View Full Version : Често ли сънувате?
аз рядко и не винаги си спомням какво , но повечето неща са гадни :(
kamucheto0
02-12-2010, 17:53
еми почти всеки ден .. само , че мн рядко си ги спомням.. спомням си само хубавите иии гадните :-D а тия дето са безинтересни не си ги спомням :-D
ООо сънувам,че ги и помня имам много шашави понякога :lol:
billytalent
02-12-2010, 18:01
Доста често сънувам и винаги са някакви супер странни и несвързани неща
SweetLuna7
02-12-2010, 18:15
Много рядко. По-скоро просто си лягам, затварям очи, вътря се в леглото 10-15 мин, а после заспивам. След няколко мин си отварям очите и... а, вече е сутрин.
А иначе често сънувам някакви безмислени и несвързани образи. "Нормални" сънища се случват доста рядко.
FuCkInBuBbLeGuM
02-12-2010, 18:19
Аз сънувам цели филми... и ако е било хубаво после като се събудя почвам да се ядосвам :-x . Помня само най - хубавите и най - гадните ми сънища.
DarknessAngel
02-12-2010, 18:56
Сънувам често. Също толкова често нямат смисъл, но къде е забавното ако знаеш едно към едно какво ще се случи *sun* :)
същата робта :-D
сънувам пълни глупости..
толкова несвързани работи, не можеш да си представиш.. 8-)
Seductress
02-12-2010, 19:41
Не знаете ли, че винаги докато спите, сънувате? Това,че си спомняте съня или не, е друго нещо. :D
Дори един хубав сън не си спомням да съм имала. :? Все някакви кошмари и простотии помня.
Pustinqchka
02-12-2010, 19:55
Напоследък нищо не сънувам, не че много спя, де. Иначе често сънувам, да.
brutaLxxbunny
02-12-2010, 20:07
Почти винаги сънувамм .. Значи в началото на месеца се посещаваме с кошмари дето никога не помня,ама се събуждам толкова уплашена,че все едно са ми пуснали змия под завивката :D А иначе мнооого сънувам.
напоследък си спомням всички сънища и са някви супер реалистични..
чак ми е странно :D
HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-12-2010, 20:23
Почти всеки ден.А мн често когато стане нещо през деня се сещам че съм го сънувал :)
DevlLady666
02-12-2010, 20:44
Не знаете ли, че винаги докато спите, сънувате? Това,че си спомняте съня или не, е друго нещо. :D
Напълно вярно :D :D
Аз сънувам и винаги помня. ее с малки изключения, но сънищата ми винаги са адски странни.. никога нещо което ще ми се случи в реалния живот..
billytalent
02-12-2010, 21:22
^И аз най-често сънувам,че убивам 8-) също така от много малка, че някаква циганка ме отвлича,почти винаги тва го сънувам 8-)
Еми да, хубаво е да сънувам.
SmilezZz
02-13-2010, 09:31
Сънувам често+повечето пъти помня какво съм сънувала..Но понякога не помня почти нищо,освен "темата" :D :D на съня
DaemonBoy
02-13-2010, 09:32
Имал съм и дни в които си спомням, че съм сънувал, но не и какво.
angel4eto966
02-13-2010, 13:42
попринцип знам че съм сънувала нещо и не мога да се сетя какво. един път сънувах че съм в самолет и отиваме с наще на почивка и се събуждам сутринта и майка ми беше седнала на компютъра в стаята ми и я попитах "Мамо кога ще каца самолета че да ходим на плаж" такъв поглед ми хвърли че просто не е истина.... :-D
Neopitom3na
02-13-2010, 13:42
не
Сънувам, обаче рядко помня за дълго какво съм сънувала :o
сънувам доста често и помня сънищата си...има както и хубави, така и лоши, странни...мн странни и т.н. Даже ми се е случвало за една нощ да сънувам 3,4 сънища и си ги спомням всичките на сутринта... макар че рядко се случва...Имало е случаи, в които сънувам едно и също...имало е и сънища, които са ми се сбъдвали...ама не дежа вю, ами цели сънища...
Сънувам често+повечето пъти помня какво съм сънувала..Но понякога не помня почти нищо,освен "темата" :D :D на съня
:smt045
Даммм. По някой път сънищата ми са хубави, по някой път лоши...
