Влез

View Full Version : любовен триъгълник

Fam0usGIRL
02-11-2010, 19:16
здравейте на всички :-)

незнам дали има 74343 теми подобни на моята а и не ме интересува особенно сега искам аз да задам въпрос аз да разкажа история а не да чета чуждите така че спестете си го ..

и така моя проблем е следния в моя клас има едно момче което много ми допада класа е нов .. от начало не се имахме и той харесваше едно друго момиче от класа с което в последствие сатахме близки приятелки .. те дори не ходеха излизали са 1 2 пъти и нищо друго .. и понеже тя сега много го харесва и постоянно се върти около него но той по всевъзможен начин я отблъсква всеки час сяда до мен казва ми колко му е приятна компанията ми и как иска да се сближим много повече .. но днес тази моя "приятелка" ми заяви че той се занимавал с мен само и само да я дразни а той отричаше сценката се разигра пред целия клас стана ми много гадно и се прибрах у нас .. когато той дойде в скайп започна да ми пише че не е вярно и какво ли още не .. а и най-добрата ми приятелка която е постоянно с него ми каза същтото .. аз не им вярвах .. и следобяд се напих много писах му смс че съм пияна а той ми звънна и ми каза да спя .. след това му писах че наистина го обичам и че съжалявам .. Как мислите добре ли съм постъпила ? що за приятелка може да ми е такова момиче което ме лъже ? и какво да правя оттук нататък с това момче
на подщи 16 съм благодаря на всички които ще отделят време и съжалявам ако има грешки някаде :) :)

sunshinepp
02-11-2010, 19:20
Поведението ти ми се струва малко инфантилно :-o . . от какъв зор си се напивала бе момиче? :x Нямам думи . . нещо започвате да се побърквате по тия момчета .. и драматизирате прекалено понякога . .
Мъжки на тоя свят колкото искаш . . :)

Scepticism
02-11-2010, 19:24
1во Няма да ти е излишно да прочетеш, която и да е друга тема за да видиш, че в българския език има препинателни знаци и главни букви.
2ро Никой от нас не познава въпросните хора за да ти каже кой е лъжеца, лицемера и т.н. Ти си имаш избор да вярваш, на когото искаш. Ако искаш съвет, потърси го от някой близък човек, който по-добре познава характерите на хората.
3то Алкохола няма да ти реши проблемите, не се излагай с подобни изцепки.
:)

Fam0usGIRL
02-11-2010, 19:24
Поведението ти ми се струва малко инфантилно :-o . . от какъв зор си се напивала бе момиче? :x Нямам думи . . нещо започвате да се побърквате по тия момчета .. и драматизирате прекалено понякога . .
Мъжки на тоя свят колкото искаш . . :)

знам че е тъпо и какво ли още не но не питах товаа :?

onestar
02-11-2010, 19:26
Сериозно ли си на почти 16? :-o

Доста... объркана и неграмотно написана история.

Приятелката ти го харесва и ревнува от теб, това ти е ясно, нали? Ако двамата с това момче се харесвате - бъдете заедно.
Ти си там, ти виждаш, ти усещаш - вярвай на този на когото прецениш, че може.

Fam0usGIRL
02-11-2010, 19:27
1во Няма да ти е излишно да прочетеш, която и да е друга тема за да видиш, че в българския език има препинателни знаци и главни букви.
2ро Никой от нас не познава въпросните хора за да ти каже кой е лъжеца, лицемера и т.н. Ти си имаш избор да вярваш, на когото искаш. Ако искаш съвет, потърси го от някой близък човек, който по-добре познава характерите на хората.
3то Алкохола няма да ти реши проблемите, не се излагай с подобни изцепки.
:)

знам какво има в българския език просто ме мързи за ги търся из иначе новата ми клавиатураа .. а и не мисля че тва е от голямо занчение :?

Fam0usGIRL
02-11-2010, 19:29
Сериозно ли си на почти 16? :-o

Доста... объркана и неграмотно написана история.

Приятелката ти го харесва и ревнува от теб, това ти е ясно, нали? Ако двамата с това момче се харесвате - бъдете заедно.
Ти си там, ти виждаш, ти усещаш - вярвай на този на когото прецениш, че може.

обясних вече защо е неграмотно написана .. престанете всички да гледате кой как пише това е в интернет а и човек не е безгрешен .. и вие правите грешки и да на подщи 16 съм :)

BeezyJey
02-11-2010, 19:33
Пхах..ама ти наистина ли си на 16 ?
Ами мога да ти кажа ,че освен стила ти на писане , начина , по който разсъждаваш е равен на начина , по който разсъждава една 12 годишна пикла..
П.П.ако толкова държиш на твоята "бфф" обясни й как стоят нещата ,ако е разбрана ,ще схване.Инак .. тичкай при момчето.. 8-)

myNameIsImmortal
02-11-2010, 19:45
добре че не е любовен паралелепипед, че тогава щеше да стане лошо..

BeezyJey
02-11-2010, 19:47
добре че не е любовен паралелепипед, че тогава щеше да стане лошо..

:razz: :razz: :razz:

Fam0usGIRL
02-11-2010, 19:48
забавно :-s

kronos
02-11-2010, 20:40
бе остави ги тези гаджета...отиди шибни 2 ракии и толкоз... :)
Сега ако трябва да ти отговоря сериозно...според мен наистина тази "приятелка" ти го е казала за да се отдръпнеш от момчето, за да може тя да го открадне така да се каже. Не знам дали е така, но това ми е мнението.

VerryBerry
02-12-2010, 08:23
ако наистина го харесваш-опитай се да бъдеш с него.Тази твоя приятелка ми се струва,че не е толкова "добра" за каквато се пише и затова внимавай с нея 8-) Иначе-късмет!

soul1199
02-12-2010, 09:45
не ти е приятелка тая мисля,че вече си го разбрала,а иначе тя създава интрига и ти и се връзваш,момчето може наистина да те харесва,а ти си много зле,как си могла да се напиеш заради такава простотия :lol:

NeverTheSame
02-12-2010, 15:36
За Бога..знам,че нямаш нужда да те нападат точно сега,но къде ти е бил акъла да се напиваш о.О Макар че подхождам със съмнение към тфа но нвм.
Та..заебавай приятелката.Станали сте приятелки,защото е видяла,че се върти около теб..а пък дори и да не е така очевидно ревнува и е супер тъпо това,което става.Ако ти е истинска приятелка,каквото и да стане между вас с тфа момче ще те разбере и няма да стои на пътя ви,знаеки че така и ти и той ще сте щастливи.Друг е въпросът дали иззобщо той изпитва някакви чувства към теб,защото,както ти каза, едва сега започвате да се опознавате.

Между другото аз голям проблем,какъвто ти описваш,не виждам,нооо...

JackSparrow
02-12-2010, 17:18
а така, напивайте се следобед, така към два, два и половина :D

иначе по темата - бий тая другата и три майорни терци

antifashionshit
02-12-2010, 18:32
хахах, честито, имаме тема за нов турски сериал по НОВА
един искрен разговор с момъка насаме спестява толко неща...