PDA

View Full Version : Хора проблем

acdc91
02-03-2010, 18:18
Ма 19 съм и все ощи съм девствен. Просто незнам как да заговоря някоя и да стане работата. Да я зарибя по точно казано

Bukmop
02-03-2010, 18:22
Ма 19 съм и все ощи съм девствен. Просто незнам как да заговоря някоя и да стане работата. Да я зарибя по точно казано

намери си сериозна приятелка загорчооооо :razz:

BUBBLEGUM4o
02-03-2010, 18:30

ми пробвай да заРИБИш някоя..може да КЛЪВНЕ и да се хване на ВЪДИЦАТА ако не... ддз , щом не можеш да заговориш някое момиче,явно си доста спечен тип ;/ 8)

ScarletBite
02-03-2010, 20:32
Използвай харпунчето,просто бъди като един Купидон ,но се цели по средата! :-D
Алекс, куца ти общата култура. :) Харпунът е на Нептун, а Купидон стреля с любовни стрели :lol:

t0d1t0
02-03-2010, 20:36
смотаняк...
Ето,казах ти го. Сега излез навън.

prettyboy
02-04-2010, 00:06
Почваш да питаш сяко срещнато момиче дали иска да се ебете, по дискотеки, по центъра, по магазини, посергии всички се ще има една дет са навии, има ги мн. загорели.

ScarletBite
02-04-2010, 12:34
Използвай харпунчето,просто бъди като един Купидон ,но се цели по средата! :-D
Алекс, куца ти общата култура. :) Харпунът е на Нептун, а Купидон стреля с любовни стрели :lol:

Май на теб ти куца чувството за хумор и усета за ирония. :D :D :D :D Дали? :lol: Усетих опита ти да се пошегуваш.Това, което не рабрах, е защо се мъчиш да оригиналничиш, при положение, че... 8-)
Както и да е.Не ми се спори. :)

yuyuto
02-04-2010, 13:16
Ако проблема ти е само секса, т.е. това, че си детствен, има мноооого лесен начин да решиш проблема и всичко го знаят...
Ако потърсиш момиче за нещо по-сериозно от просто секс и нещата потръгнат, то и до секс ще се стигне...
Така че по-добре второто...
А за срамежливостта - това е проблем, с който само ти можеш да се справиш, трябва да разбереш кое по-точно те притеснява и да се опиташ да го игнорираш. Никой не може да ти даде съвет - направи това така и после така, само ти знаеш в какво се крие проблемът за ниското ти самочувствие.

SmilezZz
02-04-2010, 13:49
Ти първо си намери една приятелка и тогава мисли за секс..Едва ли някое момиче (освен к*****е) ще легне със тебе,ей така :?

uBuTo
02-04-2010, 15:29
аз не отквивам проблем в цялата ситуация .. но щом ти го смяташ за проблем .. :)
а по темата: отпусни се .. излез навън .. потърси си мацка .. :)

ReachlessGirl
02-04-2010, 15:36

Не става с едното заговаряне .. извинявай ама си на 19!! Толкова ли не можеш да завържеш някакъв разговор с момиче .. не е кой знае каква трудност! :? А опитвал ли си изобщо? Ако да замислял ли си се къде ти е грешката, защото определено има такава ..?! :-o

golqmumnik
02-04-2010, 15:43
Чети,майна 8) http://www.lover-bg.com/