PDA

View Full Version : Много нестандартен подарък.. Ще се получи ли?! :S

eXxXciTeD
02-10-2010, 17:35
Здравейте, приятели! Идва Свети Валентин, а аз съм намислил доста нестандартен подарък на моята възлюбена. Тя обича много животните и сред дълго чудене реших да и взема пони!! (мъничко сладичко конче) :P. Дори съм поръчал на 1 плетачка да ушие пончо, на което пише I love u {}. Проблемът е, че тя живее в Младост и се чудя дали мазата и ще е добро място за понито?! :( Също се чудя какви смески, фураж и т.н ще са нужни.. Сигурен съм, че ще го обикне!
е... вие сте наред! :*

umri
02-10-2010, 17:44
Кон в маза. По-тъпо нещо не съм чувал :lol: :lol: :lol: :lol:

DrinkingAlot
02-10-2010, 17:45
Човече не знам дали си сериозен, но това е най-тъпата идея която съм чувал... по-добре и купи някое морско свинче щом обича животни...

TheMasterOfKrakomobila
02-10-2010, 17:46
Нещо май ти прещраква.
След два месеца кат те зареже ще съжеляваш за понито.
Пък то и един подарък. Ферма ли ще и отваряш ...

FromAutumToAshes
02-10-2010, 17:47
ААХХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХ ... АМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ? :lol:

1во ... ти имаш ли си идея колко струва едно пони ? :lol:
2ро ... как ще причиниш такова нещо на горкото животно... Я си представи теб да те заключат в няк'ва маза? ОМГ... Това ще влезе в топ10 за най-тъпите неща които бях чувал някога...

kronos
02-10-2010, 17:48
:wink: браво браво...обаче не мисля че мазата на някой жилищен блок е най-подходящото място за гледане на животни. Нито на понито ще му хареса там нито на комшиите. Виж ако момичето жевееше в къща е друго нещо :) Пробвай с някой животно което може да си го гледа в апартамента.

EmiKodaTiKaja
02-10-2010, 17:49
Нещо май ти прещраква.
ква ферма кво чудо човека ще и направи мазата в младост торохранилище в което ще затвори понито,което или ще се самоубие в изблик на клаустрофобия или някой ще го открадне за да си прай кремвирши и други колбаси :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
02-10-2010, 17:50
Ох...а на мене крокодилче ш ми купиш ли..аз на тавана ш си го държа :oops:

ReachlessGirl
02-10-2010, 17:51
Абе ти хубаво си го измислил, но нито имаш парите за понито, нито е нужно да мъчиш животното .. по - скоро можеш да я заведеш на конна езда отколкото да й стовариш такова нещо .. :?

mArMaLaDkA
02-10-2010, 17:51
Пак, че е пони, а не истински кон от онези, големите. 8-)

eXxXciTeD
02-10-2010, 17:52
Не може да е по-малко, тя мрази малки животни, ще обясня по-долу защо! Ако не е пони ще е прасенце или нещо от сорта, макар че хич не ми харесва идеята... Като малка е имала хамстер и го е носила със себе си постояннно и един ден той избягал от джоба и и тя не го видяла повече... не може и да става на вапрос за морско свинче!! Моля сериозни коментари!

kypo
02-10-2010, 17:55
къде пони? във фармвил ли 8-)

TheMasterOfKrakomobila
02-10-2010, 17:56
Нещо май ти прещраква.
ква ферма кво чудо човека ще и направи мазата в младост торохранилище в което ще затвори понито,което или ще се самоубие в изблик на клаустрофобия или някой ще го открадне за да си прай кремвирши и други колбаси :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ти виждал/а ли си психясало пони в атака ?!
Мазе, тва да не е плъх. Автора да се заключи в мазе и ще изсвиряза набързо, а понито ще го гледа и ще му се смее под мустак.

xXTOXiCXx
02-10-2010, 17:57
Искам и аз пониии ...,!

Това е толкова сладкооО! :-D

ама., малко ще и е проблем с отглеждането... карай! :D

ivcheto0o
02-10-2010, 17:57
:lol: :lol: Ама ти сериозно ли ? :lol: :lol:

Само ще измъ4ите горкото животно.А защо не и подариш нещо по-скромно?

beachy_bunny
02-10-2010, 18:00
ВИЕ СТЕ ПСИХИЧЕСКИ НЕСТЪБИЛНИ

umri
02-10-2010, 18:07
Не може да е по-малко, тя мрази малки животни, ще обясня по-долу защо! Ако не е пони ще е прасенце или нещо от сорта, макар че хич не ми харесва идеята... Като малка е имала хамстер и го е носила със себе си постояннно и един ден той избягал от джоба и и тя не го видяла повече... не може и да става на вапрос за морско свинче!! Моля сериозни коментари!
На колко години си е пиче ?

