PDA

View Full Version : Хеи искам да ви попитам не6то отностно интимната миризма :)

lilGaga
02-07-2010, 03:58
(та искам да се извинч за това 4е ниамам ниакои букви) та въпроса ми е следниа
не съм правила секс от има нима 4-5 месеца и от 2 месеца насам имам силно бяло те4ение понякога е на парцали понякога си е като преди цикул естетствено по засилено е няколко дена преди цикъл съ6то така както можете сами да се досетите е последвано от гадна натрап4ива и силна миризма... но последните 2 дни е само миризмата.... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен предполагам 4е имам силно Пх а и аз не бях пушилалл отскоро по4нах да си запалвам и... може би това е повлияло малко или много на моето положение в момента.... та някакви съвети как вие сте се справили с този гаден проблем :)
мерси предварително [b]

ReachlessGirl
02-07-2010, 07:05
.... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен
така ли? Значи не ти е гадно това, което ти остава на гащите и има неприятен мирис и всичко останало, но ти е "противно" да отидеш при специалист, на който ТОВА МУ Е РАБОТАТА и да те прегледа за има няма 10тина минутки и да ти изпише нещо .. :? Супер тъпо и ограничено е това .. :? Няма как от само себе си да се оправи, а определено е някаква инфекция .. вместо да стане по - лошо ОТИДИ на гинеколог и не се прави! Нито си първата, нито последната п*тка, която ще види .. :?

Bellatrix
02-07-2010, 07:12
Ми попринцип такива са симптомите на гъбички, а те не е задължително да се появяват от секс. Има бая причини всъщност за появата на гъбички.
Но аз не съм ти лекар, нито някой от този форум е.
Най-добре отиди на гинекелог да ти изпише нещо, защото това не е шега работа и се лекува с антибиотици. Половите ти органи не са нещо, с което да си играеш. Там инфекциите в повечето случаи са сериозни и каквато и да е твоята, ако не отидеш на лекар, ще се влоши.

t0d1t0
02-07-2010, 07:15
лекар или ше мреш... Това е :(

bqsna_teenagerka
02-07-2010, 08:27
.... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен
така ли? Значи не ти е гадно това, което ти остава на гащите и има неприятен мирис и всичко останало, но ти е "противно" да отидеш при специалист, на който ТОВА МУ Е РАБОТАТА и да те прегледа за има няма 10тина минутки и да ти изпише нещо .. :? Супер тъпо и ограничено е това .. :? Няма как от само себе си да се оправи, а определено е някаква инфекция .. вместо да стане по - лошо ОТИДИ на гинеколог и не се прави! Нито си първата, нито последната п*тка, която ще види .. :?

Абсолютно съгласна съм ... ние не сме гинеколози,не можеш да очакваш и не бива да приемаш наши съвети. Отиди при професионалист.

niquetamere
02-07-2010, 08:29
Ще набия приятелката ми ако ме подлага на такива изпитания, имайки възможност да отиде на гинеколог и да си реши проблема,но не го прави!

FunkyBoy
02-09-2010, 21:51
ще му мирише на човека... :? :D

milickata
02-10-2010, 14:59
мацка, за гинеколог си....по-добре отиди навреме,защото ако, не дай се боже, се окаже нещо наистина сериозно много има да си блъскаш главата...преодолей срама или там каквото те притеснява и отиди според мен...това ще е най-умното което ще можеш да сториш :-)

maistor4eto
02-10-2010, 15:06
отиди на лекар моето момиче....тои ще ти каже как да се справиш с тоя проблем....има си хапчета и мазила :)

djipsito
02-10-2010, 18:33
Аз не съм ходила на гинеколог, но от приятелка знам, че трябва да си водила 5 години сексуален живот за да те прегледат там отдолу. ;р
Можеш само да поговориш с гинеколога и да му кажеш кво що, той не е тъп, че да не се сети кво става едва ли ще е нужно да те преглежда. Ще ти каже кво да направиш и така..
Не бъди глупава, ами заминавай :р

Emilen
02-10-2010, 19:07
Не е задължително. Има си тънкости прегледът. Да не влизам в подробности.

