PDA

View Full Version : Само за момичета!

boby88pd
02-06-2010, 23:49
Да попитам по друг начин : момичета, как ще реагирате, ако най-добрият ви приятел, човек, с когото се познавате от години, един ден ви каже, че изпитва любов кам вас (и то не приятелска!)? Ще го отрежете ли? Ще пробвате ли? И какво става след раздялата? Моля, момичета под 18 години или без подобен опит ДА СТОЯТ ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ ТЕМА, искам сериозни отговори!

YYY
02-07-2010, 00:25
винаги е различно,пич ;)
закрая някъде с колата..поразходете се..кажи и какво изпитваш към нея и кажи и че ако тя не го изпитва същото кажи и че искаш да продъжите да бъдете добри приятели..тряя си убедителен..тва е

Sh@d0w
02-07-2010, 05:51
Поради липсващия интерес от страна на нежния пол ще си позволя да ти отговоря.

Въпроса ти е зададен твърде относително...всеки ще ти отговори различно незнам какво очакване имаш.Зависи от много неща как ще ти отговори момичето и най-вече от самия човек.

Но аз ще ти кажа нещо-там където има здраво приятелство между момче или момиче рано или късно идват и чувствата и след като си бил приятел толкова време с този човек,познаваш го и т.н. шанса да те отреже е твърде малък.

И все пак както казах зависи и от други неща :)

anonimchetou
02-07-2010, 06:12

липсващ инетерес ще има да щото е писал момичета под 18 години да не пишат а нали се сещаш че тва е тийн форум и повечето тук сме на под 18 години както и аз (17 ) така че..

ReachlessGirl
02-07-2010, 07:21

липсващ инетерес ще има да щото е писал момичета под 18 години да не пишат а нали се сещаш че тва е тийн форум и повечето тук сме на под 18 години както и аз (17 ) така че..
++

Авторе, виж какво .. това е тийн форум и след като си пуснал тема тук не може да слагаш граници да отговарят само над 18, само такива, които се казват Пенка и подобни.. :? :?

Та ПО ТЕМАТА:
Ще го отрежете ли? Ще пробвате ли?
Зависи от това какво аз изпитвам към него .. ако го приемам само за приятел не бих си позволила да му кажа "да и аз те обжичам", за да не го нараня, а после да се влошат нещата, защото в крайна сметка това е лъжа .. :?

И какво става след раздялата?
Ако случайно тръгнем и се разделим .. ще се опитам да запазя приятелството ни, макар, че никога няма да бъде същото!

sunshinepp
02-07-2010, 08:26

++

Авторе, виж какво .. това е тийн форум и след като си пуснал тема тук не може да слагаш граници да отговарят само над 18, само такива, които се казват Пенка и подобни.. :? :?

Та ПО ТЕМАТА:
Ще го отрежете ли? Ще пробвате ли?
Зависи от това какво аз изпитвам към него .. ако го приемам само за приятел не бих си позволила да му кажа "да и аз те обжичам", за да не го нараня, а после да се влошат нещата, защото в крайна сметка това е лъжа .. :?

И какво става след раздялата?
Ако случайно тръгнем и се разделим .. ще се опитам да запазя приятелството ни, макар, че никога няма да бъде същото!

+ :P много добре казано . .
Въпреки , че и да се опиташ да запазиш нещо . . ако единия има чувства, приятелството почти никога няма шанс да бъде същото. . :?

Auby
02-07-2010, 09:41
След приятелството може да има любов, след любовта обаче не може да има приятелство. Зависи тя как гледа на теб, има два шанса: Или да те отреже, или да приеме :D :-) Обаче има голям шанс да загубите приятелството си..

SmilezZz
02-07-2010, 09:47
След приятелството може да има любов, след любовта обаче не може да има приятелство.

Не винаги е така..

По темата - Зависи аз какви чувства имам към него..Ако има - ест.,че ще го приема,ако нямам - ще се опитам да запазя приятелството ни..Ще поговоря с него :)

Иначе попитай - поне след време няма да съжаляваш..
Ако те отреже - кажи й,че искаш да си останете приятели

soul1199
02-07-2010, 09:50
Моля, момичета под 18 години или без подобен опит ДА СТОЯТ ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ ТЕМА, искам сериозни отговори!гръмни се ве идиот :-x :booooomb:

justonegirlwithonehope
02-07-2010, 12:46

fenastz
02-07-2010, 13:56
Аз съм момче :-P

бтв къв е тоя бан за Хилари ? Какво изпуснах ?

Sh@d0w
02-07-2010, 14:01

Имало е женски бой :D

fenastz
02-07-2010, 14:06

:-D яко

Ти водиш кампания "Да спасим Хилари" ? 8-)

Sh@d0w
02-07-2010, 14:15

:-D яко

Ти водиш кампания "Да спасим Хилари" ? 8-)

Да имат 48 часа или кучето ще заприлича на швейцарско сирене 8)

fenastz
02-07-2010, 14:19
:-# The Poor Doggie

vikitolove
02-07-2010, 16:22
аз съм под 18,но както и да е :winki:
на мен ми се е случвало и мисля,че всичко зависи от вас
аз с това момче си останах приятелка,както си бяхме и преди
не е нужно тя да те отреже или ти нея,ако се харесвате какъв е смисала?! :-o :wink:
ако и двамата сте достъчно разбрани бихте могли след раздялата да си останете приятели :winki:
всичко е до отделните хора :winki:
успех :)

fifinkathefreak
02-07-2010, 17:06
Ако ти е истинска приятелка,няма да го направи на проблем.Ще си бъдете както преди.

Много е относително.Не знам какво е момичето - характер,предпочитания,има ли си друга тръпка.Но въпреки всичко ще я накараш да се замисли какво би било с теб.Ще се замисли и ще прецени,дори да минат месеци,преди да осъзнае дали има чувства към теб.

А какво става после ли?В моя случай,още по-здраво приятелство.
При теб?Не знам,кажи й и ще видиш.

fc
02-07-2010, 17:27
Въпроса ти трябва да е към мъжката част на форума, защото жените нямат опит с други жени. На мен ми се е случвало това, което и на теб ти се случва и ако можех да се върна назад във времето, щях да отида при мацката, щяхме да излезем, да покажа интерес, ако тя се дръпне и ми каже нещо "имам те за приятел" аз ще и кажа, че ако не може да бъдем нещо повече от приятели най-добре да не се виждаме повече :) Или всичко или нищо, няма смисъл да се мъча, да я гледам и да знам, че не мога да съм с нея.

uBuTo
02-08-2010, 16:31
ами ако и аз имам някакви чувства към въпросното момче не бих го отрязала .. бих пробвала .. а ако наистина сте толкова добри приятели едва ли отношенията ви ще се променят до голяма степен след раздялата :)

DevilWish
02-08-2010, 16:44
Зависи ,дали имам чувства към него.Ако ми харесва ,защо не.Но иначе ще ми е супер тъпо.Ако тя не ти показва грам интерес, по-добре недей . . но винаги можеш да пробваш, нищо не губиш все пак.