View Full Version : я кажете...
такамм.. утре ще излизам с едно момче.. да кажем , че го харесвам.. та той е от така да ги наречем бързите и със сигурност ще иска да ме целуне.. да се дърпам ли илиии да се права на лесна ? :lol: :shock: имам и още въпроси но по нататък в темата ще питам :)
А ако ти кажем да се нае*еш с него още на първата среща ще го направиш ли?! :-o :?
оф ти тъпа ли си бе ?! не питам тва .. кво ми се правиш на умна...... _!_ наеби са с авто-хуя на вашата първа среща ;)
justonegirlwithonehope
02-09-2010, 14:28
Ами ако имаш чувства към него и ако искаш да стане нещо между вас-отвърни му.Много зависи, обаче и от кога се познавате.Не може да се познавате от 1 ден и да го целунеш при положение, че искаш да стане нещо по-сериозно или да сте си писали само по скайп.Не знам това е лично мое мнение.Просто ако искаш да стане нещо отвърни, ако не дръж си езика в устата :)
амии от лятото го познавам....
ivcheto0o
02-09-2010, 14:39
ако 4устваш 4е момента е подходящт и ако искаш,не виждам защо трябва да се правиш на интересна,като се познавате не от в4ера...
ReachlessGirl
02-09-2010, 14:44
Това ти си го решаваш .. не ние! :-o
ако наистина имаш чувства към него не виждам смисъл да се дърпаш. :) .. така най-много да си помисли че се правиш на оборотна и да ти отреже квитанцийте! .. но както каза някой преди мен - ти решаваш, не ние!! :-o
SmilezZz
02-09-2010, 15:05
Това ти си го решаваш .. не ние! :-o
Така си е..
Все пак ти го познаваш :? ...
А и 3oPuTy донякъде е права:
Ако ти кажем да се на*беш ще го направиш ли ? :?
Това си е твоя живот,ти решаваш какво да правиш
xXTOXiCXx
02-09-2010, 15:10
оф ти тъпа ли си бе ?! не питам тва .. кво ми се правиш на умна...... _!_ наеби са с авто-хуя на вашата първа среща ;)
ШШш алооо!!! Ако беше по-умна от нея нямаше да искаш съвети по тийн форуми и да се правиш на много отворена зад монитора,нали така?! По-полека с наредбите! Нито сме на селски събор нито сме на лаф в кръчмата,че да си позволяваш такива обиди !!! Лапе!
По темата:
От опит бих ти казала..., не дей на първата., гледай да е поне на втората., просто излез от положението.. или се направи че се обръщаш и поглеждаш нещо наблизо или нещо такова,за да изглежда сякаш не си разбрала,че иска да те целуне.., !
Протсо.. ако го целунеш още първия път може да остане с впечатлението,че така постъпваш със всички момчета!
Но в крайна сметка...не мога да ти кажа какво да правиш... просто... реши на момента и действай!
От самото наличие на въпрос е ясно и сигурно,че искаш да го направиш.Въпросът е по-скоро,дали трябва да се поддадеш на желанието си или да го потиснеш в името на успеха.Няма нужда да се правиш на интересна пред него,щом ти е приятно и искаш да те целува.
soul1199
02-09-2010, 16:04
ако 4устваш 4е момента е подходящт и ако искаш,не виждам защо трябва да се правиш на интересна,като се познавате не от в4ера...