MrUnnamed
02-19-2010, 20:08
Аз всеки ден сънувам и почти всеки ден весела история ...Някой път сънувам секс друг път някакви кучета но най-често незнам защо така сънувам моята бивша приятелка това постоянно го сънувам и незнам защо така и при всеки сън тя се връща при мен (това просто няма вече как да стане) и всичко е толкова хуваво и розово , че чак не ми се става даже като почна да сънувам такива работи иска ми се да не се събуждам и като се събидя се мъча да заспя отново за да продължа да сънувам.Някой може ли да ми каже защо така сънувам бившата си приятелка ? С нея не ходя вече близо 2 години но продължавам да сънувам сънища със нея
Collapse8
02-19-2010, 20:15
Всеки човек сънува,но повечето забравят 90% от сънищата си,а няколко минути след съня дори 100%...Аз съм същата работа...рядко помня сънищата си...ама тея които ги помня са ебати яките ^^ Последно сънувах два паяка в празна чашка от кафе как увиват някаква буболечка и аз ги наблюдавам...а след като си свършиха работата избягаха от чашката и тръгнах да ги гоня и тогава се събудих... ^^
бтв...когато човек сънува тялото му е парализирано едва ли не...
ImmortalSportFreak
02-19-2010, 20:16
Рядко сънувам или рядко си спомням на сутринта какво съм сънувала но ако сънувам нещо е адски странно/смешно/объркано че после се смея... :lol:
Collapse8
02-19-2010, 20:16
да бе...веднъж сънувах и че ме гони огромна синя анимационна пеперуда Оо
Много често сънувам. Сънищатата ми винаги са ярко "оцветени" и често нямат абсолютно никакъв смисъл. :?
Човек винаги сънува, но не си спомня винаги. Аз примерно ако си запомня съня, то това ще е най-много 30 минути след като съм станал. После изчезва.. ;д
SK0RP10N
02-20-2010, 09:54
Напоследък все сънувам, че говоря с баща ми (който е далечко от мен - живее в Испания) или че пуша трева (без майтап) о.О
Преди, като малък, се нервех и ми ставаше кофти, когато сънувам баща ми и видя, че не е вкъщи, а осънзая, че е в Испания, ама сега съм си променил някак начина на мислене и щом се събудя след такъв сън се чувствам весел, все едно наистина съм се срещнал с него.
Интересното е, че когато сънувам, че говоря с него, все говорим смислени неща от ежедневието, които си ги коментираме, когато сме заедно, а не някакви простотии.Даже сънувам, че се срещаме на действителни места, така че сънят става направо реалност, макар и за секунди :)
напоследък често, но не помня какво..
Винаги сънувам и помня това това,което е станало.До толкова съм задобряла,че мога подсъзнателно да взимам собствени решения в съня и ако нещо не ми хареса да се бърна назад и да повторя.
Почти всичко е свързано с пребивания на хора и каскади по сградите,спешъл поуерс или готвене... 8-)
и аз рядко си спомням кфо санувам вчера са сещам че сънувах че сам като Алтаир от асасинс криид и са катеря по згради :lol: http://www.emotikoni.net/img/emoticons/animated103.gif
princess85
02-20-2010, 11:21
не май 8-)
+1
purpledawn
02-21-2010, 09:23
през послените няколко седмици сънувам почти всяка вечер, но с напредването на деня забравям почти всико ;д
SoStarstruck
02-23-2010, 15:10
Понякога,когато толкова силно и отчаяно искам нещо,го сънувам .. сънувам,че се случва,разбира се доокрасено,но всичко е толкова хубаво. И все пак-само насън. </33
ми всяка вечер ама не винаги го помня 8-)
Assshley
02-23-2010, 19:04
Сънувам.Понякога глупости понякога неща,които наистина могат да се случат .. абе помня си ги сънищата общо взето. 8-)
mrazqkindergarten
02-24-2010, 06:11
Мда...
Много често даже, последната нощ сънувах три сънища наведнъж 8-) И на всичкото отгоре нито един не беше хубав,.