Biskfitka
02-10-2010, 22:23
Аз не съм ходила на гинеколог, но от приятелка знам, че трябва да си водила 5 години сексуален живот за да те прегледат там отдолу. ;р
Можеш само да поговориш с гинеколога и да му кажеш кво що, той не е тъп, че да не се сети кво става едва ли ще е нужно да те преглежда. Ще ти каже кво да направиш и така..
Не бъди глупава, ами заминавай :р :?

Отивай на гинеколог,бе..

gandalfepi4
02-11-2010, 12:49
(та искам да се извинч за това 4е ниамам ниакои букви) та въпроса ми е следниа
не съм правила секс от има нима 4-5 месеца и от 2 месеца насам имам силно бяло те4ение понякога е на парцали понякога си е като преди цикул естетствено по засилено е няколко дена преди цикъл съ6то така както можете сами да се досетите е последвано от гадна натрап4ива и силна миризма... но последните 2 дни е само миризмата.... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен предполагам 4е имам силно Пх а и аз не бях пушилалл отскоро по4нах да си запалвам и... може би това е повлияло малко или много на моето положение в момента.... та някакви съвети как вие сте се справили с този гаден проблем :)
мерси предварително [b]

ми на мен ако ми течаха лайна от пишонката щях да отида на лекар(дори да ми неприятно) вместо да смърдя на динозавърски гъз, ма ти си знаеш все пак, ако искаш чакай и чакай, след време може и зелено течение на буци да завъдиш и миризмата да опразва блока като отидеш в кенефа.... всеки сам си избира все пак :?

Fifooooo
02-11-2010, 13:23
така ли? Значи не ти е гадно това, което ти остава на гащите и има неприятен мирис и всичко останало, но ти е "противно" да отидеш при специалист, на който ТОВА МУ Е РАБОТАТА и да те прегледа за има няма 10тина минутки и да ти изпише нещо .. :? Супер тъпо и ограничено е това .. :? Няма как от само себе си да се оправи, а определено е някаква инфекция .. вместо да стане по - лошо ОТИДИ на гинеколог и не се прави! Нито си първата, нито последната п*тка, която ще види .. :? ++++

ThisIsMe
02-11-2010, 17:42
Ооо ,боже!
скъпа,тук никой не е гинеколог+ това ние как да ти помогнем?хапчета ли да ти изпишем?без да идеш на лекар няма да стане.Ако имаш проблем и те притеснява посети гинеколога ,друг начин няма.Ако не,ще се наложи да търпиш,докато положението не се влоши.И в двата случая ще посетиш лекар,по-добре по-на време.

BuBuy
02-11-2010, 18:40
Ти исмаш ли елементарна хигиена :? Явно не защото в повечето случай бялото течение е заради това пф :-& Незнам как може още да не си ходила на гинеколог и да търпиш тая гадост,нямам думи.По-добре ходи на гинеколог,вместо да пишеш теми тук,ние не можем да ти помогнем :?

XTREMEFREERIDE
02-11-2010, 20:46
1.Опитай със еднократна промивка със сода.
Във топла,преварена вода слагаш лъжичка сода и си правиш промивка.

2.Спри ежедневните дамски превръзки (ако ползваш такива) и душ гела.Също така не носи бельо от изкуствени материи.

3.Калиевия хиперперманганат също служи за профилактични промивки.Опитай.

4.При къпане най-добре използвай хлябна сода вместо каквито и да било сапунени глупости.

5.Промивки със силно разреден разтвор на цитросепт помагат доста.

6.Прави си промивки със смрадлика и лайка вечер в седмицата по два пъти.Разтвор от смрадлика и лайка ще намериш във всяка аптека.