sladyr4etoo
02-10-2010, 18:08
по добре нещо като пухкаво бяло зайче :-)

FuCkInBuBbLeGuM
02-10-2010, 18:09
Абе ти ебаваш ли се? Как ще гледа пони в маза? Горкото животинче... Вземи й плюшено като толкова искаш пони да й подариш.

eXxXciTeD
02-10-2010, 18:11
На колко години си е пиче ?
1-во на 17 що?
2-ро - само Badr Hari!
3-то - давайте още мнения, че наближава :S

SoStarstruck
02-10-2010, 18:26
За разлика от всички останали аз ще ти кажа: Давай смело,пич! :grin: Купувай понито,приготви му една купа сено в мазето и юзди също да не забравиш. :wink: Успех!!

umri
02-10-2010, 18:35
1-во ник - eXxXciTeD
2-ро подписа........
3-то малоумните идеи за пони...
Поне 14 ти давах със сигурност.

Сега, щом толкова искаш мнение ето ти сериозно.

Причини, поради които НЕ трябва да й купуваш пони:
1. Разгледай цените в този сайт за коне. Ако не ти се гледа варират между 1000 и 2000 евро. http://www.borsazakone.com/horses_1134.html
2. Няма къде да го държи, къде да го язди или разхожда.
3.Трябва постоянно да му носи храна и вода
4. Лишено от слънчева светлина понито няма да му е добре. По-скоро ще е като затворник.
5. Майка й и баща й ще те помислят за луд и е много вероятно да не приемат подаръка, защото по този начин ангажираш и тях, както и тяхното мазе.
6. Има още много причини, но просто не ми се пише толкова.

Едва ли си толкова богат, че да даваш 2000-3000 лева за пони. Ако толкова искаш да й купиш домашен любимец най-подходящо е хамстер, куче, котка или кустенурка.

Костенурките и хамстерите са на народна цена, така че можеш да си го позволиш.

Котките и кучетата са малко по-скъпи, особено кучетата.

Дори и за такъв подарък трябва да говориш с майка й, за да получиш нейното одобрение, защото да не стане объркване.

Дано темата не е ебавка и да съм си изхабил времето да пиша толкова дълъг коментар, щото много ща псувам.

StAniTu
02-10-2010, 18:44
пич недей и подарява кон пони или каквото и да било друго четирикрако животно вземи и нещо малко но да е от сърце вложи малко чуства в подаръка

MiLGaR0sSa
02-10-2010, 18:47

По-добре куче или котка...понитата не са евтини,гледат се трудно,и е лошо за животното да не е сред природа,ами в в мазета и т.н.
Ако искаш да е нещо голямо-купи и Немска овчарка,Санбернар,нещо от сорта?

Eliii
02-10-2010, 18:55
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Е, нееее! Недей! Моля те! Ще съсипеш целия празник, пък и горкото животно. Пони в мазе?! :-o

DevilWish
02-10-2010, 18:56
Абе ти хубаво си го измислил, но нито имаш парите за понито, нито е нужно да мъчиш животното .. по - скоро можеш да я заведеш на конна езда отколкото да й стовариш такова нещо .. :?
Taka e ;) Животното ще се мъчи ;) все пак и то има право да живее в нормална обстановка ;)

SoStarstruck
02-10-2010, 19:00
Ей значии,ник'во разнообразие в тая тема. Нека й купи пони човекът,лошо няма. :P Ще й купи и ферма и всичко ще е ОК,не мислете понито. :wink:

BigFakeSmile
02-10-2010, 21:24
кон..в мазе...това не е къртица, я помисли пак

XTREMEFREERIDE
02-10-2010, 21:34
Прекрасно бе!!!
Само мазето?Незнам дали ще може.Малко ме съмнява.

lubomirky
02-10-2010, 22:07
ААХХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХ ... АМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ? :lol:

1во ... ти имаш ли си идея колко струва едно пони ? :lol:
2ро ... как ще причиниш такова нещо на горкото животно... Я си представи теб да те заключат в няк'ва маза? ОМГ... Това ще влезе в топ10 за най-тъпите неща които бях чувал някога...

брат, напълно подкрепям ;д само дето влиза в моя топ3 'най-глупави идеи за подарък' ^^

EmiKodaTiKaja
02-10-2010, 22:41
Нещо май ти прещраква.
Ти виждал/а ли си психясало пони в атака ?!
Мазе, тва да не е плъх. Автора да се заключи в мазе и ще изсвиряза набързо, а понито ще го гледа и ще му се смее под мустак.

