PDA

View Full Version : Surecheck... след колко?

cookieh0lic
02-01-2010, 19:07
Четох тука подобни теми относно тестовете, вярно ли е че се чака 14 дена след акта, защото са ми казвали, че шуречек може и по рано да се направи 4-5 дена(след акта и ще е точен).. та ако е след 5-6 дена ще е точен ли? Аз и листовката съм чел пише още първия ден от закъсняването, обаче има доста време до тогава, а никаде не срещнах колко дена след половия акт се прави.. знам че отчита хормона който се отделя в орината като забременее момичето.. та някой да ми обясни със сигурност колко дена след акта ще отчете вярно и сигурно теста?

Biskfitka
02-01-2010, 19:17
Не мога да ти кажа със сигурност,питай в аптеката специално за шурчек.. а попринцип тестовете се правят на 14 ден от рисковия пполов акт или на 1 ден от закъснението на менструацията.+1 Аз съм сигурна :)

А един в-с - това капачето,което е в/у полето за резултат,докато се чака резултата мести ли се в/у това с капките..оф не знам дали ме разбрахте 8-) По-просто казано-отвора,в който се слагат капките покрива ли се?

_butterfly_
02-01-2010, 19:22
Най-малко 14 дни след рисковия акт или при закъснение на цикъла.
Невъзможно е след 4-5 дни- тогава тялото още не е регистрирало този факт, а какво остава за един тест, чиято сигурност НЕ е 100 %

LovelyGirl
02-01-2010, 19:24
В сайта на Surecheck пише, че се дава точен резултат 14 дни след половия акт, не по-рано.

A, Biskfitka - ами да ти кажа, аз съм си го местила, защото не мога да се сдържа да не гледам :Д Не, че има какво толкова да се гледа де :Д

Biskfitka
02-01-2010, 19:29
В сайта на Surecheck пише, че се дава точен резултат 14 дни след половия акт, не по-рано.

A, Biskfitka - ами да ти кажа, аз съм си го местила, защото не мога да се сдържа да не гледам :Д Не, че има какво толкова да се гледа де :ДМерси,защото аз досега не съм го местила,виждах резултата чак след 7мата минута ии питам да знам дали има някаква разлика,защото ще се наложи да правя пак тест и така... :D

therichbitch
02-01-2010, 19:41
след 14 дни или един ден от закъснението на цикъла, по- рано няма да е 100% достоверен

t0d1t0
02-01-2010, 19:57
Спам.

kalpazanka