- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с живота си ;(
Здравейте извинете че ви занимавам с мойте истории но няма с кого да споделя това.Та приятелят ми преди две седмици имаше рожден ден и понеже аз имам ключ от апартамента му решихме с една приятелка да му направим купон.Започнахме приготовленията за “партито” поканихме приятелите му и го изчакахме да се прибере.Миро (така се казва) се прибра и след като пусна лампата ние изкочихме и какво да видим той и най-добрата ми приятелка гушнати а тя още от вратата се била разсъблякла бешесамо по сутиен и прашки.Аз си взех чантата и си тръгнах разплакана. Той тръгна след мен, настигна ме и ми каза че не е това което си мисля тогава аз го ударих и той започна да ми се извинява.Тогава аз си тръгнах и дори незнам как съм се прибрала.От тогава не спира да ми звани и да ми праща смс-си “извинявай милу повече няма да се повтори” но аз незнам какво да правя да му простя ли или не кой знае още с колко мой фр ми е изневерявал.
![]()
![]()
![]()
Бегай надалече от такива гадове...малиии много ги мраза такива парчета....Ти му се отдаваш напъно,а той.....офф бе просто немам думи
П.С.Keep walking...седни поплачи си и остави времето да върши работа
Мдаа и аз донякъде съм съгласен с SoStarstruck
ОК,изля си мъката вече..
Представям си само как гаджето ти и приятелката ти се качват по стъпалата към апартамента,тя вече си маха блузката,събува си панталонките,хвърля ги по парапета..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ако искаш ми вярвай на мен изобщо не ми е смешно.И ако толкова те интересува ние бяхме в хола а тя се е съблякла в коридора от къде да знам!!!Първоначално написано от SoStarstruck
Ти решавай дали ще му простиш или не..Обмисли добре и вземи правилното решение..
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от perli4kaa
добре и как става тая работа като тя също е била там офф я обясни![]()
If I played you like a toy?
защо просто не поговориш с него да ти обясни няговата версия и ако решиш му прости.
добре и как става тая работа като тя също е била там офф я обясни[/quote]
ние подготвихме това с една друга фр.Но аз до колкото знаех Миро и Вили(смотаната ми фр) не се познаваха ноо явно съм грешала ;(
ние подготвихме това с една друга фр.Но аз до колкото знаех Миро и Вили(смотаната ми фр) не се познаваха ноо явно съм грешала ;([/quote]
аха еми явно тая не ти е никаква фрка а тоя не е човека в който си била влюбена.. не мисля че заслужава вниманието ти ! по добре го остави/ аз лично изневяра не бих простила .. / и си гледай напред ...живота не свършва с някфа тъпа изневяра ..ще дойде друг![]()
аз го оставих и си гледам напред но той не спира да ми звани и да ми пише смс-си и всички са едни и същи "прости ми не исках да го направя"
[quote="perli4kaa"]аз го оставих и си гледам напред но той не спира да ми звани и да ми пише смс-си и всички са едни и същи "прости ми не исках да го направя"[/quo
Ми напиши му СМС:"Начукай си го отзад!Хубаво си го начукай!"![]()
![]()
Иии..Късмет..Пък кой го знае тва копеле колко е годишно...Мноо мраза ей такива..Да ходят с по 2 наведнъж!
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
Какъв е смисъла някои да се съблича пред вратата... и да седи по бельо . O_O`
ACϟDC
това ми писа туко що ;(
[17:48:02] miro_love_iva: milyy molq te pove4e ne mi se s1rdi ne iskah da go napravq bqh piqn
[17:48:24] miro_love_iva: ivee
[17:48:26] miro_love_iva: tam li si
[17:49:28] - `*~**Слънчева светлина**~*`: piqn taka li
[17:49:31] - `*~**Слънчева светлина**~*`: ?
