.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Какво да правя с живота си ;(

Здравейте извинете че ви занимавам с мойте истории но няма с кого да споделя това.Та приятелят ми преди две седмици имаше рожден ден и понеже аз имам ключ от апартамента му решихме с една приятелка да му направим купон.Започнахме приготовленията за “партито” поканихме приятелите му и го изчакахме да се прибере.Миро (така се казва) се прибра и след като пусна лампата ние изкочихме и какво да видим той и най-добрата ми приятелка гушнати а тя още от вратата се била разсъблякла бешесамо по сутиен и прашки .Аз си взех чантата и си тръгнах разплакана. Той тръгна след мен, настигна ме и ми каза че не е това което си мисля тогава аз го ударих и той започна да ми се извинява.Тогава аз си тръгнах и дори незнам как съм се прибрала.От тогава не спира да ми звани и да ми праща смс-си “извинявай милу повече няма да се повтори” но аз незнам какво да правя да му простя ли или не кой знае още с колко мой фр ми е изневерявал.

Бегай надалече от такива гадове...малиии много ги мраза такива парчета....Ти му се отдаваш напъно,а той.....офф бе просто немам думи

П.С.Keep walking...седни поплачи си и остави времето да върши работа

Мдаа и аз донякъде съм съгласен с SoStarstruck

Град
    million miles away (:
    ОК,изля си мъката вече..

Представям си само как гаджето ти и приятелката ти се качват по стъпалата към апартамента,тя вече си маха блузката,събува си панталонките,хвърля ги по парапета..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    ОК,изля си мъката вече..

Представям си само как гаджето ти и приятелката ти се качват по стъпалата към апартамента,тя вече си маха блузката,събува си панталонките,хвърля ги по парапета..
    ако искаш ми вярвай на мен изобщо не ми е смешно.И ако толкова те интересува ние бяхме в хола а тя се е съблякла в коридора от къде да знам!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти решавай дали ще му простиш или не ..Обмисли добре и вземи правилното решение..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Re: Какво да правя с живота си ;(

Цитирай Първоначално написано от perli4kaa
    Здравейте извинете че ви занимавам с мойте истории но няма с кого да споделя това.Та приятелят ми преди две седмици имаше рожден ден и понеже аз имам ключ от апартамента му решихме с една приятелка да му направим купон.Започнахме приготовленията за “партито” поканихме приятелите му и го изчакахме да се прибере. Миро (така се казва) се прибра и след като пусна лампата ние изкочихме и какво да видим той и най-добрата ми приятелка гушнати а тя още от вратата се била разсъблякла бешесамо по сутиен и прашки .Аз си взех чантата и си тръгнах разплакана. Той тръгна след мен, настигна ме и ми каза че не е това което си мисля тогава аз го ударих и той започна да ми се извинява.Тогава аз си тръгнах и дори незнам как съм се прибрала.От тогава не спира да ми звани и да ми праща смс-си “извинявай милу повече няма да се повтори” но аз незнам какво да правя да му простя ли или не кой знае още с колко мой фр ми е изневерявал.

добре и как става тая работа като тя също е била там офф я обясни
    If I played you like a toy?

Кой филм си гледала??
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    защо просто не поговориш с него да ти обясни няговата версия и ако решиш му прости.

добре и как става тая работа като тя също е била там офф я обясни [/quote]

ние подготвихме това с една друга фр.Но аз до колкото знаех Миро и Вили(смотаната ми фр) не се познаваха ноо явно съм грешала ;(

Град
    Бургас

ние подготвихме това с една друга фр.Но аз до колкото знаех Миро и Вили(смотаната ми фр) не се познаваха ноо явно съм грешала ;([/quote]

аха еми явно тая не ти е никаква фрка а тоя не е човека в който си била влюбена.. не мисля че заслужава вниманието ти ! по добре го остави/ аз лично изневяра не бих простила .. / и си гледай напред ...живота не свършва с някфа тъпа изневяра ..ще дойде друг

аз го оставих и си гледам напред но той не спира да ми звани и да ми пише смс-си и всички са едни и същи "прости ми не исках да го направя"

[quote="perli4kaa"]аз го оставих и си гледам напред но той не спира да ми звани и да ми пише смс-си и всички са едни и същи "прости ми не исках да го направя"[/quo

Ми напиши му СМС:"Начукай си го отзад!Хубаво си го начукай!"

