Влез

View Full Version : Групов секс в училище потресе Бобов дол

Princessani
02-03-2010, 21:01
Групов секс в училище потресе Бобов дол. 19-годишна ученичка от минния техникум в града се е оплакала, че е била изнасилена от четирима мъже, в една от класните стаи, и то - по време на изпит.

За какво всъщност става дума, разказва Ирина Жерева.

Екипът ни отиде до Минният техникум в Бобов дол. Охранителят обаче не ни разреши да снимаме с мотива, че не било морално. А само преди дни в една от класните стаи четирима мъже правили необезпокоявани секс с 19-годишната Ивона.

Днес момичето разказа пред съдия как е станало - тя дописвала последна си изпитната работа, когато младежите нахлули в стаята. Учителката пък била отишла за кафе. И по думите на Ивона така и не се върнала, а четиримата я насилили.

"Аз виках, даже и ревях (...) Имаше чистачки, ама те бяха по втория етаж некъде", разказва тя.

Часове по-късно девойката подава жалба в полицията. За минути извършителите са установени и задържани.

"За нас случаят е приключен. Това са извършителите на тежкото престъпление. Оттук насетне вече колегите разследващи полицаи трябва да го довършат до край, да го докажат, за да може извършителите да получат заслуженото си", коментира Румен Сираков, нач. на РПУ- Бобов дол.

След проверка на инспектората учителката, напуснала работното си място преди края на изпита, е уволнена. Други шестима са с по-леки наказания.

"Има охрана, обаче явно в един неподходящ момент се е получило", беше коментарът на Иванка Шалева, директор на училището.

Младото момиче сега иска от четиримата си съграждани 100 хиляди лева за нанесени морални щети.
коментари: (7)

pichagata__ (03.02.2010 г. / 23:56ч.)

епа видехте ли ги кви са смешни извършителите. а това цялото ми прилича на нискобюджетен сценарии на филм.сиг още не е отпушена горката като я гледам никога няма да се ожени
bloodsucker32go (03.02.2010 г. / 23:11ч.)

Така като я гледах изобщо не ми приличаше на жертва . Ако беше жертва нямаше да се показва по телевизията . А щеше да ходи на психиатри за да приодолее шока от изнасилването .Гледаш я така със невинно лице ,но именно такива момичета са ненаситни за секс .
NUWI (03.02.2010 г. / 22:29ч.)

Родителите на "ИЗНАСИЛЕНОТО МОМИЧЕ "явно са намерили начин да изкарат някой лев във време на криза, благодарение на талантливото си дете......... Поредната "МОДА" виновния става жетва .Примери бол.Мнението на участвалите момчета къде е???????? Самочувствието на момичето от къде е ???????Момичето е пълнолетно и учителката каква вина има в целия цирк???
tevter (03.02.2010 г. / 21:46ч.)

Това училище на практика може да се каже че е публичен дом.....неможе само с едно уволнение на учителката и готово....трябва да се закрие това училище и децата да ходят в друго училище.......
Elinor6667 (03.02.2010 г. / 21:41ч.)

Нещо не ми се и3глежда като жертва на и3насилване това момиче...особено групово...След такива актове потърпевшите са в шок и дълбока депресия,говорят с психолог,често се 3атварят в себе си и и3бягват медийни и3яви.Нещо в поведението и доста ме съмнява и обърква-прекалено е спокойна.
ay5073 (03.02.2010 г. / 21:29ч.)

Zna4i vsi4ko tova struva samo 100 hılqdi leva?bravo na momi4eto!Nqmam dumi!!!!
dimitar_s_dimitrov (03.02.2010 г. / 21:15ч.)

Браво! Съмнява ли се все още някой, че произлизаме от животните? Жалко, че вместо прогрес инкасираме регрес - връщаме се към произхода си! Е тия простаци ще досъсипят окончателно горката България!
http://www.btv.bg/news/news_comments.pcgi?cont_id=153166

ILoveU2
02-03-2010, 21:13
http://www.monitor.bg/article?id=231182
Споко 8)

kypo
02-03-2010, 21:46
така е в района на дупница 8-)