Преди сънувах доста често, но от няколко седмици насам не помня какво съм сънувала и се чудя дали въобще съм сънувала нещо :-o :(
всяка нощ и през деня също...и почти всеки път хубави неща :)
сънувам постоянно...всяка една вечер по няколко съня дори и най-затормозващото е ,че после ги помня и ми пълнят главата .. ;)
Amazingskill
02-28-2010, 02:17
Не за жалост, но когато това се случи да кажем 1 път в месеца обичам да си разтълкувам съня с някой съновник ... Досега винаги са излизали прави за това за мен това си е 1 вид поглеждане в бъдещето :)
xExplosioNx
02-28-2010, 11:27
Често сънувам :smt015
DarkWitch
02-28-2010, 12:34
да,често...почти всяка вечер
Доста често ! Даже може да се каже постоянно и лоши сънища , и приятни ! :)
Annihilati0N
03-04-2010, 22:12
Не бих казал, че е често, но последния път беше някаква градина с кокичета ... О.o
Не бих казал, че е често, но последния път беше някаква градина с кокичета ... О.o :D :D
Annihilati0N
03-04-2010, 22:23
Не бих казал, че е често, но последния път беше някаква градина с кокичета ... О.o :D :D
Глей как се смее... Ми само това си спомням ... :-D
да не си си късал кокичета :D :D :P :P
Annihilati0N
03-04-2010, 23:18
Не, само ги гледах - аз обичам природата ! :-D
Не, само ги гледах - аз обичам природата ! :-D
Е,браво!Това е хубаво :-P
ilenceto92
03-05-2010, 16:35
em ne mn chesto ama kato sunuvam vse e neshto strashno.... :( za tova po dobre d ane sunuvam :-P
Сънувам да..Супер рядко е да не сънувам нищо.
pisety000
03-05-2010, 16:40
Напоследък много често сънувам.. :D
Neopitom3na
03-06-2010, 11:51
рядко сънувам
frozendeath
03-06-2010, 12:11
Напоследък доста често сънувам, че и на една нощ по два съня (не знам дали направих правилно мн.ч. :-D )
rosencetooo
03-06-2010, 13:43
Сънувам да..Супер рядко е да не сънувам нищо.
BebYlzZz
03-08-2010, 07:07
По едно време изобщо не сънувах обаче напоследък сънувам и то доста-сяка вечер по 2-3
sladkish_14
03-08-2010, 08:40
Да.
rrrawrrr
03-08-2010, 14:54
често.. и някакви странни и страшни сънища :booooomb:
titinkaa
03-08-2010, 15:24
всяка вечер сънувам нещо,но рядко си спомням
xXbambiiXx
03-09-2010, 08:23
Мноого рядко, ако все пак сънувам ще е нещо гадно :o
всяка вечер сънувам нещо,но рядко си спомням
почти всяка вечер .. с изключение на последните 10 дена.. но сега пак си почнах.. сънувам само кошмари и ги помня .. не е мн яко..
Snickers
03-14-2010, 15:14
Дам. 8-)
Krasencety
03-14-2010, 15:27
сънувам да.. най - вече момчето, което харесвам и си помня сънищата даже.. тцтцтц.. :oops: :smt007
LovEsIckk
03-14-2010, 16:29
В последно време - всяка вечер.. и то едно и също.
Мисля , че сънувам всеки ден но не си спомям какво съм сънувал :D и може би е по -добре да не си спомняме .. :grin:
FiRe_LaDy
03-15-2010, 13:58
Всяка нощ сънувам и почти винаги си помня сънищата....
alexandraloui
03-15-2010, 17:25
сънувам пълни глупости..
толкова несвързани работи, не можеш да си представиш.. 8-)
+1 :D
бе сънувам ама някви пълни простотии... :-o
Jus7DreamBoy
03-15-2010, 19:47
изключително тъпа тема по тъпа и от това с пръднята .... научно доказано е че абсолютно всеки човек сънува по няколко сънища на вечер ! Няма човек който да не сънува! Това че не си спомняте сънищата не значи че не сте сънували !
Невъжможно е някой да не може да не сънува.По скоро е въжможно е да сънува но като се събуди да не си спомни нищо.Аз сънувам но винаги като се събуждам си спомням много малко от нещата които съм сънувала или пък доста мъгливи спомени имам. Моите сънища са доста странни дори и за мен.
YourBrutalNightmare
03-16-2010, 13:07
Сънувам почти всяка вечер и в повечето случаи са някакви несвързани неща. А е имало период от 1 месец може би, не помня точно колко дълго беше, когато сънувах всяка вечер един и същи сън ..
Не, даже много рядко ..
