите от повече от половин година и през другото врене не е правил такива неща върни се при него. Случва се човек да сгреши. Н0 ако ходите от 1-2 месеца зарежи го.. просто за това време не си го опознала достатъчно добре за да знаеш що за човек е :?
не му прощавай!! не заслужава.
а тази твоя "най-добра" приятелка е боклук ..
стой далеч от такива хора .. ;)
perli4kaa
02-01-2010, 15:18
1. a1a2b3v заедно сме от 2 години
2. uBuTo аз тази "фр" не мога да я гледам и видя ли я още веднъш ще й оскуби перушината такаче да не ми се мярка пред очите
:lol: искаш ли аз да му пиша 8-) няма те потърси повече 8-)
2. uBuTo аз тази "фр" не мога да я гледам и видя ли я още веднъш ще й оскуби перушината такаче да не ми се мярка пред очите
и да й я оскубиш .. смисъл няма .. времето не може да се върне .. ;)
е, явно си пропиляла тези 2 години напразно .. не си е заслужавало .. ;)
niquetamere
02-01-2010, 15:20
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ХХА ХАХ АХ АХ ХАХА Х !! ! ! ! ! ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
От теб зависи дали би простила. Ама като те гледам не те боли особено и като изключим яростта/която е напълно разбираема/ си добре и вече го забравяш. И без това си тръгнала натам - я по хубаво го зарязвай. Е извинявай, ама с най добрата ти фр :? :? И нея би било добре да зарежеш. Голяма приятелка, няма що!!
Ми две години са си доста време.. на твое място бих го накарала да се ядосва за това, което е направил доста време нека съжалява и да лази в краката ти пък после може и да си го вземеш обратно, но определено ТРЯБВА ДА СЪЖАЛЯВА и да си потърпи последствията. Нека разбере защото върнеш ли се при него при първото извинение няма да оцени това, което ти правиш за него :)
perli4kaa
02-01-2010, 15:25
monkataa3 това му е скайпа подарявам ти го
и да й я оскубиш .. смисъл няма .. времето не може да се върне ..
е, явно си пропиляла тези 2 години напразно .. не си е заслужавало ..
да пропилях го но беше готино той не беше като другите.Еее добри времена бяха
П.П скайпа му е monkataa3 защото неговия се прецака а тоя е на брат му
valdesbg
02-01-2010, 15:26
Голямата резачка и всички са щастливи.
Е добре де, почти всички :)
А той е нещасник,нали трябва да се мисли преди да направиш нещо избрал е по лесния вариянт ,да не мисли изобщо ,но ето ти ги и последствията.Тоя е боклук ,само това ще кажа
-"милу" само колко лигаво ми звучи ,чак не знам де ми бърка ,но е отвратително ,наистина.НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА да се занимаваш с подобни измекяри така да го нарека.
1.използва доста клиширани оправдания (не мислиш ли ?!)
2.Най-добата ти приятелка?!(не ти е приятелка,и тя ли е била пияна? :D )
3.Щял да я ебе (най-лошото,демек най-противната изневяра)
4.Ти не се измъчвай ,била си оттдадена и честна спрямо "него" (;
LoveRetroMusic
02-01-2010, 15:27
'що си мисля, че тая тема e ебавка 8-)
valdesbg
02-01-2010, 15:30
Бе участвал съм в подобен филм, така че е възможно и да не е ебавка :)
Бях в ролята на момичето от ситуацията на авторката.
Вероятно щото живееш в некъв виц и си мислиш, че всичко е един голям майтап :-x
perli4kaa
02-01-2010, 15:31
не е ти може да си мислиш така но незнаеш какво съм преживяла
ахах добре ся ше видим дали ше ме добави я ми пиши на лично бтв 8-)
perli4kaa
02-01-2010, 15:39
dobre 6e vidim
пишемм сииии :grin: :lol:
gergan4etooooo
02-01-2010, 15:43
на мъжете им е простено щото са глупаци, него го пращай с вятъра
ама тая твоя "приятелка" я линчувай, аз ако съм ще й направя адски мръсен живота.. офца
DjPiRgOs
02-01-2010, 15:45
Да хой да си мамата тоя
АВТОРКЕ ДАЙ СИ СКАЙПА !!!!
mArMaLaDkA
02-01-2010, 15:48
Поредната 12-годишна, чийто съученик я е напсувал по Скайп, тя решава да му отмъсти, съчинява си някаква тъпа история и му разпространява скайп-а, за да го охранят разни непознати хора, 'щото тя е неспособна. Найс! ^^
Мармалад, мълчи шото момичети не си ги измисля от гъзЪ раотите :wink: не всяка история е такава кфато си мислиш
perli4kaa
02-01-2010, 15:51
АВТОРКЕ ДАЙ СИ СКАЙПА !!!!
iveto_eli1
mArMaLaDkA
02-01-2010, 15:52
Другата 12-годишна се обади.