нз дали е виджал ама ако купи ще види :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz:

Violenza
02-11-2010, 04:54
Дано да е ебавка.

laila_94
02-11-2010, 05:04
Пони в мазе,не звучи много добре :D

Balmy_I
02-11-2010, 08:45
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ако говориш сериозно,то моля те не причинявай това на понито...по добре,ако си решил да и го взимаш да го дадете поне да го гледат някъде,където гледат само коне и тн. незнам как се казваха те места :D а другото,защо просто не и вземеш куче,папагал или каквото и да е друго по-малко животинче,което ще може да гледа вкъщи...

FancyGirl
02-11-2010, 08:51
Занеси момичето някъде на езда като се стопли времето какво е тово "кон в маза", горкото животно, горките родители на момичето.. те изобщо знаят ли, че ще си имат конче или като слезнат за някой компот ще бъдат неприятно изненадани ? :lol:

kukli4kata001
02-11-2010, 09:26
Верно бе човек, недей така.Горкото животно - в мазе да живее..Ти луд ли си да му го причиниш?! Иначе е много сладко замислено,ама ако имаха ферма тва онва, да го гледат нормално- да.Ама в тоя случей вземи измисли друго, щото нито на понито ше му е приятно там като затворник, нито не нея,нито на теб, нито на родителите й..а за съседите замислял ли си се? Абе въобще идеята е сладка ,ноооо НЕ е добра. :)

lipstik
02-11-2010, 10:08
Абе в мазе...Сложете го на терасата.

justonegirlwithonehope
02-11-2010, 15:33
Ако живееше в някое селце не виждам проблем, ама ... подари и нещи по-стандартно какви са тези глупости.Ако някой ми подари пони ще се застрелям :lol:

Faces
02-11-2010, 16:00
Човек купи и прасенцето и заснеми лицето и после пусни снимката тука моля те просто ще е уникално :razz: :razz: :razz:

ScarletBite
02-11-2010, 16:02
Темата е ебавка, ясно е.Трябва да си хипер-мега-дупер тъп, за да ти хрумне да подариш кон или пони, или каквото и да било четириного, освен куче и котка, на приятелката си! :lol:

BeezyJey
02-11-2010, 16:05
недей да го причиняваш на животното !! Толкова ли не можеш да й вземеш едно куче ве ма йна ... 8-)

miss_kiss181
02-11-2010, 16:05
Постави се на мястото на понито. Затвори се в мазето само за 2 дни без да излизаш никъде и ще се разбереш, защо идеята ти е адски глупава. Извинявай много ама такива подаръци се правят ако има къде да го гледаш. :grin:

igrata
02-11-2010, 16:22
Извинявай,но наистина е тъпо. :D Защо не й купиш котенце или кученце с червана панделка около врата? :-D На мен би ми харесала много.Особено с букет от рози. :)

BonbonaBaby
02-11-2010, 16:36
Хо хо хо няма по-глупава идея за подарък на 14ти...заклевам се !! :lol: :razz: :razz: :razz:

m1nik
02-11-2010, 16:55
Апфф доста се посмях, вземи и папагалче, костенурка, хамстер или зайче, но не и пони моля те..това е точка.

reni7o0o
02-11-2010, 20:30
Кон в маза. По-тъпо нещо не съм чувал :lol: :lol: :lol: :lol:
:D в съседния блок на терасата на първия етаж си одглеждат кон хората...какво лошо има :D :razz:

ThedramaQueen
02-11-2010, 20:40
гаджето ти има рег в тийна нали? Виждала съм в един друг подпис: Най-пухкажата love най-пухкавия

:lol:

а за понито - добра идея, но е абсурд да го държи в мазе. Немислимо е. Трябва му чист въздух и широко пространство.

Diva4e
02-11-2010, 20:44
идеята ти е готина ... но ако живеехте на село :)

LadyDi
02-11-2010, 20:44
Колко струва едно пони? Искам да си купя и да си го гледам на балконЯ.

insane7
02-11-2010, 20:51
Ама ти сериозно ли?! :razz:
Горкото животинче! По-добре не го прави, защото е голяма простотия да гледаш такова животно в мазе или изобщо на някое такова затворено отвсякаде място. Че и в блок.. :lol:
btw имам чувството, че темата е ебавка. Просто не мога да го възприема.. 8-)

IbiZaA
02-12-2010, 15:05
лелее басии абсурда :shock:

uBuTo
02-12-2010, 15:33
купи й хамстер след като обича животни .. пони е прекалено :razz: кон в маза .. тва тряа се види!! :razz: :razz:

Neopitom3na
02-13-2010, 13:36
абе как ще мъчиш животното в маза... ти добре ли си?! :?

