Влез

View Full Version : Амм Съвет ?!?

kingkong23
02-06-2010, 18:21
Значи харесвам едно момиче с нея сме много добри приятели и се виждаме често почти всеки ден в училище заговаряме се , смеим се и т.н. Излизаме от време на време ние сме много добри приятели дане кажа най добри но немога да разбера дали ми прави някакви намеци или не защото се държи много мило с мен но мисля че може да го прави защото сме добри приятели искам да ме посъветвате какво да направя без да се притеснявам да и кажа ли нещо ( какво ) ? или да я целуна .. ( но съм доста срамжлив пък и като не изключваме че не й знам чуствата съвсем ) посъветвайте ме моля ви :) !

ScarletBite
02-06-2010, 18:25
Ако й кажеш "Харесвам те!", те признавам за идиот.Флиртувай, показвай й желание.Целуни я.

justonegirlwithonehope
02-06-2010, 18:26
Има много такива темии .. щом си я харесваш отиди кажи и го и ако и тя има чувства се съберете, ако не здраве да е, нито е първата, нито последната .. !

kingkong23
02-06-2010, 18:51
да но страх ме е от реакцията й защото ако ми каже нещп от сорта "Съжелявам но според мен най добре да сме приятели така ще е по добре не че си лошо момче но не си мой тип" ще ме нарани кофти пък и се съмнявам след това нещата да са същите :?

sladyr4etoo
02-06-2010, 18:56
пробвай с целувка и ще разбереш.. :-)

miss_kiss181
02-06-2010, 19:07
Ами рискувай просто, риска е част от порастването. :) Колкото и да ти е кофти ако те отреже, ще ти е още по-кофти ако не пробваш. :grin:

Auby
02-06-2010, 19:57
+ :)

ivcheto0o
02-07-2010, 05:06

anonimchetou
02-07-2010, 06:23
ще ме откажете да влизам в тоя раздел (мисля че се повтарям) ама тука всяка една тема "харесвам я обаче тя.." " харесвам я да я целуна ли .." "харесвам.. харесвам и пак харесвам :Х " ! Прави ми впечатление че вече за най-малкия проблем или простотия питате тука ... Е ми че ти не можеш ли сам да прецениш какво да направиш.. Аз например от къде да знам "колко мило се държи с теб.." И какви жестове прави.. дали си и досаден дали има нещо към теб !! Разберете тука не сме психолози или гадатели или каквото и да било.. Вземете се в ръце и мислите с главите си не при всяка малка трудност и да се допитвате до тоя сайт.. Огледайте се това е просто сайт мислете с тва което имате на раменете си.. !
Сори за спама ама не се сдържах. !

soul1199
02-07-2010, 09:58
намекни й,зака4ай я,излизайте по-4есто с нея и 4ак тогава я целуни :)

playboyche
02-07-2010, 10:41
ехх и аз бях на тфа полойение затова и учените са казали момче и момиче никога неможе да са най-добри приятели винаги това чувство прерасва в любов :twisted:

ThedramaQueen
02-07-2010, 10:44
Научи се да пишеш. Никое момиче не си пада по неграмотни момчета :wink:

onestar
02-07-2010, 11:20
ехх и аз бях на тфа полойение затова и учените са казали момче и момиче никога неможе да са най-добри приятели винаги това чувство прерасва в любов :twisted:
Могат.

SmilezZz
02-07-2010, 11:24

Могат

По темата - Без да питаш - няма как да разбереш..
Нали знаеш - Риск печели,Риск губи..Пък и тя може да има чувства към теб.. 8)

DevlLady666
02-07-2010, 12:38
Флиртувай с нея.. Намекни и разни неще, пробвай уж на базик или по скайп, ако тя ти се върже и започне да флиртува, значи и тя те харесва. Тогава я покани да излезете, целуни я.. Ако забележиш, че флирта от твоя страна я кара да се ч1увства неловко и не ти отговаря се засмей и намекни, че се шегуваш.. За да си запазите приятелството. Пък кой знае, после може да се прероди в нещо повече.. :) 8) 8) Айй успех 8-)

uBuTo
02-09-2010, 16:00
Ако й кажеш "Харесвам те!", те признавам за идиот.Флиртувай, показвай й желание.Целуни я.
защо пък да е идиот .. по-добре да подходи така .. ако я целуне ще й дойде като гръм от чсно небе .. :?