Лигави си се на воля и не се занимавай с моите мнения.
Вероятно щото живееш в некъв виц и си мислиш, че всичко е един голям майтап :-x
a1a2b3v .. Дении недей да се беснееш :D има ги и такива .. филмират се :D :D :D :D
phah в момента ти са лигавиш и приемаш сичко и сички за 12 годишни а ти на колко си ?
phah в момента ти са лигавиш и приемаш сичко и сички за 12 годишни а ти на колко си ?
Пафнете си по една Мери Джейн . Нека мира се върне в душите ви 8-)
aз съм навита 8-)
ScarletBite
02-01-2010, 16:34
Кой филм си гледала?? :-o
mArMaLaDkA
02-01-2010, 16:45
Не обичам аз такива неща. Само форОмни скандали, заплахи и побоища. 8)
Не обичам аз такива неща. Само форОмни скандали, заплахи и побоища. 8)
Еее ... Направо ще говориш с дедо Боже ! Иначе браво ,че не обичаш :D .
Кой филм си гледала?? :-o много си интересен и забавен
Явно т'ва момиче не ти е била ''приятелка'' . Остави го...не те заслужава..да ходи при други.. !!! :shock:
sunshinepp
02-01-2010, 16:54
Кой филм си гледала?? :-o много си интересен и забавен
Явно т'ва момиче не ти е била ''приятелка'' . Остави го...не те заслужава..да ходи при други.. !!! :shock:
първоо , че съм момиче и второ . . просто не ми се струва достоверно бе :lol: :razz:
mArMaLaDkA
02-01-2010, 16:55
Еее ... Направо ще говориш с дедо Боже ! Иначе браво ,че не обичаш :D .
Кажи, че ти се флууди, че да ти олекне. 8-)
:grin: Аз давам съвети !!! :D
mArMaLaDkA
02-01-2010, 17:03
Даа, сииигурно! :lol:
:shock: Какво отричаш ли го ? :x
ПС -Темата е гавра според мен ...
mArMaLaDkA
02-01-2010, 17:09
Естествено.
Тоя послепис е, колкото да не ти цапнат един БАНнан(спокойно, такива екстри рядко има).
Естествено.
Тоя послепис е, колкото да не ти цапнат един БАНнан(спокойно, такива екстри рядко има).
Не бре той обяснява защо аз флуудя .
badluckcharm
02-01-2010, 17:14
кой ти е казал,че имаш живот?
mArMaLaDkA
02-01-2010, 17:17
T91, твоя послепис обяснява защо 1/3 от хората в тоя раздел флуудят.
Хубаво , но какво ще кажеш за подписа ми :grin: . Кърти , почиства и извозва . Мие чинии , бърше балатуми и тоалетни чиниии !!!
:D
mArMaLaDkA
02-01-2010, 17:19
Мистър Пропър Универсал ряпа да яде!
perli4kaa
02-01-2010, 17:36
за вас всичко е ебавка но на мен както казах не ми е смешно
mArMaLaDkA
02-01-2010, 17:38
То и на нас не ни е смешно вече. 58987554 умна тема от някой, който е нямал друга работа освен да си бърка в носа...
perli4kaa
02-01-2010, 17:41
ако искаш питай buuu тя си е писала с него ама аз какво се занимавам с олигофрени
sunshinepp
02-01-2010, 17:48
:lol:
олигофрени
Мерсиии :oops:
monkataa3 това му е скайпа подарявам ти го
и да й я оскубиш .. смисъл няма .. времето не може да се върне ..
е, явно си пропиляла тези 2 години напразно .. не си е заслужавало ..
да пропилях го но беше готино той не беше като другите.Еее добри времена бяха
П.П скайпа му е monkataa3 защото неговия се прецака а тоя е на брат му
явно е бил много по-зле от другите щом е постъпил така с теб .. ;) заблуждавал те е .. ;)