Влез

View Full Version : как да задържа интереса на 1 момче

AnGel_fReE
02-06-2010, 17:16
На 15 съм и съм имала само 1 дълга връзка и често казано нямам кой знай какъв опит а в момента се зарибявам с 1 момче което започнах доста да харесвам но не знам какво би го впечатлило повече та въпроса ми е е може ли съвет как да задържа инетереса едно момче по дълго така че да не му стана примерно скучна ?

ScarletBite
02-06-2010, 17:27
Флиртуваш, показваш интелект и сексапил, предизвикваш мръсни помисли в главата му - всичко това без да демонстрираш чалгарски манталитет, по съвсем увъртян и женствен начин.А когато поиска да се сближи физически с теб, протакай.Не, не отказвай.Нито пък демонстрирай нежелание.Просто протакай.
Не му се сервирай на тепсия.Не бъди винаги готова да зарежеш всички и всичко, за да тръгнеш с него.Не казвай "да" на всичко, което те помоли.Не се прави на мис Индипендънт, накарай го да се почувстваш мъж.
П.С. Истинската дама никога, ама никога не позволява на мъж да й плаща сметките, освен ако той не й е съпруг.

valdesbg
02-06-2010, 17:54
Скарлет - всичко точно, ама от къде у 15 годишните тоя опит? :)

И бтв на колко си? :)

ScarletBite
02-06-2010, 17:55
Набор 95. 8-) Не всички сме филмирани кифли, а?

AnGel_fReE
02-06-2010, 18:00
Скарлет - всичко точно, ама от къде у 15 годишните тоя опит? :)

И бтв на колко си? :)

да съм казала че имам опит

valdesbg
02-06-2010, 18:00
Някои сте кроасанки с шоколад, верно е :)

По темата - бъди земно момиче с принципи :) Като допълнение към това на Скарлет.

LilVik
02-06-2010, 18:05
Ми аз като момче бих те посъветвал да му се натискаш пред приятелите му и така той ще се чувства като "гъзар" ...

П.П - май беше много тъпо тва ама ако аз бях момчето :grin:

ScarletBite
02-06-2010, 18:12
Ми аз като момче бих те посъветвал да му се натискаш пред приятелите му и така той ще се чувства като "гъзар" ...

Така той ще се почувства длъжен или да я отреже иронично, или да я свали, за да не си накърни репутацийката.За него тя ще бъде просто курвенце.Как, аджеба, ще го задържи по този начин? :lol:

П.П. - Ами да, тъпо си беше, но ти е простено.Ти беше онзи с темата дали мацките харесват рапърчетата, нали? :lol:

valdesbg
02-06-2010, 18:12
Авторке - не си. Аз си разсъждавам.

soul1199
02-06-2010, 18:22
ся ще ти гледам на карти :lol:

AnGel_fReE
02-06-2010, 18:32

Така той ще се почувства длъжен или да я отреже иронично, или да я свали, за да не си накърни репутацийката.За него тя ще бъде просто курвенце.Как, аджеба, ще го задържи по този начин? :lol:

П.П. - Ами да, тъпо си беше, но ти е простено.Ти беше онзи с темата дали мацките харесват рапърчетата, нали? :lol:
:razz: :razz: :razz:

justonegirlwithonehope
02-06-2010, 18:38
Флиртуваш, показваш интелект и сексапил, предизвикваш мръсни помисли в главата му - всичко това без да демонстрираш чалгарски манталитет, по съвсем увъртян и женствен начин.А когато поиска да се сближи физически с теб, протакай.Не, не отказвай.Нито пък демонстрирай нежелание.Просто протакай.
Не му се сервирай на тепсия.Не бъди винаги готова да зарежеш всички и всичко, за да тръгнеш с него.Не казвай "да" на всичко, което те помоли.Не се прави на мис Индипендънт, накарай го да се почувстваш мъж.
П.С. Истинската дама никога, ама никога не позволява на мъж да й плаща сметките, освен ако той не й е съпруг.

sladyr4etoo
02-06-2010, 19:05
флирта му и майката :lol:

miss_kiss181
02-06-2010, 19:30
+1 Абсолютно съгласна съм. Само тва за сметките не знам при нас с приятелят ми бяха егати скандалите за тея сметки, защото аз исках да си ги плащам, но той не ми даваше и обикновенно всички заведения разбираха за тази наша дилема.

h0usel0ve3r
02-06-2010, 20:54
ся ще ти гледам на карти :lol:
:lol: :razz: 8-)

MaLkaTa_LaDy
02-06-2010, 20:58
Направи така: Ако първо си се уговорила с приятелите си, не отменяй уговорката заради него. Ако първо те е попитал той, излез с него. Но си намирай някакви оправдания, за да се съобрази с теб за часа, например. Или за мястото.
П.п. Скарлет (bow)

ScarletBite
02-06-2010, 21:15
П.п. Скарлет (bow) Стига глупости, притесняваш ме така... :-k :oops:

BlueKnife
02-06-2010, 22:01
така.. хващаш му интереса и го връзваш за един стълб за улично осветление! ама вързваш много здраво! 3 възела направи! нема мърдане.. гаранция-франция

XTREMEFREERIDE
02-06-2010, 22:53
Много зависи какво е момчето.Аз на моя с лигавщини не мога да му задържа интереса по никакъв начин.Усещам,че когато умерено се отдалечавам от него той започва да става мил,тогава аз умеквам и той започва да се отдалечава.Цаката тук е в редуването на ролите.Изненадвай го,нека не знае какво би последвало следващия път.Бъди себе си,бъди искрена,нека той усети,че изгаряш по него.
Имах пък една приятелка,която ако не се лигавеше с него пред приятелите му,той я игнорираше.Дано твоя Дон Жуан не е от този тип защото ще береш ядове по нататъка.
Като за начало - опознай го.

uBuTo
02-09-2010, 16:02
Набор 95. 8-) Не всички сме филмирани кифли, а?
не сме!! .. :)
а по темата: флиртувай с него, покажи му че го харесваш... такива неща ;)

Sladurchoo
02-09-2010, 16:09

велика ;-)

ReachlessGirl
02-09-2010, 16:25
Бъди това, което другите не са .. а именно недостъпна (в умерени граници), различна, предизвикателна, пускай му разни намеци, но в същото време нека бъдат такива, които са двузначни .. нека не знае какво мислиш или ще направиш! Не го търси постоянно .. знам, че е трудно и изнервящо, но изчаквай той да се сети за теб .. изгради у него респект и уважение към теб! Просто трябва да те приема за нещо различно от останалите .. докажи му го! :smt001

AnGel_fReE
02-10-2010, 20:59
благодаря много на всички :-) но само 1 не разбирам как да бъда недостъпна но същевременно да си личи че се интересувам от него за да не се откаже той от мен

krisito9212
02-11-2010, 00:01
^^^знаеш ли как?Защо просто не бъдеш себе си?Защо трябва да играеш роли?Защо изобщо си мислите,че когато се правите на недостъпни и влизате в някакъв измислен сценарии ще впечатлите и задържите един мъж?Нима това харесват мъжете-жени актриси?Нима когато отношенията ви станат по-дълбоки,той ще открие в теб първоначалният ти фалшив образ?Или през цялото време ще си второто ти,"съвършено" аз?
Просто се носи по течението,остави човекът да те хареса и пожелавам ти да те обикне такава,каквато си.И ако момчето,с което в момента се "сваляш" наистина си заслужава и наистина е твоят човек,няма да се стига до целта и въпроса:"Как да задържа вниманието му?",не мислиш ли?
Бъди себе си,остави на съдбата да си влезе в ролята...:)

AnGel_fReE
02-11-2010, 09:33
мерси krisito9212 :):)

dimitar_ak
02-11-2010, 10:12
На 15 съм и съм имала само 1 дълга връзка и често казано нямам кой знай какъв опит а в момента се зарибявам с 1 момче което започнах доста да харесвам но не знам какво би го впечатлило повече та въпроса ми е е може ли съвет как да задържа инетереса едно момче по дълго така че да не му стана примерно скучна ?

Съблечи се и му направи салата. Тия 2 неща впечатляват всеки мъж

graphicflower
02-11-2010, 11:10
Ние сме вече полувин година с гаджето ми и всичко върви добре. Имала съм и връзки по 2 години и тн. Най-важното е да имате общи интереси. Без тях сте за никъде. Ако нямате такива създайте си. При нас двамата ни сближават адски много неща. И двамата сме зодия стрелец и сме адски еднакви по характер. Обичаме еднакви неща като компютърните игри, рисуването, програмирането, карането на блейд, слушаме и двамата рок и метъл, обичаме едни и същи групи, ходим заедно на концерти, по кафета с приятели, на по наргиленце някъде, по кръчмите да си видим познатите и тн. Винаги можете да си намерите повод да излезете навън, да се забавлявате и да си намерите ново занимание. При нас е карането на блейд. Моя в началото беше адски зле (аз карам от адски малка) и само падаше. Претрепа се по стълбите, после си фрасна главата в 1 тротоар, падна от рампата в/у показалеца и средния си праст и си ги счупи...ама си е упорит и не се отказва. Заедно си се забавляваме по цял ден, понеже споделяме общи интереси-надявам се и вие да можете да го направите.
Иначето отделно, за да задържиш 1 момче няма лошо д аму доставяш наслада. Айде никой не е казал да го правите 24/7 къде ли не. Става съпрос, че можеш да го предразполагаш от време на време към това и да му доставиш удоволствие. И все пак стандартните неща бързо омръзват, затова няма да е лошо д аразнообразявате от време на жреме. :)

lud1936
02-11-2010, 12:51
ми бъди инитресна ве,и изобретателна :-)

krisito9212
02-11-2010, 23:12
мерси krisito9212 :):) моля :)