PDA

View Full Version : Какво е любов?

ivankooo
02-05-2010, 14:37
Какво значи за вас любовта?Чувал съм че всеки човек разбира любовта по различен начин.Истина ли е?Любовта според мен не съществува аз е разбирам като много силна привързаност към даден човек...

w0sh
02-05-2010, 14:42
Възможността да се отдадеш на някого/нещо без страх, че ще загубиш себе си.

buuu
02-05-2010, 14:50

подкрепям

uBuTo
02-05-2010, 14:58
за мен не съществува .. _|_ :o

Sh@d0w
02-05-2010, 15:23
За истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела, отколкото с думи.

/Шекспир/

ScionOfStorm
02-05-2010, 15:26
Пулс. Живот (:

Да се откажеш от част от себе си, за да бъде взета и попълнена от друг.

+ казаното от уош.

SmilezZz
02-05-2010, 15:29
Любовта е нещото,което ти дава сили да живееш и да се бориш със зъби и нокти за онова,което искаш да постигнеш през краткия си живот на земята...Тя е неизмерима част от нашия живот-прави го динамичен,изпълнен с емоции и най-вече с чувства...

XTREMEFREERIDE
02-05-2010, 16:31

Кратко,точно,ясно.

Eliii
02-05-2010, 17:55
подкрепям напълно!!
И добавям: и да вярвате, и да не вярвате в любовта тя съществува и е несправедлива гадна подла кучка. Затова хората толкова се стремят към нея 8) 8)

taffy
02-05-2010, 18:01
.. И се почва със милиони изтъркани и банални фрази...
По темата: Не знам дали съществува. Вероятно да, но не съм сигурна дали е вечна.
:)

golqmumnik
02-05-2010, 18:12
Изгледай филма Interstate 60,там е отговорът,майна 8)

w0sh
02-05-2010, 18:14
Изгледай филма Interstate 60,там е отговорът,майна 8)

Чак пък отговорът на един от най-големите философиски въпроси да е скрит в холивудски филм.

soul1199
02-05-2010, 18:32
според мен има любов до едно време,после следва призвързаност :)

boby88pd
02-05-2010, 20:30
За истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела, отколкото с думи.

/Шекспир/ Ми не съм съгласен, защо да не може да говориш за любовта, освен да я показваш??? Не ми се връзва нещо, тоя Шекспир не го знам кой е, ама не ги е разбирал много нещата май...

Scepticism
02-05-2010, 21:03
тоя Шекспир не го знам кой е..

ти Шекспир ако не знаеш не знам какво изобщо знаеш :lol:

Любовта - да погледнеш някой в очите и да се почувтваш щастлив, че точно този човек е до теб и те подкрепя. Да можеш да заявиш пред всички, че той е твоя герой.. даже и неговите големи геройства да са малките обикновени неща. :smt007

Sh@d0w
02-06-2010, 04:26

/Шекспир/

Ми не съм съгласен, защо да не може да говориш за любовта, освен да я показваш??? Не ми се връзва нещо, тоя Шекспир не го знам кой е, ама не ги е разбирал много нещата май...

Нима мислиш че само едни думи "обичам те" стигат?Не.Любовта се изразява в действията,нещата които правиш за другия,а не в думите без покритие.

Любовта не може да се опише...може само да се преживее и тогава разбираш какво е :)

ReachlessGirl
02-06-2010, 07:40

/Шекспир/ Ми не съм съгласен, защо да не може да говориш за любовта, освен да я показваш??? Не ми се връзва нещо, тоя Шекспир не го знам кой е, ама не ги е разбирал много нещата май...

.. защото тя не е само думи, а представлява ЧУВСТВА!!
Макар, че повечкото пикльовци са решили, че е само на думи и вече имат всичко!! :? :x :x

А щом не знаеш кой е Шекспир защо изобщо си тръгнал да спориш? :lol:

По темата: Подкрепям батето (Shadow) ..

awerw
02-06-2010, 10:06
Нз при мен май е изтръпване в гърдите :D

boby88pd
02-06-2010, 13:15

.. защото тя не е само думи, а представлява ЧУВСТВА!!
Макар, че повечкото пикльовци са решили, че е само на думи и вече имат всичко!! :? :x :x

А щом не знаеш кой е Шекспир защо изобщо си тръгнал да спориш? :lol:

По темата: Подкрепям батето (Shadow) ..

Абе вие не казвате ли"ОБИЧАМ ТЕ"???? Я не ми се правете на философи!

Stellsy
02-06-2010, 13:29
Любовта за мен е най-великото чувство.

InloVeGirl27
02-06-2010, 14:48
Рискуваш всичко,заради някого!

justonegirlwithonehope
02-06-2010, 15:04
Не знам, може и да греша, но за мен любовта е чувство, което не можеш да опишеш с думи.Просто го чувстваш, не знаеш защо, не знаеш кога се е случило, не знаеш нищо, просто живееш с това чувство вътре в теб и то те потдържа жив/жива и усмисля деня и живота ти.Любовта е, когато си готов да жертваш себе си, в името на любимия човек :)

k1ana
02-06-2010, 15:53
лубовта е просто илиузия породена от голямо количество алкохол тва е за мене

hopekiller
02-06-2010, 18:17
Не се пие и не се яде, но въпреки това се консумира. Любовта си е любов, сама по себе си неможе да бъде обяснена, но може да бъде усетена. Няма физични свойства, но я усещаме и вярваме в нея безусловно. В на всеки сърцето някъде там дълбоко се таи поне малко от нея. Немога да я опиша - просто понякога думите не стигат!

miss_kiss181
02-06-2010, 19:37
Ами освен пепрудите в корема, които усещам в стомаха си, се чувствам защитена, мога да бъда себе си без да се преструвам, не се чувствам не ловко и де да знам за това се сещам сега. :grin:

onqtam
02-08-2010, 18:46
който вика че не съществъва не я е изпитвал

pussucetka
02-08-2010, 18:55
За любовтаа няма думии .. Можешш само чрезз постъпкии да го покажешш .. :)