- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да задържа интереса на 1 момче
На 15 съм и съм имала само 1 дълга връзка и често казано нямам кой знай какъв опит а в момента се зарибявам с 1 момче което започнах доста да харесвам но не знам какво би го впечатлило повече та въпроса ми е е може ли съвет как да задържа инетереса едно момче по дълго така че да не му стана примерно скучна ?
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Флиртуваш, показваш интелект и сексапил, предизвикваш мръсни помисли в главата му - всичко това без да демонстрираш чалгарски манталитет, по съвсем увъртян и женствен начин.А когато поиска да се сближи физически с теб, протакай.Не, не отказвай.Нито пък демонстрирай нежелание.Просто протакай.
Не му се сервирай на тепсия.Не бъди винаги готова да зарежеш всички и всичко, за да тръгнеш с него.Не казвай "да" на всичко, което те помоли.Не се прави на мис Индипендънт, накарай го да се почувстваш мъж.
П.С. Истинската дама никога, ама никога не позволява на мъж да й плаща сметките, освен ако той не й е съпруг.
all day... all night... what the fuck?!
Скарлет - всичко точно, ама от къде у 15 годишните тоя опит?
И бтв на колко си?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Набор 95.Не всички сме филмирани кифли, а?
да съм казала че имам опитПървоначално написано от valdesbg
Някои сте кроасанки с шоколад, верно е
По темата - бъди земно момиче с принципиКато допълнение към това на Скарлет.
Dr. Gregory House
Ми аз като момче бих те посъветвал да му се натискаш пред приятелите му и така той ще се чувства като "гъзар" ...
П.П - май беше много тъпо тва ама ако аз бях момчето![]()
Така той ще се почувства длъжен или да я отреже иронично, или да я свали, за да не си накърни репутацийката.За него тя ще бъде просто курвенце.Как, аджеба, ще го задържи по този начин?Първоначално написано от LilVik
П.П. - Ами да, тъпо си беше, но ти е простено.Ти беше онзи с темата дали мацките харесват рапърчетата, нали?![]()
Авторке - не си. Аз си разсъждавам.
Dr. Gregory House
ся ще ти гледам на карти![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScarletBite
флирта му и майката![]()
+1 Абсолютно съгласна съм. Само тва за сметките не знам при нас с приятелят ми бяха егати скандалите за тея сметки, защото аз исках да си ги плащам, но той не ми даваше и обикновенно всички заведения разбираха за тази наша дилема.Първоначално написано от ScarletBite
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Направи така: Ако първо си се уговорила с приятелите си, не отменяй уговорката заради него. Ако първо те е попитал той, излез с него. Но си намирай някакви оправдания, за да се съобрази с теб за часа, например. Или за мястото.
П.п. Скарлет (bow)
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Стига глупости, притесняваш ме така...Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
![]()
така.. хващаш му интереса и го връзваш за един стълб за улично осветление! ама вързваш много здраво! 3 възела направи! нема мърдане.. гаранция-франция
the sky is the limit.
Много зависи какво е момчето.Аз на моя с лигавщини не мога да му задържа интереса по никакъв начин.Усещам,че когато умерено се отдалечавам от него той започва да става мил,тогава аз умеквам и той започва да се отдалечава.Цаката тук е в редуването на ролите.Изненадвай го,нека не знае какво би последвало следващия път.Бъди себе си,бъди искрена,нека той усети,че изгаряш по него.
Имах пък една приятелка,която ако не се лигавеше с него пред приятелите му,той я игнорираше.Дано твоя Дон Жуан не е от този тип защото ще береш ядове по нататъка.
Като за начало - опознай го.
не сме!! ..Първоначално написано от ScarletBite
а по темата: флиртувай с него, покажи му че го харесваш... такива неща![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
великаПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Бъди това, което другите не са .. а именно недостъпна (в умерени граници), различна, предизвикателна, пускай му разни намеци, но в същото време нека бъдат такива, които са двузначни .. нека не знае какво мислиш или ще направиш! Не го търси постоянно .. знам, че е трудно и изнервящо, но изчаквай той да се сети за теб .. изгради у него респект и уважение към теб! Просто трябва да те приема за нещо различно от останалите .. докажи му го!![]()
благодаря много на всичкино само 1 не разбирам как да бъда недостъпна но същевременно да си личи че се интересувам от него за да не се откаже той от мен
^^^знаеш ли как?Защо просто не бъдеш себе си?Защо трябва да играеш роли?Защо изобщо си мислите,че когато се правите на недостъпни и влизате в някакъв измислен сценарии ще впечатлите и задържите един мъж?Нима това харесват мъжете-жени актриси?Нима когато отношенията ви станат по-дълбоки,той ще открие в теб първоначалният ти фалшив образ?Или през цялото време ще си второто ти,"съвършено" аз?
Просто се носи по течението,остави човекът да те хареса и пожелавам ти да те обикне такава,каквато си.И ако момчето,с което в момента се "сваляш" наистина си заслужава и наистина е твоят човек,няма да се стига до целта и въпроса:"Как да задържа вниманието му?",не мислиш ли?
Бъди себе си,остави на съдбата да си влезе в ролята...![]()
мерси krisito9212![]()