Ma3x
02-04-2010, 09:28
в струма пишеше а и че някъф пазил а и тя не викала после си говорила спокойно ако след тфа според мен тряа да е в болница след 4-но изнасилване и спокойно каза пред камерата искам си 100 000 лв мани я дала си е деба и курвата

eXpl0d3
02-04-2010, 09:52
Хаха мн смях 8-) тес пък ги задържали за 24 часа хаха кой знай как са са смяли :razz:

loliii
02-04-2010, 10:57
Гледах го това вчера по новините и да си призная тази и на мене не ми изглеждаше като жертва на групово изнасилване. Когато казаха, че започва репортаж за четворно изнасилване на момиче в класна стая реших, че първо момичето няма изобщо да го покажат, защото ще е прекалено изкуфяла. И второ - ако го покажат тя ще реве, ще се тръшка, цялата ще е одърпана, няма да говори свързано... а то какво? Нищо.
Момичето съвсем спокойно си стоеше и си коментираше... Все едно иска 100 хил. лв щото са й откраднали близалката. А и ония сульовци си стояха отсреща съвсем спокойно, говореха си, смееха се... Абе е*ати цирка дето беше! :-o
Нещо тука мии намирисва на развалени яйца!
Даскалката отиишла за кафе по никое време. Някви момчета си влизат ии си излизат без изобщо никой да ги спре на входа. Никой не я е чул как пищи и реве!?!? :? Директорката обясняваше как просто така се случило... ми ей така бе... :-o

deFakto
02-04-2010, 11:12
Ако има кандидатки за 3ка да ми пишат на лично ..... не се притеснявайте няма да ви искам пари :) :D (и още нещо няма да достигне до телевизионните екрани)да спиш с 2 жени едновременно пък и пари да им искаш .. не си ли малко нагъл? :D :D

иначе по-темата .. Силно наказание за извършителите .. всяко престъпление против човешката личност без негово съгласие трябва да се накаже :) Няма по-гнусни хора от изнасилвачи,педофили и т.н
Отделен е въпроса ако момичето е имало пръст по някакъв начин ,в такъв случай този стрес сега да и е обица на ухото,друг път да знае :)

Bimmer
02-04-2010, 11:16
Шокиращо и потресаващо

Shadowsogirl
02-04-2010, 12:28
Във вибокс дали го има репортажа по новините?
Колкото до случая, въобще не смятам, че е изнасилена. И нали уж първоначално бяха писали, че има камери в стаята, сега как няма вече?

_butterfly_
02-04-2010, 14:41
Във вибокс дали го има репортажа по новините?
Колкото до случая, въобще не смятам, че е изнасилена. И нали уж първоначално бяха писали, че има камери в стаята, сега как няма вече?

http://vbox7.com/play:5d3f7846

Rrenni
02-04-2010, 14:48
Някак си не мога да изпитам потрес. Изнасилено момиче, щеше да покаже поне малко от травмиращото изживяване на лицето си. Момичето, което дадоха по тв се притесняваше повече от камерата, отколкото от думите си.

ПП: Там, където свършва закона, започва Бобов дол.

Zaik0
02-04-2010, 14:53
аз пък съм си преставяла как ме изнасилвт в у-ще :oops:

Може да се уреди :D :-P :oops:

GracelessIsDumb
02-04-2010, 14:54
Еййй колкото по-неграмотен и прост си, толкова повече глупости правиш...

playboyche
02-04-2010, 15:12
бахти ку**оляка :lol: а иначе не ми пречи къде но щом имаш такива сексуални фантазии ще ти ги сбъдна ще го изиграем аз съм актьор ;)

uBuTo
02-04-2010, 15:16
въй .. :razz:

ReachlessGirl
02-04-2010, 15:55

тц .. оф божее .. а ме е нямало само 2 дни .. :lol: :lol:
Ти изобщо прочете ли темата или бърза да се похвалиш? :x
Да ви имам представите .. :?

По темата: Ами явно вече дори в училище може да се случи .. за какво си говорим просто! :? Много е зле положението .. :?

ReachlessGirl
02-04-2010, 18:01
ти между реалност и няква фантазия прайш ли разлика :?
така ще го обясня втори път и ще е за последно .. за да си фантазираш за нещо, значи искаш да стане и в реалния живот .. сама си прави изводите ако не ти е много трудно разбира се .. ;д

LovelyGirl
02-04-2010, 18:03
Абе изнасилена, глупости. Няма как никой да не я чуе, ако е викала. И как така четирима мъже ей така са си решили да влязат в това училище, за да изнасилят някое момиче.. не се връзва. Чисто и просто със съгласието и е било :)

cookie_master
02-04-2010, 19:14
Ако има кандидатки за 3ка да ми пишат на лично ..... не се притеснявайте няма да ви искам пари :) :D (и още нещо няма да достигне до телевизионните екрани) :razz: :razz: :razz:

golqmumnik
02-04-2010, 19:34
Ако има кандидатки за 3ка да ми пишат на лично ..... не се притеснявайте няма да ви искам пари :) :D (и още нещо няма да достигне до телевизионните екрани) :razz: :razz: :razz:
Ко са смеиш,майна,пусни на момчето, че ша си претърка ръцете от чикии :oops: 8)