Ако нищо не помогне се консултирай със лекар.

djipsito
02-11-2010, 21:12
1.Опитай със еднократна промивка със сода.
Във топла,преварена вода слагаш лъжичка сода и си правиш промивка.

2.Спри ежедневните дамски превръзки (ако ползваш такива) и душ гела.Също така не носи бельо от изкуствени материи.

3.Калиевия хиперперманганат също служи за профилактични промивки.Опитай.

4.При къпане най-добре използвай хлябна сода вместо каквито и да било сапунени глупости. А като се оправиш използвай интимен гел или се мий само с вода.

5.Промивки със силно разреден разтвор на цитросепт помагат доста.

6.Прави си промивки със смрадлика и лайка вечер в седмицата по два пъти.Разтвор от смрадлика и лайка ще намериш във всяка аптека.

Ако нищо не помогне се консултирай със лекар.

uBuTo
02-12-2010, 15:27
и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен
ще ти го кажа достатъчно ясно и се надявам да ме разбереш: значи е противно да отидеш при гинеколог а не е противно да вониш така ли??

lentinko
02-12-2010, 16:15
Ооо ,боже!
скъпа,тук никой не е гинеколог+ това ние как да ти помогнем?хапчета ли да ти изпишем?без да идеш на лекар няма да стане.Ако имаш проблем и те притеснява посети гинеколога ,друг начин няма.Ако не,ще се наложи да търпиш,докато положението не се влоши.И в двата случая ще посетиш лекар,по-добре по-на време.

miss_kiss181
02-12-2010, 16:41
Е ти така го каза това за гинеколога, се едно ще е му е първата П***А, която ще види. Няма как да се справиш без да отидеш на лекар. :)

Addiced
02-12-2010, 19:00
измии си сливата с бензин :D

Titanic_baby
02-12-2010, 19:01
измии си сливата с бензин :D

+ и добави клечка кибрит за вкус!

Alira
02-13-2010, 14:34
А като се разболееш от грип ходиш на лекар, нали???? каква е разликата, гинеколога да няма да те е.е, само ще те прегледа....

ILoveU2
02-13-2010, 14:50
Не бъди глупава, ами заминавай :р
Честно нямам думи :D :D :D

А и към авторката: За тебе също нямам думи. Хубо не ходи на гинеколог, ама после да не ревеш след години.

vilssy
02-13-2010, 20:01
Не съм гинеколог, нито мога да бъда сигурна какво ти е, но както го описваш ми прилича мн на Трихомони. Задължително е да отидеш на гинеколог, нищо страшно или срамно няма в това. Без лекарства няма да можеш да се оправиш и никакви промивки няма да ти помогнат. Това е инфекция земи отивай на гинеколог!

loveme
02-13-2010, 21:38
също имам този приблем, но .. само когато имам нужда от секс :grin: обилно течение но бе миризма..
не съм ходила на лекар.. никой не ме гледал.... бяло течение имам от както имам и цикъл.. говорила съм и с майка ми по този проблем.. и тя има същото .. нз наследствено ли е болест няква..попринцип казват че сепоявява при настинка.. замръзнали краиници.. не боледувам мн но пък имам слабо орусяване на краката и ръцете :) повечето лекари препоръчват Мечо грозде... вариш си като чай и пиеш.. и пак вариш и си миеш генеталите с него :) дайства.. но трябв апостоянна употреба

loveme
02-13-2010, 21:39
но и все пак.. отиди на лекар.. може да не епросто и обикновенно бяло течение.. а нещо по-сложно :)

spexx
02-16-2010, 18:41
иDи на гинеколог по дяволите !!! гнус те е да отидеш на лекар .. ама не те е гнус да стоиш така ...
:( :(

BiGBaDWolF
02-16-2010, 21:02
Как ще си биеш главата след време ако не отидеш на време ... Никога не поставяй здравето си на риск .. и по покойно тук никой няма да ти помогне никой не е доктор .. а самовнушението може да те побърка ..

HotSexyDoll
02-21-2010, 09:41
иди на гинеколог