А когато сънувам, си спомням съня само една минута и на другата вече съм го забравила :D
annamari
04-02-2010, 16:52
често не помня :lol:
glorka94
06-02-2010, 08:10
ми то всички сънуваме често, ама всеки помни различно, аз например рядко помня какво сънувам
petinkataaa
06-02-2010, 10:11
страшно много от нещата,които съм сънувала са се сбъднали.. не знам защо ама ако е реален съня,тоест не да летя и т.н. 8-) винаги се сбъдват.
danibebi
06-02-2010, 19:53
Аз съм чула,че хората сънуват всяка нощ,но не винаги помнят какво са сънували. :grin:
Редовно ама повечето не ги помня :D
daa.. i pochti vinagi pomnq
BlackEyedPeas
06-03-2010, 16:08
До скоро се убих да сънувам,когато се изместихме,но сега сънувам,но на сутринта забравям всичко..
ем .. сънувам, но рядко ги помня .. :)
Според мен, когато умреш в съня си и се събуждаш.
Винаги, когато сънувам нещо гадно или пък някой ме гони или нещо такова и се самоубивам ( звучи странно) за да се събудя :grin: по принцип се хвърлям от високо :D
WaterLilly
06-05-2010, 11:41
Класическият ми сън в асансьора,когато натискам примерно да отида на шестият етаж и аз отивам на 939432523 етаж,примерно.
И аз го сънувам това, ужасно е. Особено като в съня някак знаеш, че на точно този етаж те чака някой, а си се опитвал да избягаш от него. O_O
Сънувам всяка вечер, но невинаги са яки неща, понякога са много тъпи и тогава ги забравям. Но се случва да е примерно сън, в който мога да летя, или такъв, в който съм някакъв странен аниме герой, който просто знае абсолютно всичко и като си зададе въпрос за каквото и да е, някак винаги има отговора. :D Сънувах, че съм вампир... доста пъти... и беше страхотно.
bobito_th
06-05-2010, 13:28
Почти всяка вечер сънувам, но не помня почти нищо
Класическият ми сън в асансьора,когато натискам примерно да отида на шестият етаж и аз отивам на 939432523 етаж,примерно.
преди години много често го сънувах този сън :o беше ужасно :o
Едит : най честите ми сънища са реалистични, но много объркани.
miletooo
06-07-2010, 17:07
По принцип сънувам петък вечерта или събота вечерта .. :lol:
Да ,доста често.
Ставала съм на сън.
Една случка:
Вечерта имах превръзка ,а на сутринта я нямаше :shock:
И имаше една отворена на шкафа ми :shock:
BlackEyedPeas
06-07-2010, 20:57
До скоро сънувах някакви самолети ;дд А снощо сънувах, че съм в някакъв автобус със семейството ми и още много хора (Сънят беше мноооооооого дълъг, първите 1-2 минути си го спомнях като се събудих и после си спомнях само края и то много бледо) и родителите ми бяха седнали, а аз и доведената ми сестра нещо се запътихме към шофьора, и к'во да видим, онзи пиян! Като го видяхм веднага се разбягахме към задната врата (Странно, но, да, имаше като на училищните автобуси задна врата :lol: ) и там беше отворено и ние скочихме, а шофьора караше бавно, но нашите още бяха там и не можаха да скочат и онзи започна да кара много по-бързо и се отдалечиха и по-нататък не си спомням.. :shock:
Принципно сънувам всяка вечер, само ако съм болна не. Общо взето помня сънищата си през целия следващ ден и ако ги разкажа на някой, и след това, ако не - най-често забравям по-голямата част след време и запомням само най-главното.
Един от най-забележителните ми е, когато бях мъж ( 8-) ), водех се Ахил и се биех с един златен дракон насред океан от лава.
По принцип ако сънувам кошмари, то все някой близък умира по някакъв гаден начин или се оказвам сама насред забравено от Бога място, преследвана я от психопат-убиец, я от няк'ви зверове, които упорито решават да ме разкъсат по възможно най-болезнения начин. И много, ама много мразя да сънувам змии. Х.х И риби, просто няма такъв ужас - аквариумни рибки, големи колкото китове да се опитат да те изядат. :? Добре, че вече си пренастройвам сюжета като дойде време за умирането, че иначе ми е кофти през целия
Не. Дори не помня кога беше последния път
purpledawn
06-08-2010, 19:17
Ами, да, доста често, почти всяка нощ. И през деня обикновено помня някакви отделни моменти, които в последствие забравям. Ако е много интересен го помня доста дълго време. А почти не сънувам кошмари ^^
dPa3HuTeJl
06-08-2010, 19:26
Ами не много често НО най якото е да осъзнаеш че си в сън ! аз така помня като бях по малък и дядо коледа беше в супер маркета и пълнеше чувал със сникърс, и аз го питам "това сън ли е? " и той "неее" .. само това помня,пък и беше отдавна :D да знаете,много е готино да се осъзнаеш когато сънуваш ! :lol:
LoveRetroMusic
06-08-2010, 20:37
Не, дори почти не сънувам, а бих искала.