anyfany2
02-13-2010, 14:13
Здравейте, приятели! Идва Свети Валентин, а аз съм намислил доста нестандартен подарък на моята възлюбена. Тя обича много животните и сред дълго чудене реших да и взема пони!! (мъничко сладичко конче) :P. Дори съм поръчал на 1 плетачка да ушие пончо, на което пише I love u {}. Проблемът е, че тя живее в Младост и се чудя дали мазата и ще е добро място за понито?! :( Също се чудя какви смески, фураж и т.н ще са нужни.. Сигурен съм, че ще го обикне!
е... вие сте наред! :*

Еми.. какво да ти кажа.. Не мисля, че кончето ще се чувства комфортно там. Не го мъчи !
:-| :-| :-| :smt117 :smt117 :smt117 :smt117 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: #-o #-o #-o

Untitled
02-13-2010, 14:49
До автора : ЛУД УМОРА НЯМА!! :д
П.С.: Занимавам се повече от 10 години с коне, езда и включително тяхното гледане(Сега имам 2 кончета) . Нямаш си и на представа каква отговорност е това. Няма събота, неделя, коледа, рожден ден и т.н. Това е живо същество и си иска неговото!!! ОТ СЪРЦЕ ТИ СЕ МОЛЯ, НЕ И ПОДАРЯВАЙ ПОНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Romance
02-13-2010, 15:14
Ясно защо е избягал хамстера.. едва ли нормалната среда на животното е джоба на хлапе.
По добре и вземи плюшено пони (има много яки)..

petinkataaa
02-13-2010, 15:32
ахахах,не мъче милото животно,ако обичаш! :)

teenems
02-13-2010, 16:01
Ако е голям привърженик на ПОНИТА И КОНЕ и купи по-скоро плюшено.
За кво и е кон в мазЪ ?
То поне ако имаше село - да ,ама :lol:

spexx
02-17-2010, 20:12
ще си го язди и разхожда по главната .. ти добреееееееее ли си ???
:shock: :shock: :shock:

sh3_1s_7h3_0n3
02-17-2010, 20:40
Аз искам някой да ми подари декоративно прасенце и да го разхождам на каишка в квартала...и се зачудих дали няма да е съвсем ексцентрично, нооо пони в маза... успокоих се за себе си. ;Д

LadyDi
02-17-2010, 20:41
НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КОЛКО СТРУВА ЕДНО ПОНИ !!!

FuCkInBuBbLeGuM
02-17-2010, 20:52
Ейй ама замислете се. Тя ще има превоз - понито ще я вози навсякъде :D .

fenastz
02-17-2010, 20:54
Ама тъп си, да. Горкото животно.

LadyDi
02-17-2010, 20:57
Кажете ми де... Колко струва едно пони? Имам градинка, ще пасе...

jFoxx
04-06-2010, 20:13

Ти се ебаваш, нали? :razz:
Както и да е.. ето ти цени:
http://www.borsazakone.com/horses_1134.html 8-)

frozendeath
04-07-2010, 02:19
Дори съм поръчал на 1 плетачка да ушие пончо, на което пише I love u {}.

Или аз изобщо не схващам, или автора, след това изречение, се ебава.

uBuTo
04-07-2010, 09:47
Кон в маза?? :razz: :razz: Как си го представяш тва?

marichela
04-07-2010, 10:03
Абсолютен идиот.. :shock:

xPafx
04-07-2010, 10:05
Тая тема що още е отключена?

didi0804
04-07-2010, 11:14
Не знам аз лично не бих се зарадвала на "кон".Разбрах това за малките животни,но не е ли по-добре да е декоративно зайче или папагалчета...а и честно да ти кажа идея си нямам къде ще го гледате това пони

mishanavolley
04-07-2010, 11:26
То вече е късно за отговор, ама не се здържах.
Аз не смятам, че ще и е приятно да му чисти лайнат* на това пони всеки ден, ии нали тря да го храни с нещо.

" Дори съм поръчал на 1 плетачка да ушие пончо, на което пише I love u {}. " Ти искаш да и купиш истинско пони на което да му ушият блуза на която да пише i love you, или на самото пони да се ушие или ?! Баси въпроса кон в мазе .. ем като обича животните купи един слон да го върже на синджир пред блока .. БОЖЕЕЕЕ 8-[ 8-[

LadyDi
04-07-2010, 13:44

Ти се ебаваш, нали? :razz:
Както и да е.. ето ти цени:
http://www.borsazakone.com/horses_1134.html 8-)
Естествено, че се бъзикам :) Беше ми интересно колко струва едно пони.
Но благодаря за сайта :)

BonbonaBaby
04-07-2010, 13:50
Тая тема евентуално може да и се сложи едно ключе...

Свети Валентин беше отдавна.

w0sh
04-07-2010, 13:51
Стара работа.

И се обърна на седянка.