PDA

View Full Version : Дали ще вляза ?:(

Barrmana
02-09-2010, 20:29
Мислите ли че с редовно учене на уроците в даскало и уроци по мат и бел ще вляза някаде..имам в предвит от гледна точка на това,че не си давам зор..по цял ден да решавам задачи..а вие 7мокласници..как се подготвяте?

cherrygloss
02-09-2010, 20:33
Аз съм 8-ми клас вече и като теб се притеснявах от изпитите, но си учех редовно, не бягах от уроци и училище, пишех домашни .Ако правиш всичко това и най-вече повярваш, че можеш, ще успееш ;) :)

cherrygloss
02-09-2010, 20:33
Аз съм 8-ми клас вече и като теб се притеснявах от изпитите, но си учех редовно, не бягах от уроци и училище, пишех домашни .Ако правиш всичко това и най-вече повярваш, че можеш, ще успееш ;)

lubomirky
02-09-2010, 21:10
на пръв поглед мога да ти кажа, че ще ти е трудно да влезеш в някое по-елитно училище.

на изпита по български не очаквай повече от 3.20

Force_bladeR
02-09-2010, 21:40
Ти да не кандидатстваш седмокласник за Харвърт :lol:

Christine
02-10-2010, 07:03
От кой град си? Защото в най-елитните софийски без много зор трудно ще влезеш, докато в някои други градове е напълно възможно и в най-елитното да влезеш.

vesinka899
02-10-2010, 07:48
Стягай се и почвай да учиш!Тва мога да ти кажа,за да не съжеляваш по-късно,че не са те приели.

SmilezZz
02-10-2010, 07:58
И аз съм седми клас.. 8)
Първия срок учех,но не редовно..Сега се стегнах и започвам да уча усилено..
Най-добре е да отделиш повече време за математика и БЕЛ,след това и на другите предмети..
И най-важното е да имаш воля и да вярваш,че ще можеш :)

sunstreet
02-10-2010, 08:01
Абе, ти ако не се напънеш нито уроци, нито нищо няма да ти помогне. Трябва ти да решиш къде искаш да влезеш, да видиш какви са изискванията тма и малко да се понапънеш. :) 8) То и аз съм 7 клас - БГ добре, ама математиката..... :D

FatallyGirl
02-10-2010, 08:56
Оле и аз съм 7-ми клас ... ходя на уроци по български и математикаа .. ама тая математика мн. ме дразни :D . Първия срок учих , но не мн. редовно . Но сега се стягам и започвам да уча редовно :)

b3b3t0y
02-10-2010, 12:41
И аз съм 7-ми клас.. нито уча,нито ходя на уроци.. само тренирам и по заведения ходя... ама иам чувството,че ш влезна където поискам :D Така,че такива дето поне учебника отварят според мен влизат всякък 8)

SmilezZz
02-10-2010, 12:59
И аз съм 7-ми клас.. нито уча,нито ходя на уроци.. само тренирам и по заведения ходя... ама иам чувството,че ш влезна където поискам

Чакай да влезеш :?
не е толкова лесно,колкото си го мислиш :?

a1a2b3v
02-10-2010, 13:11
Хаххх ако си от малък град да не ти пука. :) Аз имах 5 по бел и 4 по матем и можех да влезна където си посикам а съм от Видин :) (Не съм взимала никакви уроци нито по бел нито по математика) :)

brutaLxxbunny
02-10-2010, 13:27
Уча здраво,по всички предмети,както си трябва .. Ходя на уроци ама е са ми по-скоро за допълнителна информация и за приготвяне за изпита.Иначе аз съм малко или много късметлийка,защото по БЕЛ ми върви доста и не ми се налага да уча много .. Е,виж по математика си скъсвам гъза от учене 8-)

NoShTnO_iZkUsHeNiE
02-10-2010, 13:47
И аз съм 7-ми клас.. нито уча,нито ходя на уроци.. само тренирам и по заведения ходя... ама иам чувството,че ш влезна където поискам :D Така,че такива дето поне учебника отварят според мен влизат всякък 8)

Много ли се радваш...има си време за всичко,ама още си леко неосъзната и ако ти имаш амбиции да влезнеш където и да е,другите се замислят за живота си занапред.

Към автора оправи си правописа и с уроци и редовно учене,можеш и да стигнеш до някЪде,но имайки предвиД правописа ти и аз като lubomirky ти казвам не очаквай високи резултати!

Shadowsogirl
02-10-2010, 15:23
Миналата година хвърлих много усилия. Уроци по математика - всяка неделя, шести и седми клас, месец преди изпита - три пъти в седмицата. Решила съм бая тестове. По български на уроци не съм ходила - справях се добре. Когато е имало консултации за кандидатстващите - оставала съм. Почти винаги. Тестове, обаче по български съм изрешила СТРАШНО много. И преразкази съм правила, и по пробни съм ходила, и помагала съм си купувала, и съм правила тестовете и в тях. Пълен преговор. Та, искам да кажа бая се бях стегнала. От Търново съм и влизането не е толкова трудно, но се гордея, че не съм влязла с 22 бал. Ако си от по-голям град обаче седни си на задника и учи.

ameli
02-10-2010, 15:36
като съм в училище съм екстра, на тестове, контролни - не ми пука и всичко е на 6 ... ама за тоя изпит бая съм се наплашила :o

uBuTo
02-12-2010, 16:18
стягай се и почвай да учиш!! боже и аз трябва да отида на училище най-накрая

Pwnmaster
02-12-2010, 16:35
Не, няма да те приемат никъде, защото имаш Squirrel AIDS.