PDA

View Full Version : някво тъпо ми стана...

byby0202
02-08-2010, 16:09
Здравейте!харесвам едно момче,мисля,че и той има симпатии към мен,но не съм сигурна.Не се познваме лично,един приятел щеше да ме запознава,но нестана.В дск имаХме една кутия с валентинки и реших да му пиша,супер стана,малко така по-весело.Обаче едни тъпаци скъсаха кутията и зеха валентинките и ся ми стана някво мн тъпо,че толкова се старах и то за нищо.Нз,кво да правя хора. :( Мн ме е срам да отида и да се запознаем +тва той ходи винаги с 10 човека :( :( :(

ivcheto0o
02-08-2010, 16:20
аз маи бях писала в друга твоя тема. наи-добре се стегни и намери на4ин да се запознаеш с него или компанията му.Надявам се да не останеш разо4арована,зашото ти харесваш външноста и идеята си за него,а всъщост може и да не е това което о4акваш.А на колко си ?

Valento
02-08-2010, 16:23
Разбирам те за какво говориш , лесно е да ти кажем "отивай и говори с него нищо че е с 10 човека винаги" , ако ти сама не се усмелиш и да го заговориш ... някак си е тъпо друг да ви запознавам ... срам , не срам отивай и говори с него ... хора сме все пак и мисля че няма нищо лошо да го заговориш ...

aniie
02-08-2010, 16:28
Питай го колко е часаа. . :lol: Или ако не,блъсни се в него нарочно.. Извини му се и се опитай да завържеШ разговор . . :)

byby0202
02-08-2010, 16:29
Разбирам те за какво говориш , лесно е да ти кажем "отивай и говори с него нищо че е с 10 човека винаги" , ако ти сама не се усмелиш и да го заговориш ... някак си е тъпо друг да ви запознавам ... срам , не срам отивай и говори с него ... хора сме все пак и мисля че няма нищо лошо да го заговориш ...притесняват ме приятелите му,просто са някакси нз,изобщо не ми харесват :( ivcheto0o на 15 съм

ivcheto0o
02-08-2010, 16:35
на 15 и аз имах същия проблем,но извадих късмет и се запознахме слу4аино и ест. се разо4аровах 8-) Примерно ако пуши му поискаи запалка,блъсни се в него,изпусни си нещо...Макр 4е тея на4ин са доста нагласени.Гледаи го,усмихваи му се може и сам да се сети да се запознаете.

byby0202
02-08-2010, 16:41
на 15 и аз имах същия проблем,но извадих късмет и се запознахме слу4аино и ест. се разо4аровах 8-) Примерно ако пуши му поискаи запалка,блъсни се в него,изпусни си нещо...Макр 4е тея на4ин са доста нагласени.Гледаи го,усмихваи му се може и сам да се сети да се запознаете.ми той е мн зле,щот винаги около него са приятелите му и с една дума и да искам не мога да се добера до него,а тоя мой приятел(той е един от класа ми) го познава лично и аз съм му казала обаче все не можем да се засечем 8-)

DevilWish
02-08-2010, 16:45
аз маи бях писала в друга твоя тема. наи-добре се стегни и намери на4ин да се запознаеш с него или компанията му.Надявам се да не останеш разо4арована,зашото ти харесваш външноста и идеята си за него,а всъщост може и да не е това което о4акваш.А на колко си ?
Подрекпям с две ръце ;)

ivcheto0o
02-08-2010, 16:48
Ндявам се да успеете да се запознаете и нещата да се полу4ат,да си допаднете :) Успех и по-смело :-)

byby0202
02-08-2010, 16:51
Ндявам се да успеете да се запознаете и нещата да се полу4ат,да си допаднете :) Успех и по-смело :-)благодаря ти :-) и аз се надявам :)

soul1199
02-08-2010, 17:31
мн кофти се е получило :(

iveetyy
02-08-2010, 17:42
Общи познати/приятели с него или някой изобщо от компанията му ?

justonegirlwithonehope
02-08-2010, 17:48
Ако не надскочиш срама и страха никога няма да постигнеш нещо голямо в живота.Просто върви напред с високо вдигната глава, не бъди прекалено "нахакана", просто бъди едно усмихнато и земно момиче, което не се притеснява от глупости.От опит глава не боли. :)

pussucetka
02-08-2010, 18:38
Ако не надскочиш срама и страха никога няма да постигнеш нещо голямо в живота.Просто върви напред с високо вдигната глава, не бъди прекалено "нахакана", просто бъди едно усмихнато и земно момиче, което не се притеснява от глупости.От опит глава не боли. :)

;-)

byby0202
02-08-2010, 19:09
Общи познати/приятели с него или някой изобщо от компанията му ?не не е от компанията му и те не са приятели,просто се познават

BlueParadise
02-08-2010, 19:13
Абе Лет`с го ... както са ти каза ли по-горе ... срам не срам ... трябва АКО искаш ...

ozzy
02-08-2010, 19:16
Дръпни го отстрани бий му две плесници кажи му какво чувстваш и ако найстина испитва нещо към тебе ще стане работата 8-)

bubbl3s
02-08-2010, 21:26
В момента абсолютно същото нещо се случва и с мен... Mного харесвам един от даскало ама той е от горния клас... Винаги като мина ме гледа супер много направо не си отлепва очите от мене... И така си се гледаме вече 4 месеца. В последствие се оказа, че той е много срамежлив и ас разбрах, че ако искам нещо да се случи трябва аз да поема инициятивата... И така много го мислих и в крайна сметка осъзнах, че най-добрият начин е да не правя нищо изкуствено или нагласено. И така просто една сутрин отидох на даскало по-рано и го изчаках навън за да мога да говоря с него преди да влезне вътре при приятелите си и му казах, че от много време ми харесва и че бих искала да го опозная по-добре и станаха нещата. Аз поне имах късмет, защото той много ме гледаше и т.н. Двата съвета, който мога да ти дам е да си смела и решителна и си определи един ден в който ще си наложиш да говориш с него и наистина го направи, защото веднъж ако си кажеш ще му кажа и в последния момент те хване шубето и не го направиш това значи, че никога няма да се осмелиш. Просто колкото и да те е страх и да ти идва да се върнеш не го прави а си мисли как ако не го направиш ще си изгубиш единствения шанс... Другото нещо е да не го притискаш много а по-малко да се сближавате. Просто не прибързвай! :) Като за начало разбери как се казва и го добави във Facebook и пробвай да завържеш разговор, но не за това, че го харесваш а за нещо друго (това важи ако успееш да го намериш във fb иначе ако първият ви разговор е лице в лице тогава му кажи че го харесваш ) . И ако можеш се опитай да разбереш поне малко от малко нещо за него, за харектера му и интересите му! Айде успех и да кажеш после какво е станало, че аз какъвто роман ти написах и психолог да бях пак нямаше да го докарам така :grin: :) УСПЕЕХ!!

uBuTo
02-09-2010, 15:27
ха ами ей за тва не се занимавам с валентинки!! :lol: нищо че в моето даскало няма такива кретени които да скъсат кутията!! :-D :-D а по темата: събери смелост и отиди при него.. все някога остава сам. причакай го пред тоалетните ако трябва.. :-D