PDA

View Full Version : отново аз и моите проблеми ;(

fe6an4eto0
02-07-2010, 10:42
Здравейте и да започна историята отначало.

Та видях се с едно момиче с което се познаваме от памперси преди 1 месец някаде и тя ходише тогава с ( да го наречем Х) Х извесно време си писахме с това момиче и тя ми разказваше за Х и за тях и как невървяло и т.н как той не я е търсел по цели дни и т.н аз и съчуствах като голям Френд.И така в този чат започнахме да си пише малко по така смисал аз започнах да и казвам там че я харесвам и т.н и тя ми отвърна със същото без даже да се замисля.И излязохме точно 1,2 пъти и тя ме целуна и аз отвърнах на нейната целувка и така тръгнахме но няколко дена от както тръгнахме тя още ходеше с този Х и го заряза 3 дена след като тръгнахме ние двамата. Мн щасливи си бяхме тя беше щаслива и аз бях постоянно купнехме един за друг и тука от извесно време все едно тя се отдръпна от мен ... опитах се няколко пъти да говорим за това тя все се ядосваше и казваше че ако не е искала да бъде с мен - няма да бъде и че иска да бъде с мен че съм я правел щаслива.Но аз си продължавам да си мисля и да се чудя защо тя така се отдръпна от мен ....
Та ако някой нещо може да каже ?
Благодаря на всички който го прочетата и помогнат.

w0sh
02-07-2010, 10:44
ниво на интелект?

основателна причина да бяга от теб като дявол от тамян.

balu4ka
02-07-2010, 10:50
Ами дай и малко спокойствие и време може да си има проблеми у тях,на училище не и досаждай с тъпите си съмнения и ще видиш как ще се оправите .(Понякога е много досадно) (;

ThedramaQueen
02-07-2010, 10:52
Здравейте и да започна историята отначало.

Та видях се с едно момиче с което се познаваме от памперси преди 1 месец някаде и тя ходише тогава с ( да го наречем Х) Х извесно време си писахме с това момиче и тя ми разказваше за Х и за тях и как невървяло и т.н как той не я е търсел по цели дни и т.н аз и съчуствах като голям Френд.И така в този чат започнахме да си пише малко по така смисал аз започнах да и казвам там че я харесвам и т.н и тя ми отвърна със същото без даже да се замисля.И излязохме точно 1,2 пъти и тя ме целуна и аз отвърнах на нейната целувка и така тръгнахме но няколко дена от както тръгнахме тя още ходеше с този Х и го заряза 3 дена след като тръгнахме ние двамата. Мн щасливи си бяхме тя беше щаслива и аз бях постоянно купнехме един за друг и тука от извесно време все едно тя се отдръпна от мен ... опитах се няколко пъти да говорим за това тя все се ядосваше и казваше че ако не е искала да бъде с мен - няма да бъде и че иска да бъде с мен че съм я правел щаслива.Но аз си продължавам да си мисля и да се чудя защо тя така се отдръпна от мен ....
Та ако някой нещо може да каже ?
Благодаря на всички който го прочетата и помогнат.

Как изобщо ви хрумна да си споделяте "чувствата" по скайп? :?

Ходила е три дни с две различни момчета? И ти си нямал нищо против, въпреки, че си едно от тях двете и си знаел за ситуацията? :shock:

"купнея" - Знаеш ли значението на тази дума ? :lol: Доста неуместно си я използвал. Да не би да я чу някъде в подобен контекст и да реши да се направиш на... хм... умен :-o ??

Да не говорим за безборйте граматаически, пунктуационни и правописни грешки.

ivcheto0o
02-07-2010, 10:58
Ами дай и малко спокойствие и време може да си има проблеми у тях,на училище не и досаждай с тъпите си съмнения и ще видиш как ще се оправите .(Понякога е много досадно) (;

Lincheto
02-07-2010, 11:05
Остави я малко намира.

п.п: кОпнея

sunshinepp
02-07-2010, 11:06
Нужно й е време . . и аз съм имала такива моменти .. не мисля, че е нещо сериозно, просто я остави за малко . .
После тя сама ще дойде при тееб :)

SmilezZz
02-07-2010, 11:12
Остави я малко..Дай й време за размисъл...Може да има някакви проблеми или просто иска да остане сама и да размисли някои неща.

fe6an4eto0
02-07-2010, 11:27
[\quote]

Как изобщо ви хрумна да си споделяте "чувствата" по скайп? :?

Ходила е три дни с две различни момчета? И ти си нямал нищо против, въпреки, че си едно от тях двете и си знаел за ситуацията? :shock:

"купнея" - Знаеш ли значението на тази дума ? :lol: Доста неуместно си я използвал. Да не би да я чу някъде в подобен контекст и да реши да се направиш на... хм... умен :-o ??

Да не говорим за безборйте граматаически, пунктуационни и правописни грешки. [/quote]
Тя не се виждаше с него от 1 седмица ... смисал не бяха скъсали окончателно ... и после скъсаха вече окончателно !

justonegirlwithonehope
02-07-2010, 11:39
Във всяка връзка има такива моменти.Просто я остави да помисли за някой работи, явно има нужда. НЕ Я ЗАДУШАВАЙ.

XTREMEFREERIDE
02-07-2010, 11:52
Във всяка връзка има такива моменти.Просто я остави да помисли за някой работи, явно има нужда. НЕ Я ЗАДУШАВАЙ.

Auby
02-07-2010, 11:52
Ти знеш ли що е точка, запетайка...? Научи се да пишеш и тогава прави теми! Изискваше ми определени усилия да разбера смисъла на това, което си писал. По темата - объркана е, остави я да помисли, ако има акъл в главата; все пак ходи с двама по едно и също време :?

ef4etyYy
02-07-2010, 11:57
Във всяка връзка има такива моменти.Просто я остави да помисли за някой работи, явно има нужда. НЕ Я ЗАДУШАВАЙ. !!!

:booooomb:

fe6an4eto0
02-07-2010, 12:34
Мерси на всички който ми дадоха поне някакав отговор :)
А за тея дет каат че не съм мойл пиша и т.н не ме инт ся неми е до тия глупости в момента да ги мисля...

hopekiller
02-07-2010, 13:11
Оставете момчето, не го филмирайте на тема грамотност. Пича просто иска съвет. Ето го моя; Твърде възможно е да има проблеми - семейство, приятели, или пък да не се чувства добре здравословно. Остави я, да го преживее - понякога човек има нужда да остане сам със себе си.

fe6an4eto0
02-07-2010, 13:15
Да има проблеми ... незнам тя и преди като е имала ми ги е споделяла и сме се справяли заедно ... НЕЗНАМ вече кво да си мисля чудя се направо дали тя вече иска да е с мен или просто ме държи еи така нз :(