Иии..Късмет..Пък кой го знае тва копеле колко е годишно... Мноо мраза ей такива..Да ходят с по 2 наведнъж!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Град
    По балкана някъде..
    Какъв е смисъла някои да се съблича пред вратата... и да седи по бельо . O_O`
    ACϟDC

това ми писа туко що ;(

[17:48:02] miro_love_iva: milyy molq te pove4e ne mi se s1rdi ne iskah da go napravq bqh piqn
    [17:48:24] miro_love_iva: ivee
    [17:48:26] miro_love_iva: tam li si
    [17:49:28] - `*~**Слънчева светлина**~*`: piqn taka li
    [17:49:31] - `*~**Слънчева светлина**~*`: ?
    [17:49:37] - `*~**Слънчева светлина**~*`: misli6 li 4e ti vqrvam
    [17:50:40] - `*~**Слънчева светлина**~*`: kak ne te e sram
    [17:50:54] miro_love_iva: stiga molq te
    [17:50:57] miro_love_iva: prosti mi
    [17:51:05] miro_love_iva: nqma pove4e da se povtori
    [17:51:29] miro_love_iva: obi4am te (h)
    [17:51:44] - `*~**Слънчева светлина**~*`: neeee az ve4e ne
    [17:51:49] - `*~**Слънчева светлина**~*`: rezberi go
    [17:51:58] - `*~**Слънчева светлина**~*`: sled tova koeto vidqh nemoga
    [17:52:03] - `*~**Слънчева светлина**~*`: da ti prostq
    [17:53:03] miro_love_iva: molq te sujalqvam
    [17:53:21] miro_love_iva: pomni6 li kakvo si obe6tahme
    [17:53:24] miro_love_iva: pomni6 li
    [17:53:54] - `*~**Слънчева светлина**~*`: pomnq no sled tova koeto vidqh
    [17:53:57] - `*~**Слънчева светлина**~*`: sory
    [17:54:19] - `*~**Слънчева светлина**~*`: da se razdelim
    [17:54:25] - `*~**Слънчева светлина**~*`: az pove4e taka ne moga
    [17:54:35 | (17:54:36 — редактирано)] - `*~**Слънчева светлина**~*`: i stiga si mi zvanql
    [17:54:54] miro_love_iva: nedei obi4am te ;(
    [17:54:58] miro_love_iva: molq tee
    [17:55:10] - `*~**Слънчева светлина**~*`: neeee nemoga
    [17:55:20] - `*~**Слънчева светлина**~*`: bay (u)

той е на 18 и аз съм на 18

Голям фен Аватара на one
    грубо, брат..

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Смятам че щом веднъж ти е изневерил пак ще го направи. Според мен ако ходите от повече от половин година и през другото врене не е правил такива неща върни се при него. Случва се човек да сгреши. Н0 ако ходите от 1-2 месеца зарежи го.. просто за това време не си го опознала достатъчно добре за да знаеш що за човек е
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

не му прощавай!! не заслужава.
    а тази твоя "най-добра" приятелка е боклук ..
    стой далеч от такива хора ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

1. a1a2b3v заедно сме от 2 години

2. uBuTo аз тази "фр" не мога да я гледам и видя ли я още веднъш ще й оскуби перушината такаче да не ми се мярка пред очите

Град
    Бургас
    искаш ли аз да му пиша няма те потърси повече

2. uBuTo аз тази "фр" не мога да я гледам и видя ли я още веднъш ще й оскуби перушината такаче да не ми се мярка пред очите
    и да й я оскубиш .. смисъл няма .. времето не може да се върне ..
    е, явно си пропиляла тези 2 години напразно .. не си е заслужавало ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Фен
    Град
    the world is mine ~
    ХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ХХА ХАХ АХ АХ ХАХА Х !! ! ! ! ! !
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

От теб зависи дали би простила. Ама като те гледам не те боли особено и като изключим яростта/която е напълно разбираема/ си добре и вече го забравяш. И без това си тръгнала натам - я по хубаво го зарязвай. Е извинявай, ама с най добрата ти фр И нея би било добре да зарежеш. Голяма приятелка, няма що!!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен Аватара на a1a2b3v

Ми две години са си доста време.. на твое място бих го накарала да се ядосва за това, което е направил доста време нека съжалява и да лази в краката ти пък после може и да си го вземеш обратно, но определено ТРЯБВА ДА СЪЖАЛЯВА и да си потърпи последствията. Нека разбере защото върнеш ли се при него при първото извинение няма да оцени това, което ти правиш за него
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от buuu
    искаш ли аз да му пиша няма те потърси повече
    monkataa3 това му е скайпа подарявам ти го

и да й я оскубиш .. смисъл няма .. времето не може да се върне ..
    е, явно си пропиляла тези 2 години напразно .. не си е заслужавало ..

да пропилях го но беше готино той не беше като другите.Еее добри времена бяха

П.П скайпа му е monkataa3 защото неговия се прецака а тоя е на брат му

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Голямата резачка и всички са щастливи.

Е добре де, почти всички

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове