- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Име на танцова група-идеи?
Аз съм ученичка в 5 клас и се записах в една танцова група (много обичам да пея и танцувам и имам тези таланти). Но все още с моите приятелки ние сме 4 и 1 момче не можем да решим как да се казва танцовата група. Мислих много и се сетих за вас. Благодаря Ви предварително! Вярвам, че ще се справим ЗАЕДНО![/i][/b]
II. Права и задължения на потребителите
1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица.
7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
Тъй като си нова, няма да трия темата. При следващо нарушение няма да "минеш метър".
kalpazanka
Грешен раздел..
Вафла..
Ще поясня - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО грешен раздел.Първоначално написано от mrtn
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Може така да кръстят групатаПървоначално написано от mrtn
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Извинявам се, къде трябваше да сложа темата?
^ Добре де..модедатора ще си види работата..И вие се опитайте да направите така - да помогнете на хората![]()
По темата - Ами ние преди "кръстихме" нашата група - "Неразделните"(защото си бяхме неразделни)..Така,че помислите добре (всичките) и името да харесат всички..Нещо свързано с всички в тази група
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Измислите нещо оригинално, нещо, което ви свързва, и което наистина подхожда на групавата ви. Ако ви е толкова трудно все пак, кажи поне с какъв стил се занимавате г/д...
Представи си да се казват Таня, Росица, Борис, Гергана и Ралица.Първоначално написано от LP_GirL
ТРБГР. Трактора на село ручи с такъв звук.
Да не говорим ако се казват Елена, Борис, Лили, Йоана и Оля.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нещо, което да е оригинално, запомнящо се.
Примерно мене "Грешен раздел" ме кефи![]()
И на мен "Грешен Раздел" ми харесва, хахаха. Най-яко е така, когато нещата се случват случайно. : ) Не да седнете да мислите 5 дни как да е името и накрая да измислите нещо супер банално.
the sky is the limit.
Грешен раздел звучи добре![]()