Интересно ми е какво ще ми роди болния мозък. 8-)
Сънувам сравнително често.
Последно сънувах днес на обяд. Някаква пчела ме гонеше 8-) Иначе аз повечето сънища си ги помня. Напоследък все имам неспокоен сън и сънувам отвратителни неща. Явно нещо ме притеснява :-o
BlueKnife
06-08-2010, 22:07
абе аз, че сънувам често, сънувам.. обаче колко от сънищата си помня е друг въпрос ;D..
TheImmortaL
06-09-2010, 07:57
Почти всеки ден и не сънувам кошмари! :-P
SunShinePearl
06-09-2010, 10:57
Всяка вечер почти,даже снощи сънувах един мн як сън
fUcKsMiLe
06-09-2010, 11:20
Всяка вечер, откакто се понмня .. от снощи сънят ми беше ня'къв странен .. пещери, сцени от филма "Аватар", и разни орли .. :D :shock:
_InSaNe_
06-09-2010, 13:45
много често сънувам.почти всяка вечер, но не често помня какво..
ve4sr po4ti ne spq,no prez malkoto vreme v koeto zaspivam sanuvam.Posle prez denq kato stane ne6to si spomnqm 4e sam go sanqvala sqka6 go prejivqvam za 2 pat! :-D[/u][/list][/b]
mincheto
06-10-2010, 11:36
2 пъти сънувах, че летя .незнам какво значи
Molzinka
06-10-2010, 11:43
Сънувам всяка нощ, но е някъде по средата на нощта и като се събудя на сутринта вече не го помня. 8-) Понякога се случва след 3-4 дни да си спомня какво съм сънувала :lol:
r1a1d1o1s1t
06-12-2010, 16:07
винаги сънувам и все хубави сънища...рядко кошмари :)
DevilWish
06-12-2010, 16:16
Напоследък всяка вечер и то мега странни сънища, неща, които са станали или трябва да станат или неща, за които се чудя как ще станат..
LoveLetter
06-12-2010, 16:18
Често и все тъпотии.
miss_murderer
07-16-2010, 09:46
много сънувам...и помня почти всичко
tanch3t093
07-16-2010, 09:49
Да и всеки път едно и също - гаджето ми ;хх не знам защо го сънувам толкова често
Да, по принцип сънувам хора,за които си мисля постоянно :D
Да, ама в повечето случаи сънищата ми са доста объркани :D
pyxkawataa
07-16-2010, 13:14
Пхах, рядко сънувам, но почти винаги са некви забавни и странни :lol:
christina1997
07-16-2010, 15:41
Аз много често санувам.
sapphire5
07-16-2010, 16:03
да и то повечето са мръсни :D :D :D :D
и аз много сънувам и то пове4ето ве гадни неща..и ги помня :-D
da,mn често сънувам и рядко не се сещам кво съм сънувала :P
nasko330
07-17-2010, 05:05
Да, и все сънищата ми като от филм на ужасите :lol:
AmericanAssholes
07-17-2010, 08:45
мхм, но ги помня само от части
Callisto
07-17-2010, 16:31
Да, сънувам всяка вечер и сънищата ми винаги се сбъдват рано или късно. Днес даже сънувах един сън, който бях сънувала навремето и сега се сетих, че съм сънувала вилата на гаджето без да съм я виждала навремето и без да знам как изглежда. :D Този път разликата е, че имаха и голяма баня (точно на мястото на сегашната тоалетна), но те скоро ще строят и баня и може да е там.
да и то повечето са мръсни :D :D :D :D
Same :grin:
sladkotykate
07-17-2010, 17:29
почти всеки ден
unfetter
07-18-2010, 12:33
Това, че не ги помните, не значи че не сънувате. :-P
Отскоро си спомням сънищата и то не всички. Ако някой е поооо-шантав (то не че всичките не са шантави :razz: :shock: ) тогава си го запомням. Трябва да ми направи впечатление иначе GO INTO THE DREAM PRISON !! 8-)
stelSs21
07-19-2010, 16:22
всяка нощ сънувам :)
Harmonyy
07-19-2010, 20:21
Ами по принцип нищо не си спомням 8-) Единствено когато сънят е бил мноогоо напрегнатт тогава се сещам :?
Greennight
07-20-2010, 21:51
Рядко сънувам,а още по-рядко си спомням съня..
kukli4kata001
07-21-2010, 19:25
Сънувам и то доста често, очудващото е,че ги помня. :-o
Reality is wrong, dreams are for real!
аз пък си помня всички сънища.
DarknessAngel
07-21-2010, 21:32
Сънувам. Напоследък все реална картина, нереални възможности. 8-)
PurpleGirl
07-22-2010, 01:07
Рядко и почти никога не помня :?
Neopitom3na
07-22-2010, 19:13
не
TheNewReligion
07-27-2010, 23:24
Сънувам често, ама рядко помня. Днес обаче извадих късмет и си спомнях как едно момче биеше една приятелка в съня ми. Аз нищо не направих. :lol:
Smrazqvashta
07-27-2010, 23:50
да
ох сънувам ама рядко помня какво точно 8-)
GossipGirl89
07-28-2010, 13:09
Може да се каже, че често, но не винаги помня какво съм сънувала. А и в повечето случаи сънувам пълни простотии и несвързани неща
chemist9009
07-28-2010, 13:26
Не :) :)
абсолютно всяка вечер сънувам и чак ми е странно когато някой каже че не сънува... :-o
всеки път се случва :?
:D
shakira96
07-28-2010, 16:20
Сънувам почти всяка вечер...
xxelliexx
07-28-2010, 16:30
Всеки човек сънува само дето повечето сънища не си ги спомня :-o
иначе сънищата които си спомням аз са пълни простотии и безмислици 8-)
digitalgirl93
07-28-2010, 20:37
Естествено. И са всякакви по вид- странни, безмислени, кошмари, реалистични, забавни и какви ли не още.. :D
Човек, който не сънува няма. Това, че не помните не значи, че не сънувате. Просто е..
ch0purche
07-29-2010, 17:30
Май не съм пропускала хах .. Сънувам си,винаги! :-P
mnogoznaikO
07-30-2010, 07:31
вече не :(
bootyboy
10-31-2010, 21:53
еври найт :oops: :oops:
ForzaFelipe
10-31-2010, 22:19
Хора,не знам дали сте информирани,но човек сънува винаги,но не винаги ги помни :D .Правете разлика между сънувах и помня си съня...
Та аз преди си ги спомнях всичките,по едно време ми се случваше да помня части или все едно се изтриват спомени,а сега доста рядко...
CookieMonster
11-01-2010, 07:08
Случва се да не сънувам абсолютно нищо през нощтите или дае краткотраен сън, но да - често сънувам.
Мда,. и смея да твърдя, че сънищата ми са прекалено реални, сякаш се случват наистина..
OldSchoolRebel
11-01-2010, 07:51
Темата е глупава, и трябва да бъде затворена. Хората ВИНАГИ сънуват, когато заспят, единственото, което се променя, е че понякога помнят за това, а понякога не. Няма спане без сънища, научно доказано е, освен под въздействието на упойка, макар че сигурно и тогава има, просто не може да се отчете правилно от уредите.
babyy123
11-05-2010, 17:53
не сънувам много често ... или поне не си спомням
blackfireXx
11-05-2010, 18:19
неможе да имаш по шашави сънища от мене повярвай :lol:
ето един:
Ставам вечерта отивам до другата стая и викам на майка "премести са" и после са сабуждам и се чудя кво прая там :razz:
Събуждал съм се чисто гол...
Веднъж бях сънувал как чукам класната си и тя ми пише 6 по сексология...
Мале, помня как веднъж помня как бях излязал на терасата и бях почнал да пикая и майка ме вижда(беше излязла да изпуши една цигара) и вика "******* кво правиш ?" и аз се събуждам и се чудя кво прая на терасата и си спомних след 1-2 мин кво бях правил на терасата...
:razz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
това е само началото :lol: повярвайте неможе да по болен мозък от мене просто :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
не особено често, но тази вечер сънувах ужасен сън...
Почти няма кога да съм спала и да не сънувам.Това не значи че ги помня сичките де,почти винаги забравям какво е станало. :D