DrugarqM
02-04-2010, 19:45
Абе изнасилена, глупости. Няма как никой да не я чуе, ако е викала. И как така четирима мъже ей така са си решили да влязат в това училище, за да изнасилят някое момиче.. не се връзва. Чисто и просто със съгласието и е било :)

+1 ;-)

pwnage
02-05-2010, 01:06
Тоз групов секс нищо не е потресъл. Потресъл е тия които не са го очаквали 8) Като им се потресе акъла след 10 години ще стане интересно.

rakiQ
02-05-2010, 12:44
bojeeeee

amk933
02-05-2010, 13:58
Еми не знам защо сте толкова възмутени, но аз доколкото разбрах въпросната го е искала доброволно и сега гледа да припечели пари...Малко и е, ако е така. :?

BFBALEX
02-05-2010, 14:10
така е в района на дупница 8-) ей смотан внимавай само за дупница кво говориш ела в дупница и ни го кажи в очите

loliii
02-05-2010, 15:11
така е в района на дупница 8-) ей смотан внимавай само за дупница кво говориш ела в дупница и ни го кажи в очите
В Дупница е мн убаво... 8-) дупничани са готини ора 8) :D Приличат малко на братчедите.... :D

ScionOfStorm
02-05-2010, 15:22

бате в българския език има препинателни знаци а ти знаеш ли за тях щото иначе става един такъв безкраен низ от думи който е много дразнещ от мене да знаеш ебало си майката брато направо нямам думи.

=>

По темата.

Почти очевидно е, че мацката е решила да изкара някоя и друга кинта от 'скандалното' положение. Няма да е първи опит от тоя тип, нито втори. Тея по-разкрепостените /ъхъмъхъм/ девойчета, които ги 'изнасилват'...ц-ц. Да ожалиш просто. :р

samoleta111
02-06-2010, 18:42
Говорят различни неща за този случай. Някои казват, момичето било- добро, скормно и т.н. , други била К***а. Но както и да е. Според мен това девойче като го даваха по телевизията, не показа никакви признаци на стресираност- а на всичко отгоре иска 100 хиляди лева. Това не е нормално. Бях чул, че в училище не е имала много приятели и приятелки - което е кофти, била е неконтактна, а това вероятно дава повод на пренебражително отношение на другите от нея- за това я съжалявам. Не знам защо е била така и дали верно се е снимала с петима. Но ако се е снимла жалко.

BFBALEX
02-06-2010, 18:46
вие приличате на братчедите не ние вие сте сички черни там в циганската махала

K0rTexXx
02-06-2010, 18:46
Тая шафрантия хич не е разтревожена, а е лакома как да изкара повече парички! :-x

П.С Извинявам се за грубия изказ, ама не можах да се сдържа!

c0ci
02-06-2010, 19:43
за пари какво ли не праят хората :(

kypo
02-06-2010, 19:49
бил съм даже, казал съм го даже на някои хора от дупница, ебал съм ви - не стаате

bqsna_teenagerka
02-07-2010, 08:40
Пфф тая история ми изглежд атолкова неправдоподобна....

Ecstasy
02-07-2010, 11:40
Как може да пишете такива глупости ? Засрамете се!!! Няма значение какъв е човека по харектер, никой не заслужава такова нещо!

Fifooooo
02-07-2010, 14:37
Хаха мн смях 8-) тес пък ги задържали за 24 часа хаха кой знай как са са смяли :razz: :D :D :D

WhiteOneBG
02-07-2010, 15:41

Жалки сте.

boby88pd
02-07-2010, 18:55
Завършена курва, инквизицията би я разпънала на клада за това поведение!!!

danibebi
02-07-2010, 19:29

факт е,че дупничаните са Оопаснии 8) както е факт,че и аз съм дупничанка 8) :D :grin:

ozzy
02-07-2010, 20:11
една дума КУРВА

Cowboy
02-08-2010, 13:14
+1 :)

GlEdAiWe
02-08-2010, 13:38
bojeeeee оле как може във всички стаи да има камера само в тая не :razz: :razz: то сигурно в тая стая изнасилват до припадък :booooomb: :booooomb: иначе за тва момиче да я тестват на детектора на лъжата то да е не струва милиарди щото ако лъже ония ще на навътре с 100 бона :shock: :shock: :shock: