View Full Version : то да бе любов да се опише ;x
sladkafukla1
02-09-2010, 16:46
така .. моята история е следната .. ще ме извините еко има правописни грешки
занчи с едно момче сме в един клас .. в началото на годината той се зарибяваше с една приятелка но нищо по сериозно .. проблема е че сега с него се сближихме аз го харесвах много но сега когато той ми казва че иска да е с мен и само чака подходящ момент аз не съм сигурна дали искам същтото .. в час стоим на един чин смеем се закачаме се виждам че иска нещо сериозно а и самия той ми го каза .. не очаквам някой да ме разбере защото и аз самата немога .. :( :( ако някой има някаква идея как да постъпя или е попадал в подобна ситуция да пише .. :(
sladkafukla1
02-09-2010, 16:48
забравих да кажа че съм на 16
ivcheto0o
02-09-2010, 16:53
изясни си 4уствата и ако го ахресваш му даи шанс,но само не го разиграваи и все пак сте от един клас доста време ще ви се налага да се гледате
XTREMEFREERIDE
02-09-2010, 17:05
Офф,да ви имам детските истории.Искам го,не го искам.Тръгнал с друга,пък се чудите как така сте го изпуснали.Поразмисли,остан и сама със себе си и прецени дали да си дадете шанс,или не.След като знаеш,или поне имаш представа какво иска той (нещо сериозно,според написаното),или се пригаждаш към него,или изобщо не го бодалкай.
изясни си 4уствата и ако го ахресваш му даи шанс,но само не го разиграваи и все пак сте от един клас доста време ще ви се налага да се гледате
Насочи се към изяснявания на чувствата , защото така само си губите времето ...
sladkafukla1
02-09-2010, 17:13
Тръгнал с друга,пък се чудите как така сте го изпуснали
не е тръгнал с друга и не съм го изпускала
DaemonBoy
02-09-2010, 17:43
Помисли си много добре какво чувстваш и прецени дали искаш да си с него. ;)
ScarletBite
02-09-2010, 17:44
Стига глупости, моля ви. :)
justonegirlwithonehope
02-09-2010, 17:48
По просто казано ти самата не си наясно какво искаш.Спокойно, това е съвсем нормално.Винаги е така, когато нямаш нещо го искаш, а когато си на път да го получиш вече не ти е интересно и го оставяш.Съветът ми е да обмислиш добре чувствата си и да направиш това, което ти подсказва сърцето, а ако отново не си сигурна пробвай - пък каквото излезе :)
sladkafukla1
02-09-2010, 17:56
да но ние сме много добри приятели и смятам да оставя всичко така .. и утре като го видя ще му кажа .. [-o<
XTREMEFREERIDE
02-09-2010, 18:00
Тръгнал с друга,пък се чудите как така сте го изпуснали
не е тръгнал с друга и не съм го изпускала
Говоря принципно.
Или искаш да си с него, или не... какво е това не знам? Ако решиш, че идеята да си дадете шанс е добра, кажи му - след като и той го иска, всичко ще се нареди.
Ако не искаш да си с него, пак му кажи... Нека се чувства свободен да бъде с друга...
soul1199
02-09-2010, 20:09
[еми харесва6 го,кво толкова му мисли6
Scepticism
02-09-2010, 20:30
тц.. ей голяма дилема голямо нещо.. ние ли да ти казваме дали искаш даден човек или не.. няма ние да имаме връзка с него я :?