View Full Version : Прецаках всичко ;(
sLaDyRchEt0
02-03-2010, 14:55
От известно време знам че най-добрият ми приятел има чувства към мен,но поговорихме и решихме да не променяме отношенията си(да не се отдалечаваме един от друг).Но днес бях у тях на гости,започнахме да се боричкаме и той ме целуна.А аз му отвърнах..не знам защо,аз не изпитвам нищо към него.Ако не бях спряла щеше да се случи и нещо повече,но аз се опомних на време.Но след това каза че не може да ми бъде само приятел,не и след това и е най-добре да не се виждаме повече и да прекратим приятелството си ;(;(;( той е мн важен за мен адски мн искам да си върна приятелството му но няма как ;(;( Какво да правя,не искам да го губя ;(
golqmumnik
02-03-2010, 14:57
Пусни му на момчето,майна 8)
ем повече неможе да сте фр или ще сте гаджета или никви :/
fifinkathefreak
02-03-2010, 15:05
Дайте си време.Така и ти ще разбереш дали наистина не можеш без него,а той - дали наистина има чувства към теб.
ivcheto0o
02-03-2010, 15:29
Дайте си време.Така и ти ще разбереш дали наистина не можеш без него,а той - дали наистина има чувства към теб.
ако не харесваш друг нещата са видимо по-лесни...дай си време...прекарвайте си време заедно,забавлявайте се и кой знае кво ще стане...
SmilezZz
02-03-2010, 15:48
filmimilmi
02-03-2010, 15:51
Приятелството може да прерастне в любов, но любовта в приятелство НЕ. Приятелство след подобно разкриване на истинските чувства, които единия е влагал в него, вече не е приятелство, а чисто изнасивалне на емоциите на "пострадалия" - тоест в случая твоя приятел. Все пак в крайна сметка е вече ясно защо е влагал усилия, за да и се докаже като "най-добър" приятел. Нищо не губиш щом не го желаеш, а след като той е поискал сам да се отдръпне от теб това само потвърждава, че приятелството му така или иначе не е било истинско, а единствено начин, за да стигне до целта, която си е поставил - да те има. Подла тактика, но това е положението при хора, които не знаят точния начин как да получат онова, което искат. Най-добре забрави за това "приятелство".
ако не харесваш друг нещата са видимо по-лесни...дай си време...прекарвайте си време заедно,забавлявайте се и кой знае кво ще стане... Какво е това - тя каза, че иска само да са приятели - следователно не иска да ходят заедно.Или тя незнай какво иска или и аз незнам какво ??? И за какво е цялата тая тема - просто опитай да си станете гаджета.Нищо не губиш ....... 8) 8) 8)
BlueParadise
02-03-2010, 15:53
Приятелството може да прерастне в любов, но любовта в приятелство НЕ. Приятелство след подобно разкриване на истинските чувства, вече не е приятелство,
амиии не знам. аз разбрах,че и тя не знае какво иска..sry моя грешка 8-) ..емиии тогава и аз нз...просто да не го харесаш някой ден,кат е вече прекалено късно :-o (на мен ми се е случвало тва,затва ти казвам...)
Мии тогава се хвани с него.. видяло сее че приятели няма да бъдете ми станете нещо повече :)
Малко невъзможно да станат нещо повече от приятели след като тя сама казва, че не иска това и че няма чувства. Няма ли чувства - няма любов. И смисъл да залъгваш себе си и него - също няма.
Разделете се. Нека преодолее чувствата си. Когато е готов и може да поддържате нормални приятелски отношения - опитайте.
ScarletBite
02-03-2010, 16:58
За да може сладостният трепет на несигурността да прерастне в срам и отчуждение?В никакъв случай!
А ти искаш ли да си с него?Отвърнала си на целувката му... Ако да, просто отиваш там, където знаеш, че той ще бъде, или му уговаряш среща и, без много-много да му мислиш, просто му се хвърляш на врата. :wink:
Ако ли не, ще бъде по-трудно.Наранила си мъжката му гордост като си го отблъснала.Нещата никога няма да са същите.Но, с малко усилия, бихте могли да запазите приятелството си.
sladyr4etoo
02-03-2010, 17:19
тогава ще го поискаш, но може да е късно..
пробвайте да бъдете заедно..
soul1199
02-03-2010, 17:39
ем повече неможе да сте фр или ще сте гаджета или никви :/+
значи имам подобен проблем само дето е мн по сложно.. и мой най добър приятел ми разкри чувствата си целунахме се след тва решихме да не прецакваме приятелството си но след време преспахме но после на него не му беше лесно и почнахме много да се караме ! накрая се забих с най-добрия му приятел и сега вече ми няма никаква вяра ! искам си приятеля :(
valdesbg
02-04-2010, 10:30
Ем виновни сте и двамата.
Сега бъдете големи хора и си признайте че приятелството ви може да прерастне в любов. И ще ви е по хубаво и на двамата. Забрави псевдо-глупостите. Щом си отвърнала на целувката значи не си безразлична. Ако тръгнеш да отричаш значи няма изобщо смисълл да се говори с теб по тоя проблем.
По скоро страх, срам + обществени норми те спират да направиш каквото и да е и си внушаваш че няма чувтсва, че нищо не изпитваш и бла бла.
Осъзнай се.
Е не се научихте вие . Между момче и момиче приятелство НЯМА .Това е закон .Хората са животни . Между женско и мъжко индивидче винаги ще възникнат чувства (това е всъщност желани е за възпроизводство на себе си ).
Никога , никога , ама абсолютно никога между момиче и момче няма да има приятелство . В твоя случай вие никога няма да бъдете приятели . Ти може и да си го чувстваш като приятел , но той теб ще те чувства като нещо повече . Факт . Остави момчето и повече не го търси или тръгни с него .
dedodekster
02-05-2010, 11:10
Е не се научихте вие . Между момче и момиче приятелство НЯМА .Това е закон .Хората са животни . Между женско и мъжко индивидче винаги ще възникнат чувства (това е всъщност желани е за възпроизводство на себе си ).
Никога , никога , ама абсолютно никога между момиче и момче няма да има приятелство . В твоя случай вие никога няма да бъдете приятели . Ти може и да си го чувстваш като приятел , но той теб ще те чувства като нещо повече . Факт . Остави момчето и повече не го търси или тръгни с него .
Мога да поспоря по въпроса за приятелството мецду момче и момиче.
Преживял съм нещо такова, естествено имаше период на повече от приятелски чувства, даже бяхме и заедно година и половина, но се разделхиме. И въпреки всичко тя си остава най-добрия ми приятел. :)
ами като не искаш да го губиш пусни му!!
ем повече неможе да сте фр или ще сте гаджета или никви :/