View Full Version : Име на танцова група-идеи?
sibelka662
02-01-2010, 16:37
Аз съм ученичка в 5 клас и се записах в една танцова група (много обичам да пея и танцувам и имам тези таланти). Но все още с моите приятелки ние сме 4 и 1 момче не можем да решим как да се казва танцовата група. Мислих много и се сетих за вас. Благодаря Ви предварително! Вярвам, че ще се справим ЗАЕДНО![/i][/b]
II. Права и задължения на потребителите
1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица.
7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
Тъй като си нова, няма да трия темата. При следващо нарушение няма да "минеш метър".
kalpazanka
Verminaard
02-01-2010, 20:22
Грешен раздел..
Ще поясня - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО грешен раздел.
Грешен раздел..
Може така да кръстят групата :D
sibelka662
02-04-2010, 15:13
Извинявам се, къде трябваше да сложа темата?
SmilezZz
02-04-2010, 15:28
^ Добре де..модедатора ще си види работата..И вие се опитайте да направите така - да помогнете на хората :?
По темата - Ами ние преди "кръстихме" нашата група - "Неразделните" :D (защото си бяхме неразделни)..Така,че помислите добре (всичките) и името да харесат всички..Нещо свързано с всички в тази група
KpucmuHa
02-04-2010, 18:47
Грешен раздел..
Може така да кръстят групата :D :lol: :razz:
Или някакво съчетание м/у първите букви от имената ви, дори и да не се получи мн ясна дума, вие ще си знаете защо е така... също така нещо закачливо, по-весело ...
Sunshin3
02-04-2010, 20:41
Измислите нещо оригинално, нещо, което ви свързва, и което наистина подхожда на групавата ви. Ако ви е толкова трудно все пак, кажи поне с какъв стил се занимавате г/д...
Или някакво съчетание м/у първите букви от имената ви, дори и да не се получи мн ясна дума, вие ще си знаете защо е така... също така нещо закачливо, по-весело ...
Представи си да се казват Таня, Росица, Борис, Гергана и Ралица.
ТРБГР. Трактора на село ручи с такъв звук.
Да не говорим ако се казват Елена, Борис, Лили, Йоана и Оля.
Forest_girl
02-04-2010, 22:12
Нещо, което да е оригинално, запомнящо се.
Примерно мене "Грешен раздел" ме кефи :D
BlueKnife
02-05-2010, 00:56
И на мен "Грешен Раздел" ми харесва, хахаха. Най-яко е така, когато нещата се случват случайно. : ) Не да седнете да мислите 5 дни как да е името и накрая да измислите нещо супер банално.
Грешен раздел звучи добре 8-)
lubomirky
02-05-2010, 09:03
Представи си да се казват Таня, Росица, Борис, Гергана и Ралица.
ТРБГР. Трактора на село ручи с такъв звук.
Да не говорим ако се казват Елена, Борис, Лили, Йоана и Оля.
къртиш