Влез

View Full Version : Нещо за нокти

TheOnee
02-09-2010, 05:53
Може да е поредната тема, но ...
Ноктите са ми много чупливи и се делят.
Пробвах заздравител и какво ли още не, но няма ефект :(.
Може ли вие да предложите нещо ?

galu6a
02-09-2010, 06:34
ами аз лично съм мн доволна от маслото на Икаров и от заздравителите на перфект

LovelyGirl
02-09-2010, 06:44
^ Да, наистина маслото на Икаров е много добро :) Пробвай и заздравител на Еври (води се за по-бърз растеж на ноктите, с червеникав оттенък е, защото те на Еври са доста). :)

gabi_94
02-09-2010, 06:55
аз пък съм пробвала и Икаров и заздравителя на Пърфект 3 в 1...не ми помагат...и бирена мая съм пила(нали уж за ноктите помага) и неее та не...Адски много ми се чупят и разпластяват, постоянно ги режа до край, щото иначе е супер грозно да седят разпластени...вече се отчаях...

iLoveChocolate
02-09-2010, 07:41
заздравителя на Перфект нямаше абсолютно никакъв ефект върху моите нокти,за нищо не става. аз също бих желала да препоръчате хубав заздравител,защото аз и без това през повечето време съм с безцветен лак.

Claudette
02-09-2010, 09:28
Крем за нокти "Макси" на БиоТрейд, блъгарски е, в бурканче е с оранжева капачка. Мажеш си ноктите два пъти дневно в продължение на около два месеца и ще ти оправи ноктите. Но те предупреждавам, че се иска постоянство, а не днес един път, утре два, вдругиден забравих и т.н.

Струва около 5лв., но аз едно такова бурканче го ползвам от една година и дори не съм го преполовила. :)

Относно заздравителите на Перфект - пълен боклук, не си струва и 2лв. да дадеш за тях.

vagarious
02-09-2010, 11:18
Еее значии едни и същи темиии.Ми в търсачката напиши САМО "НОКТИ" и ще излязат сумата му и резултати.Баа... :x

bebsinkaaa
02-09-2010, 11:53
Лилавият заздравител на Перфект :)

Sintya
02-09-2010, 11:54
Аз имам един на Фломар, за против чупене и съм доволна от него.

ReachlessGirl
02-09-2010, 11:58
мии аз съм по същия начин .. имала съм почти всички видове заздравители на Перфект .. НИКАКЪВ ЕФЕКТ! :? :? :o иначе съм пробвала и с течен йод, оцет, лимонов сок + кората от него .. нищо и пак нищо!! :lol: Понякога не опира само до лакиране .. може да ти липсва Калций .. амаа според мен за едни нокти не си заслужава да минеш на хапчета.. :-o

Сега съм си поръчала от AVON заздравител и терапия прротив нацепване .. някой да ги е пробвал? :-o

titinkaa
02-09-2010, 12:00
"Макси" на Биотрейд,на опаковката пише че се слага 1 месец,и наистина има ефект аз го ползвам втора седмица и ноктите ми са страхотни,преди ми бяха леко жълти от мног лакове,но сега са многооо беличкии :grin: мажа се 2 пъти на ден(сутрин и вечер),а също ползвам и заздравителя на Икаров,него го слагам 2-3 пъти седмично на обяд г/д за да не се съчетава с крема

Devotion
02-09-2010, 12:05
"Макси" на Биотрейд,на опаковката пише че се слага 1 месец,и наистина има ефект аз го ползвам втора седмица и ноктите ми са страхотни,преди ми бяха леко жълти от мног лакове,но сега са многооо беличкии :grin: мажа се 2 пъти на ден(сутрин и вечер),а също ползвам и заздравителя на Икаров,него го слагам 2-3 пъти седмично на обяд г/д за да не се съчетава с крема
Ами тва макси от аптека ли си го взимаш или!???

titinkaa
02-09-2010, 12:10
Ами тва макси от аптека ли си го взимаш или!???

Да,от аптеката ама не във всяка го има иди в някоя по голяма и по заредена,иначе крема на външен вид е бяло с оранжево и пише MAXI балсам за нокти :)

ReachlessGirl
02-09-2010, 12:16
едно въпросче .. каква е цената на заздравителя на Икаров? :-o
ии пак ли от аптеките може да се закупи? :-o

Converse333
02-09-2010, 12:41
И моите нокти са така. Питах при козметичката какво да ги правя и тя каза, че трябва постоянно да ги мажа със заздравител- сутрин и вечер и че минава много време докато се оправят. Сега ги мажа с бадемово масло мисля, че има някакъв ефект.. :)

vagarious
02-09-2010, 12:43

Да, пак от аптеката и не е повече от 3лв.

justonegirlwithonehope
02-09-2010, 13:10
Аз използвам маслото на Икаров попринцип, но ми свърши и в момента съм на маслото на dr. Шмих.То също не е лошо.Заздравителите на perfect са много добри, има значение и с каква пила пилиш ноктите си.По-добре е да ги лакирваш по-често, понеже са по предпазени. :)

ReachlessGirl
02-09-2010, 13:30

Да, пак от аптеката и не е повече от 3лв.

мерси мерси .. :twisted:

Molzinka
02-09-2010, 13:34
През лятото нокътя на крака ми най-големия се беше счупил точно по средата и беше ужасно :-# Купих си заздравителя на AVON този обикновения и след 2 седмици даже няма и толкова вече имах нов нокат :grin: Направо съм много доволна от него и досега го използвам :)

Pepincetyy
02-09-2010, 13:42
масло на Икаров
аз ли4но съм много доволна от него

blondeVIP
02-09-2010, 14:08
Дори сега докато пиша се мажа с маслото на Биотрейд :D Уникалното е. . от няма и две седмици се мажа и вече са ми значително по-здрави ноктите не се огуват и не се цепят :grin: :grin: Единственото лошо е че преди като ми се огъваха ноктите си се удрях навсякъде :D Сега вече си пресрещнах един нокът и с адската болка се счупи ;sss Така че ти го препоръчам особенно чудеса прави :)

ReachlessGirl
02-09-2010, 14:49
ахх гадинии само ме зарибявате .. :lol: :lol:

и отново .. каква му е цената пък на този "Макси" на Биотрейд?! .. :o

dimetto
02-09-2010, 15:23
През лятото нокътя на крака ми най-големия се беше счупил точно по средата и беше ужасно :-# Купих си заздравителя на AVON този обикновения и след 2 седмици даже няма и толкова вече имах нов нокат :grin: Направо съм много доволна от него и досега го използвам :)

Зазравител илии терапията за заздравяване и растеж.. май така беше.. едното е розово а друготоо зелено?

galu6a
02-09-2010, 15:25
ахх гадинии само ме зарибявате .. :lol: :lol:

и отново .. каква му е цената пък на този "Макси" на Биотрейд?! .. :o

да и аз това се питам

Molzinka
02-09-2010, 15:40

Зазравител илии терапията за заздравяване и растеж.. май така беше.. едното е розово а друготоо зелено?

Заздравителя. С бяла капачка е отгоре, а вътре е безцветен разтвор :)
А иначе имам и терапията за растеж на ноктите, но не виждам голям резултат :?

galu6a
02-09-2010, 15:44
ето малсо инфо

Макси - балсам за здрави нокти

Балсам за заздравяване на нокти МАКСИ е богат на витамин А и Е и ланолин. Оптималната формула на продукта регулира и поддържа добрата хидратация на ноктите и кожичките, като по този начин ги предпазва от нацепвания, разслоявания и лесна чупливост. Включените в състава максимални количества витамини А и Е подхранват, укрепват и предпазват ноктите. Съдържащият се формалдехид има антибактериален и антимикотичен ефект и заздравява нокътната плочка, като подобрява спойката между кератиноцитите. Омазняващото и хидратиращо действие на балсама подпомагат възстановяването и запазването на естествения баланс на ноктите и така ги поддържат здрави, гъвкави и блестящи.

ИНФО: Концентрацията на формалдехид в продукта е съобразена с изискванията на Европейския съюз и COLIPA и е абсолютно безопасна за здравето при употреба върху нокътната плочка и кутикулата.

в нета пише ,че струва 4,85 сиг е някъде толкова аз утре маже да проверя и другата седмица да си го купя :-D аз мн заздравители вече имам незнам кой кога да използвам :-D

ReachlessGirl
02-09-2010, 15:57
galu6a мерси за инфото .. ше го видим! :lol:

blondeVIP
02-09-2010, 17:20
Максито си го взех точно за 5 лева, но предполагам че може да има разминаване в цената до 50 ст xDD

infinity05
02-09-2010, 17:52
При мен терапията за нокти на Avon има страхотен ефект! :-P
..иначе с кори от лимон..
..топла вода със морска сол...
..йод..