[17:49:37] - `*~**Слънчева светлина**~*`: misli6 li 4e ti vqrvam
[17:50:40] - `*~**Слънчева светлина**~*`: kak ne te e sram
[17:50:54] miro_love_iva: stiga molq te
[17:50:57] miro_love_iva: prosti mi
[17:51:05] miro_love_iva: nqma pove4e da se povtori
[17:51:29] miro_love_iva: obi4am te (h)
[17:51:44] - `*~**Слънчева светлина**~*`: neeee az ve4e ne
[17:51:49] - `*~**Слънчева светлина**~*`: rezberi go
[17:51:58] - `*~**Слънчева светлина**~*`: sled tova koeto vidqh nemoga
[17:52:03] - `*~**Слънчева светлина**~*`: da ti prostq
[17:53:03] miro_love_iva: molq te sujalqvam
[17:53:21] miro_love_iva: pomni6 li kakvo si obe6tahme
[17:53:24] miro_love_iva: pomni6 li
[17:53:54] - `*~**Слънчева светлина**~*`: pomnq no sled tova koeto vidqh
[17:53:57] - `*~**Слънчева светлина**~*`: sory
[17:54:19] - `*~**Слънчева светлина**~*`: da se razdelim
[17:54:25] - `*~**Слънчева светлина**~*`: az pove4e taka ne moga
[17:54:35 | (17:54:36 — редактирано)] - `*~**Слънчева светлина**~*`: i stiga si mi zvanql
[17:54:54] miro_love_iva: nedei obi4am te ;(
[17:54:58] miro_love_iva: molq tee
[17:55:10] - `*~**Слънчева светлина**~*`: neeee nemoga
[17:55:20] - `*~**Слънчева светлина**~*`: bay (u)
той е на 18 и аз съм на 18
Смятам че щом веднъж ти е изневерил пак ще го направи. Според мен ако ходите от повече от половин година и през другото врене не е правил такива неща върни се при него. Случва се човек да сгреши. Н0 ако ходите от 1-2 месеца зарежи го.. просто за това време не си го опознала достатъчно добре за да знаеш що за човек е![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
не му прощавай!! не заслужава.
а тази твоя "най-добра" приятелка е боклук ..
стой далеч от такива хора ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
1. a1a2b3v заедно сме от 2 години
2. uBuTo аз тази "фр" не мога да я гледам и видя ли я още веднъш ще й оскуби перушината такаче да не ми се мярка пред очите
искаш ли аз да му пиша
няма те потърси повече
![]()
и да й я оскубиш .. смисъл няма .. времето не може да се върне ..Първоначално написано от perli4kaa
е, явно си пропиляла тези 2 години напразно .. не си е заслужавало ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ХХА ХАХ АХ АХ ХАХА Х !! ! ! ! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
От теб зависи дали би простила. Ама като те гледам не те боли особено и като изключим яростта/която е напълно разбираема/ си добре и вече го забравяш. И без това си тръгнала натам - я по хубаво го зарязвай. Е извинявай, ама с най добрата ти фр![]()
И нея би било добре да зарежеш. Голяма приятелка, няма що!!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от perli4kaa
Ми две години са си доста време.. на твое място бих го накарала да се ядосва за това, което е направил доста време нека съжалява и да лази в краката ти пък после може и да си го вземеш обратно, но определено ТРЯБВА ДА СЪЖАЛЯВА и да си потърпи последствията. Нека разбере защото върнеш ли се при него при първото извинение няма да оцени това, което ти правиш за него![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
monkataa3 това му е скайпа подарявам ти гоПървоначално написано от buuu
и да й я оскубиш .. смисъл няма .. времето не може да се върне ..
е, явно си пропиляла тези 2 години напразно .. не си е заслужавало ..
да пропилях го но беше готино той не беше като другите.Еее добри времена бяха
П.П скайпа му е monkataa3 защото неговия се прецака а тоя е на брат му
Голямата резачка и всички са щастливи.
Е добре де, почти всички![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House